Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

A pólók és a pulóverek egy férfi ruhatárának alapvető elemei, mégis nagyon eltérő megjelenést tudnak kölcsönözni. Ez a hatalmas kínálatnak köszönhető, ugyanis nagyon sokféle póló és pulóver kapható, így bármilyen stílust is képviselsz, garantáltan megtalálod azt, ami a leginkább megfelel számodra.

A fotó forrása: popcorner / Shutterstock.com

Ha a legjobbakat akarod megtalálni, érdemes tudatosan állni a témához: vedd figyelembe, mi az, amit szívesen viselsz, és mi az, ami jól is áll neked. Így választani a férfi pulóverek és pólók közül nehezebb ugyan, de kifizetődő, hiszen így lehet igazán egyben a megjelenésed.

Az alábbiakban adunk néhány támpontot, amit érdemes szem előtt tartani a vásárlás során:

  • Vedd figyelembe az alkatodat! Nagyon sokféle szabású férfi póló létezik, és nem mindenkinek áll jól ugyanaz. Ha nincs rajtad fölösleg, a slim fit fazon tökéletesen mutathat rajtad, ha vannak pluszkilók, akkor inkább a hagyományos, egyenes szabást részesítsd előnyben. Ugyanez érvényes a pulcsik esetében is – mindig az alkatodhoz válassz!
  • Alaposan gondold át a színvilágot! Amikor kiválasztod a pólóid, pulcsijaid színét, mindenképp vedd figyelembe a hajad, a szemed színét, valamint a bőrtónusodat! Az egyik leggyakoribb hiba, hogy azt nézik, melyik szín tetszik, nem azt, hogy mi áll jól. Ezt pedig az olyan apróságok is befolyásolják, hogy a bőröd sárgás, vagy inkább rózsaszínes árnyalatú.
  • Figyelj a részletekre! Az olyan részletek is befolyásolhatják, hogy mutat rajtad egy felső, hogy milyen a nyakkivágása, van-e rajta díszítő cipzár stb. Egy ilyen apróság sokszor alapjaiban változtatja meg egy ruhadarab stílusát, ezért mindenképpen figyelj oda ezekre, amikor választasz!
  • Minták és árnyalatok. A színek nemcsak abból a szempontból fontosak, hogy hozzád passzolnak-e, hanem azért is, hogy illenek-e az adott szettedhez, a ruhatárad többi eleméhez. Ugyanez igaz a mintákra is. Az újonnan vett ruhák legyenek a meglévőkkel egyező stílusúak, és azt is vedd figyelembe, hogy hová tudod majd felvenni őket!
  • Minőség mindenek felett. Említeni se kellene, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: a silány minőségű holmik mindegy, hogy néznek ki, mert messziről olcsó hatást keltenek. Fektess inkább a minőségbe, nem fogod megbánni!

Ha átgondoltan választod ki a ruhatárad új elemeit, garantáltan nem lesz többet gondod azzal, hogy mit vegyél fel. Nézz körül alaposan, mielőtt döntesz!

A hét témái

Hosszú, dús szempillák, mint a szépség, és nőiesség szimbóluma

Hosszú, dús szempillák, mint a szépség, és nőiesség szimbóluma A hosszú, dús szempillák mindig is a szépség és a nőiesség jelképei voltak. A nők évszázadok óta használnak sminket és szempillaspirált természetes szépségük kiemelésére, szempilláik hangsúlyozására, de az...

Aromaterápia stressz, álmatlanság és megfázás ellen

Aromaterápia stressz, álmatlanság és megfázás ellen   A mindennapi életben mindannyian szembesülünk feszültséggel, megfázással és általános betegségekkel. Az ilyenkor használt ismert gyógyszerek mellett jó otthoni aromaterápiát végezni.   Az aromaterápiát...

Húgyúti fertőzések, felfázás? Így strandoljunk okosan

Húgyúti fertőzések, felfázás? Így strandoljunk okosan A strandszezonnak a felhőtlen szórakozásról és a pihenésről kellene szólnia, mégis előfordul – sajnos gyakrabban, mint bárki szeretné –, hogy ehelyett inkább olyan egészségügyi gondokkal kell szembenéznünk, mint a...

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei

2022 tavasz: ezek a divatvilág legnépszerűbb trendjei A divat világában nem az új év, sokkal inkább az évszakváltás hozza el a változást. Ami tavaly télen divat volt az még átnyúlik idén év elejére is, a változás pedig csak a tavasszal érkezik meg. Így, ha még nem...