Göndör fürtök hajegyenesítő segítségével – rövid haj göndörítése

Göndör fürtök hajegyenesítő segítségével – rövid haj göndörítése

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! | rövid haj göndörítése

Nehéz megtalálni a legmegfelelőbb hajsütő vasat, ha pedig épp nincs kéznél, mégis göndör fürtökre vágyunk, akkor is van megoldás. A következőkben két olyan praktikáról olvashattok, amelyek segítségével hajegyenesítővel is könnyedén göndör fürtöket varázsolhattok magatoknak. gondorhaj_vasaloval

Mindenek előtt vegyük elő a jól bevált hővédő terméket vagy ha még nem rendelkezünk ilyennel, akkor mindenképp szerezzünk be egyet, főleg abban az esetben, ha gyakran egyenesítjük/ göndörítjük a hajunkat. A magas hőmérséklet, ami egyenesítéskor és hajsütéskor a hajunkat éri, komoly károsodást okozhat, ezért fontos az ilyen termékek használata. Fújjuk be a hajunkat a készítménnyel, a hajvégekre fordítsunk kiemelt figyelmet, mert az egyébként is szárazabb. Ha eloszlattuk a hővédőt a hajunkon, akkor nekiláthatunk valamelyik göndörítési technikának:

1. Az első praktika talán ismertebb | rövid haj göndörítése

A haj felső részét csatoljuk fel, először az alsó tincseket fogjuk begöndöríteni. Fogjunk meg egy tincset és vegyük a már előmelegített hajvasaló két szára közé. A hajvasalóval készítsünk egy teljes fordulatot úgy, hogy a tincs egy része körbeölelje a hajvasalót, a másik vége pedig kilógjon ugyanazon az oldalon, ahonnan kiindultunk. A tincset megfogjuk és végighúzzuk rajta a hajegyenesítőt, egy lassú mozdulattal, és ezzel kész is a göndör tincs. Ha az egész hajunkat sikerült begöndöríteni, fixáljuk hajlakkal. Ez a technika kicsit rendezettebb fürtöket eredményez, ezért ha szeretnénk rakoncátlanabb hullámokat, akkor kicsit rázzuk össze a hajat.

2. A második göndörítési módszer

A második göndörítési módszerhez a hajvasalón kívül szükség van kis hullámcsatokra is. Fogjunk meg egy tincset és tekerjük rá két ujjunkra, bújtassuk ki az ujjakat a hajból, majd az így kapott kis csigát ne engedjük el, ezt a csigát kell a hajegyenesítővel kicsit átsütni. A csigát továbbra se engedjük el, hanem egy hullámcsat segítségével tűzzük a fejtetőre. Ugyanígy járjunk el a többi tincsnél is, és a legvégén, amikor minden tincs kihűlt, kibonthatjuk őket. Ez a módszer kicsit lágyabb, nőiesebb hullámokat eredményez, a végeredményt ebben az esetben is rögzítsük hajlakkal.

Remélem megtaláljátok a nektek legjobban tetsző megoldást és egy kis gyakorlással már hajegyenesítő segítségével is könnyedén göndör fürtöket tudtok varázsolni magatoknak.

A „Hajszálkiegyenesítők nem menők” korszaka rég elmúlt!

A legújabb módszerek a göndör fürtök hajegyenesítő segítségével varázsolják az irigylésre méltó hajat.

Mindenki, aki rendelkezik természetesen göndör hajjal, tudja, hogy nem könnyű kezelni. Azonban most már elérhetőek olyan technológiák, amelyek lehetővé teszik a göndör haj sima és egyenesített formában való megjelenését. Az új göndör fürtök hajegyenesítő technikák sokkal biztonságosabbak és hatékonyabbak, mint a korábbi módszerek, amelyek károsíthatták a hajat és a fejbőrt.

