Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

A pólók és a pulóverek egy férfi ruhatárának alapvető elemei, mégis nagyon eltérő megjelenést tudnak kölcsönözni. Ez a hatalmas kínálatnak köszönhető, ugyanis nagyon sokféle póló és pulóver kapható, így bármilyen stílust is képviselsz, garantáltan megtalálod azt, ami a leginkább megfelel számodra.

A fotó forrása: popcorner / Shutterstock.com

Ha a legjobbakat akarod megtalálni, érdemes tudatosan állni a témához: vedd figyelembe, mi az, amit szívesen viselsz, és mi az, ami jól is áll neked. Így választani a férfi pulóverek és pólók közül nehezebb ugyan, de kifizetődő, hiszen így lehet igazán egyben a megjelenésed.

Az alábbiakban adunk néhány támpontot, amit érdemes szem előtt tartani a vásárlás során:

  • Vedd figyelembe az alkatodat! Nagyon sokféle szabású férfi póló létezik, és nem mindenkinek áll jól ugyanaz. Ha nincs rajtad fölösleg, a slim fit fazon tökéletesen mutathat rajtad, ha vannak pluszkilók, akkor inkább a hagyományos, egyenes szabást részesítsd előnyben. Ugyanez érvényes a pulcsik esetében is – mindig az alkatodhoz válassz!
  • Alaposan gondold át a színvilágot! Amikor kiválasztod a pólóid, pulcsijaid színét, mindenképp vedd figyelembe a hajad, a szemed színét, valamint a bőrtónusodat! Az egyik leggyakoribb hiba, hogy azt nézik, melyik szín tetszik, nem azt, hogy mi áll jól. Ezt pedig az olyan apróságok is befolyásolják, hogy a bőröd sárgás, vagy inkább rózsaszínes árnyalatú.
  • Figyelj a részletekre! Az olyan részletek is befolyásolhatják, hogy mutat rajtad egy felső, hogy milyen a nyakkivágása, van-e rajta díszítő cipzár stb. Egy ilyen apróság sokszor alapjaiban változtatja meg egy ruhadarab stílusát, ezért mindenképpen figyelj oda ezekre, amikor választasz!
  • Minták és árnyalatok. A színek nemcsak abból a szempontból fontosak, hogy hozzád passzolnak-e, hanem azért is, hogy illenek-e az adott szettedhez, a ruhatárad többi eleméhez. Ugyanez igaz a mintákra is. Az újonnan vett ruhák legyenek a meglévőkkel egyező stílusúak, és azt is vedd figyelembe, hogy hová tudod majd felvenni őket!
  • Minőség mindenek felett. Említeni se kellene, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: a silány minőségű holmik mindegy, hogy néznek ki, mert messziről olcsó hatást keltenek. Fektess inkább a minőségbe, nem fogod megbánni!

Ha átgondoltan választod ki a ruhatárad új elemeit, garantáltan nem lesz többet gondod azzal, hogy mit vegyél fel. Nézz körül alaposan, mielőtt döntesz!

A hét témái

A tökéletes rúzsozás 5 szabálya

A tökéletes rúzsozás 5 szabálya Rúzsozni egyszerű, csak felkened és már szaladhatsz is. Vagy mégsem? Gyönyörű árnyalatok sora található a drogériák polcain, sokan mégsem mernek élni a lehetőséggel, hiszen az elmélettel ellentétben a gyakorlat már nem olyan egyszerű....

Longines Spirit: pilóták és felfedezők nyomában

A repülő homokóra szárnyas logójával jelzett svájci márka vadonatúj szériája a Sport kollekció részeként jelenik meg ősszel, és számos újítást tartalmaz, miközben hűségesen követi a felfedezők szellemiségére építő márka hagyományait.

Így igazodj el a babakocsi márkák és típusok között

Így igazodj el a babakocsi márkák és típusok között A babavárás örömteli pillanatai mellett jó néhány megoldandó feladat is várja a leendő szülőket. Főleg, ha első gyerekről van szó. Számtalan olyan dolgot be kell szerezni mire a baba megérkezik, amihez előtte nem...

Ennyi idősek a Stranger Things sztárjai a valóságban

Ennyi idősek a Stranger Things sztárjai a valóságban Az első részeknél nehéz volt kitalálni, hogy ilyen izgalommal teli folytatás következik, néhány kis srác, akik egy fura kalandba keverednek – bármi lehetett volna a sztoriból, végül mégis olyan izgalmas lett, hogy...