Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

A pólók és a pulóverek egy férfi ruhatárának alapvető elemei, mégis nagyon eltérő megjelenést tudnak kölcsönözni. Ez a hatalmas kínálatnak köszönhető, ugyanis nagyon sokféle póló és pulóver kapható, így bármilyen stílust is képviselsz, garantáltan megtalálod azt, ami a leginkább megfelel számodra.

A fotó forrása: popcorner / Shutterstock.com

Ha a legjobbakat akarod megtalálni, érdemes tudatosan állni a témához: vedd figyelembe, mi az, amit szívesen viselsz, és mi az, ami jól is áll neked. Így választani a férfi pulóverek és pólók közül nehezebb ugyan, de kifizetődő, hiszen így lehet igazán egyben a megjelenésed.

Az alábbiakban adunk néhány támpontot, amit érdemes szem előtt tartani a vásárlás során:

  • Vedd figyelembe az alkatodat! Nagyon sokféle szabású férfi póló létezik, és nem mindenkinek áll jól ugyanaz. Ha nincs rajtad fölösleg, a slim fit fazon tökéletesen mutathat rajtad, ha vannak pluszkilók, akkor inkább a hagyományos, egyenes szabást részesítsd előnyben. Ugyanez érvényes a pulcsik esetében is – mindig az alkatodhoz válassz!
  • Alaposan gondold át a színvilágot! Amikor kiválasztod a pólóid, pulcsijaid színét, mindenképp vedd figyelembe a hajad, a szemed színét, valamint a bőrtónusodat! Az egyik leggyakoribb hiba, hogy azt nézik, melyik szín tetszik, nem azt, hogy mi áll jól. Ezt pedig az olyan apróságok is befolyásolják, hogy a bőröd sárgás, vagy inkább rózsaszínes árnyalatú.
  • Figyelj a részletekre! Az olyan részletek is befolyásolhatják, hogy mutat rajtad egy felső, hogy milyen a nyakkivágása, van-e rajta díszítő cipzár stb. Egy ilyen apróság sokszor alapjaiban változtatja meg egy ruhadarab stílusát, ezért mindenképpen figyelj oda ezekre, amikor választasz!
  • Minták és árnyalatok. A színek nemcsak abból a szempontból fontosak, hogy hozzád passzolnak-e, hanem azért is, hogy illenek-e az adott szettedhez, a ruhatárad többi eleméhez. Ugyanez igaz a mintákra is. Az újonnan vett ruhák legyenek a meglévőkkel egyező stílusúak, és azt is vedd figyelembe, hogy hová tudod majd felvenni őket!
  • Minőség mindenek felett. Említeni se kellene, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: a silány minőségű holmik mindegy, hogy néznek ki, mert messziről olcsó hatást keltenek. Fektess inkább a minőségbe, nem fogod megbánni!

Ha átgondoltan választod ki a ruhatárad új elemeit, garantáltan nem lesz többet gondod azzal, hogy mit vegyél fel. Nézz körül alaposan, mielőtt döntesz!

A hét témái

Az íze vagy a hatása miatt iszod? Mutatjuk, hogy melyik tea mire jó

Az íze vagy a hatása miatt iszod? Mutatjuk, hogy melyik tea mire jó Mindenki tudja, hogy a tea nagyon egészséges és finom ital. Bár mindenki máshogy issza, de valamilyen formában szinte mindenki szereti. És ugyan a „tea” szó hallatán az angolok délutáni pihenője jut...

Karácsonyi álom körmök

Karácsonyi álom körmök Karácsonyi álom körmök! - Minden nő szeretne a lehető legjobban tündökölni az ünnepek alatt, mikor a ritkán összegyűlt család végre egy asztalhoz ül le, egy jól elkészített karácsonyi ebéd elfogyasztására. A kellő "Óóóó!" és "Nahát!" faktor...

Cukiság a hétvégére

Cukiságok a hétvégére, nézd végig a képeket! Cukiság:  Talán nem túlzok,ha azt állítom,hogy minden nő szívesen nézeget édes kisállatokat az interneten. Látva az aranyos kis pofikat,egyből jobb kedvre derül az ember lánya. Éppen ezért,összegyűjtöttünk nektek pár fotót...

Milyen tünetekkel jelentkezhet a pánikbetegség?

Milyen tünetekkel jelentkezhet a pánikbetegség? Lehet, hogy már te is átélted, csak nem törődtél vele. A pánikbetegség tucatnyi más betegséghez hasonló tüneteket produkálhat, súlyosabb esetben infarktus gyanúval mentőt hívunk, enyhébb tünetek jelentkezésekor pedig...