Az egyik legnépszerűbb megoldás a keratinos hajegyenesítés, amely egy speciális kezelés, amely keratint visz a hajba, és utána hővel aktiválják a hatóanyagot. Ezután egy hajvasaló segítségével a hajat egyenesítik. A kezelés eredménye egy sima, egyenes és csillogó haj, ami akár hat hónapig is megmarad.

rövid haj göndörítése

Egy másik új megoldás a japán hajegyenesítés, amely egy kezelés, amely a hajat egy speciális vegyülettel dolgozza fel, és utána vasalással egyenesíti. A japán hajegyenesítés tartósabb, mint a keratinos kezelés, és akár egy évig is eltarthat az eredmény.

Természetesen mindkét módszer előnyei mellett számos hátrányuk is van, és ezeket át kell gondolni a döntés előtt. A keratinos kezelés például költségesebb és időigényesebb, mint más hajegyenesítő módszerek, míg a japán hajegyenesítés keményebb hatású lehet a hajra, és hosszú távon ártalmas lehet.

Azonban az új göndör fürtök hajegyenesítő technológiák egyértelműen nagy előrelépést jelentenek a hajkezelés világában. Érdemes időt és energiát szánni arra, hogy alaposan megvizsgáljuk a különböző lehetőségeket, és megtaláljuk azt, ami a legmegfelelőbb a számunkra. | rövid haj göndörítése

A göndör fürtök hajegyenesítő technológiák napjainkban nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha. Ha szeretnél sima, egyenes hajat, ne habozz kipróbálni ezeket az új megoldásokat!

 

További cikkek:

ÍGY NÉZ KI MOST „A VILÁG LEGSZEBB KISLÁNYA”

MIT TEHETÜNK, HA PÁRUNK KÜZD A FÉRFI EREJÉVEL ÉS NEM KÍVÁNJA A SZEXET?

A TEA KAPSZULÁKKAL MINDEN DÉLUTÁN TÖKÉLETES!

IDÉN IS ÚJBÓL NAPFÉNYES FESZTIVÁL BAGDY EMŐKÉVEL ÉS LAÁR ANDRÁSSAL!

MINDEN, AMIT A VÍZMÉRTÉKRŐL TUDNI ÉRDEMES

A hét témái

Tényleg vonzóbb az a férfi, aki mos, főz és olykor még takarít is?

Tényleg vonzóbb az a férfi, aki mos, főz és olykor még takarít is? A tudomány szerint több szempontból is vonzóbb az a férfi, aki besegít az otthoni teendőkbe. Michele Adams és Scott Coltrane, szociológusok hosszasan vizsgálták, hogy mitől lesz valóban vonzó egy...

Ismeri ezt a 3 tippet a hatékonyabb mosáshoz?

Ismeri ezt a 3 tippet a hatékonyabb mosáshoz?   Az energia és a bolti áruk árának emelkedésével egyre több embert érdekel, hogyan lehet még hatékonyabban elvégezni a hétköznapi háztartási tevékenységeket. A mosógép az egyik olyan készülék, amelyet szinte...

9 szabály, ami jól jöhet, ha távkapcsolatban éltek

9 szabály, ami jól jöhet, ha távkapcsolatban éltek A szerelem nem ismer határokat – és ez ma már szó szerint igaz, hiszen sosem lehet tudni, hogy az ország, vagy a világ melyik szegletében találjuk meg a párunkat. A koronavírus pedig erre csak rádobott egy újabb...

4+1 dolog, ami nem hiányozhat az ovis felszerelésből!

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még újszülöttként érkeztetek haza vele a kórházból, most pedig már óvodába készül a nagylányotok vagy a nagy fiatok. Ha hamarosan egy ovis gyerkőc büszke anyukája vagy apukája leszel, akkor bizony hamarosan megtapasztalod, milyen sok mindent kell beszerezni ahhoz, hogy minden készen álljon erre az időszakra és a gyermeked semmiben ne szenvedjen hiányt, amíg nem vagy vele.