Fatányérok és fatálalók a konyhában a jobb életminőségért

Fatányérok és fatálalók a konyhában a jobb életminőségért

Olyan sok módon őrizhető meg a természet szépsége. Olyan sok lehetőség áll rendelkezésre a zöld törekvések támogatására. Páratlan szépséggel társulhat mindez, ami tényleg felülmúlhatatlan. Hogy hogyan? Úgy, ha újra fókuszba kerülnek a réginek titulált, de igazság szerint halhatatlan értékek!

Fatányérok és fatálalók

A fatányérok, fatálalók soha nem mentek ki a divatból?

Ezek a fáből készült minőségi eszközök látszólag ugyan eltűntek a mindennapi használatból, de ez csak első pillantásra tűnik így. Pihentek, ez tény. De nem azért, mert valami ne lenne rendben velük. Pusztán azért, mert az emberiség modernitás, innovációk felkiáltással folyton kereste a még jobbat, a még könnyebben előállíthatót, a még praktikusabbat. Aztán idővel kiderült, hogy a régi értékek lekörözhetetlenek. Mert bár betoppant a műanyag a mindennapok színterére, de mit nyert vele általános értelemben az emberiség? Hatalmas ökológiai lábnyomot. Ezzel szemben mi az, amit a fa képvisel? Tartósságot, mellékhatások nélkül. Hiszen míg mondjuk a műanyagból készült eszközök strapabírása véges, addig a fa, különösen a bükkfa, mint alapanyag nem hagyja cserben a rá szavazókat! Nem törik, nem reped, ugyanakkor csendes, kellemes tapintású és szép! Szóval elképzelhető, hogy mégis régről érkezik a válasz arra a kérdésre, hogy miként érhető el a jobb életminőség?!

A fatányérok, fatálalók a konyha ékköveivé válhatnak?

Igen! Cseppet sem túlzás azt állítani, hogy esztétikus kisugárzásuk annyira jellegzetes, különleges és manapság bátran kijelenthető: ritkaság, hogy csak a jelenlétükkel képesek új színbe öltöztetni a környezetüket. És akkor még a tálalásról nem is beszéltünk, ami külön élmény. Az étkezések méltósága így olyan új szintre kerülhet, ami talán még sokak számára ismeretlen, de amit elég egyszer megtapasztalni, utána képtelenség félretenni. Nem csak egy-egy darabot, hanem teljes fa ebédlőszetteket használhatunk.

Újra átvehetik az „uralmat” a fatányérok, fatálalók?

Minél többen tapasztalják meg a bennük rejtőző, szunnyadó előnyöket, amik kizárólag kitörésre várnak, akkor igen. Akkor újra helyére kerülhet mindaz az érték, amit megtestesítenek.

18 kreatív tálalás, ami biztosan nem hozza meg az étvágyad

A hét témái

Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

A pólók és a pulóverek egy férfi ruhatárának alapvető elemei, mégis nagyon eltérő megjelenést tudnak kölcsönözni. Ez a hatalmas kínálatnak köszönhető, ugyanis nagyon sokféle póló és pulóver kapható, így bármilyen stílust is képviselsz, garantáltan megtalálod azt, ami a leginkább megfelel számodra.

Mi a hosszú kapcsolat titka? – TOP15 tipp

Mi a hosszú kapcsolat titka? - TOP15 tipp   Sokan felteszik maguknak azt a kérdést, hogy  - Mi a hosszú kapcsolat titka? - Csodás érzés a szerelem, amitől úgy érezzük, 10 méterrel a föld fölött járunk, a színek sokkal élénkebbek, az ételek finomabbak, azért mert...

Így neveld a gyereked már babakorától az egészséges életmódra

Sportos életmódot élsz, és szeretnéd, ha gyermeked is követne majd?   Fontos számodra az egészséged megőrzése és boldoggá tenne, ha ezt a szemléletet neki is átadhatnád? Nem lehet elég korán kezdeni, de ezzel az eszközzel még élvezni is fogjátok! | Sport...

10 ember, aki egy rossz nap áldozata lett

Egy rossz nap margójára: 10 ember, akinek nem ez volt élete legjobb napja Mindenkivel előfordul, hogy a kelleténél rosszabbul alakul a napja, amire mindenki máshogy reagál és mindenkinek más trükkje van arra, hogy a nap végén mégis jó szívvel tekintsen vissza a...