Göndör fürtök hajegyenesítő segítségével – rövid haj göndörítése

Göndör fürtök hajegyenesítő segítségével – rövid haj göndörítése

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! | rövid haj göndörítése

Nehéz megtalálni a legmegfelelőbb hajsütő vasat, ha pedig épp nincs kéznél, mégis göndör fürtökre vágyunk, akkor is van megoldás. A következőkben két olyan praktikáról olvashattok, amelyek segítségével hajegyenesítővel is könnyedén göndör fürtöket varázsolhattok magatoknak. gondorhaj_vasaloval

Mindenek előtt vegyük elő a jól bevált hővédő terméket vagy ha még nem rendelkezünk ilyennel, akkor mindenképp szerezzünk be egyet, főleg abban az esetben, ha gyakran egyenesítjük/ göndörítjük a hajunkat. A magas hőmérséklet, ami egyenesítéskor és hajsütéskor a hajunkat éri, komoly károsodást okozhat, ezért fontos az ilyen termékek használata. Fújjuk be a hajunkat a készítménnyel, a hajvégekre fordítsunk kiemelt figyelmet, mert az egyébként is szárazabb. Ha eloszlattuk a hővédőt a hajunkon, akkor nekiláthatunk valamelyik göndörítési technikának:

1. Az első praktika talán ismertebb | rövid haj göndörítése

A haj felső részét csatoljuk fel, először az alsó tincseket fogjuk begöndöríteni. Fogjunk meg egy tincset és vegyük a már előmelegített hajvasaló két szára közé. A hajvasalóval készítsünk egy teljes fordulatot úgy, hogy a tincs egy része körbeölelje a hajvasalót, a másik vége pedig kilógjon ugyanazon az oldalon, ahonnan kiindultunk. A tincset megfogjuk és végighúzzuk rajta a hajegyenesítőt, egy lassú mozdulattal, és ezzel kész is a göndör tincs. Ha az egész hajunkat sikerült begöndöríteni, fixáljuk hajlakkal. Ez a technika kicsit rendezettebb fürtöket eredményez, ezért ha szeretnénk rakoncátlanabb hullámokat, akkor kicsit rázzuk össze a hajat.

2. A második göndörítési módszer

A második göndörítési módszerhez a hajvasalón kívül szükség van kis hullámcsatokra is. Fogjunk meg egy tincset és tekerjük rá két ujjunkra, bújtassuk ki az ujjakat a hajból, majd az így kapott kis csigát ne engedjük el, ezt a csigát kell a hajegyenesítővel kicsit átsütni. A csigát továbbra se engedjük el, hanem egy hullámcsat segítségével tűzzük a fejtetőre. Ugyanígy járjunk el a többi tincsnél is, és a legvégén, amikor minden tincs kihűlt, kibonthatjuk őket. Ez a módszer kicsit lágyabb, nőiesebb hullámokat eredményez, a végeredményt ebben az esetben is rögzítsük hajlakkal.

Remélem megtaláljátok a nektek legjobban tetsző megoldást és egy kis gyakorlással már hajegyenesítő segítségével is könnyedén göndör fürtöket tudtok varázsolni magatoknak.

A „Hajszálkiegyenesítők nem menők” korszaka rég elmúlt!

A legújabb módszerek a göndör fürtök hajegyenesítő segítségével varázsolják az irigylésre méltó hajat.

Mindenki, aki rendelkezik természetesen göndör hajjal, tudja, hogy nem könnyű kezelni. Azonban most már elérhetőek olyan technológiák, amelyek lehetővé teszik a göndör haj sima és egyenesített formában való megjelenését. Az új göndör fürtök hajegyenesítő technikák sokkal biztonságosabbak és hatékonyabbak, mint a korábbi módszerek, amelyek károsíthatták a hajat és a fejbőrt.

Az egyik legnépszerűbb megoldás a keratinos hajegyenesítés, amely egy speciális kezelés, amely keratint visz a hajba, és utána hővel aktiválják a hatóanyagot. Ezután egy hajvasaló segítségével a hajat egyenesítik. A kezelés eredménye egy sima, egyenes és csillogó haj, ami akár hat hónapig is megmarad.

rövid haj göndörítése

Egy másik új megoldás a japán hajegyenesítés, amely egy kezelés, amely a hajat egy speciális vegyülettel dolgozza fel, és utána vasalással egyenesíti. A japán hajegyenesítés tartósabb, mint a keratinos kezelés, és akár egy évig is eltarthat az eredmény.

Természetesen mindkét módszer előnyei mellett számos hátrányuk is van, és ezeket át kell gondolni a döntés előtt. A keratinos kezelés például költségesebb és időigényesebb, mint más hajegyenesítő módszerek, míg a japán hajegyenesítés keményebb hatású lehet a hajra, és hosszú távon ártalmas lehet.

Azonban az új göndör fürtök hajegyenesítő technológiák egyértelműen nagy előrelépést jelentenek a hajkezelés világában. Érdemes időt és energiát szánni arra, hogy alaposan megvizsgáljuk a különböző lehetőségeket, és megtaláljuk azt, ami a legmegfelelőbb a számunkra. | rövid haj göndörítése

A göndör fürtök hajegyenesítő technológiák napjainkban nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha. Ha szeretnél sima, egyenes hajat, ne habozz kipróbálni ezeket az új megoldásokat!

 

További cikkek:

ÍGY NÉZ KI MOST „A VILÁG LEGSZEBB KISLÁNYA”

MIT TEHETÜNK, HA PÁRUNK KÜZD A FÉRFI EREJÉVEL ÉS NEM KÍVÁNJA A SZEXET?

A TEA KAPSZULÁKKAL MINDEN DÉLUTÁN TÖKÉLETES!

IDÉN IS ÚJBÓL NAPFÉNYES FESZTIVÁL BAGDY EMŐKÉVEL ÉS LAÁR ANDRÁSSAL!

MINDEN, AMIT A VÍZMÉRTÉKRŐL TUDNI ÉRDEMES

A hét témái

6 dolog, amin nem minden esetben éri meg spórolni

6 dolog, amin nem minden esetben éri meg spórolni A jó árakat mindenki szereti, viszont van, amin ennek ellenére sem érdemes spórolni. Ahol lehet valóban érdemes meghúzni a határokat és pénztárca barát megoldások után nézni, kivéve, ha az egészségünk vagy az...

3+1 öltözködési tipp őszre

3+1 öltözködési tipp őszre, hogy ne érjen meglepetés az ősz legszeszélyesebb napján se Reggel 10 fok, délben pedig 25? Az átmeneti évszakokban ez bizony simán előfordulhat, aki pedig reggeltől estig úton van, csak pislog, hogy most melyikhez öltözzön. Sem ősszel, sem...

Mozgásformák, amelyek nemcsak a testedet, de a lelkedet is rendben tartják

Mozgásformák, amelyek nemcsak a testedet, de a lelkedet is rendben tartják A rendszeres mozgás köztudott, hogy jót tesz a fizikai állapotunknak, és a legtöbb sport általában a mentális egészségünkre is jó hatással van. Azonban van néhány olyan edzésforma, ami...

Nők, akik ismerik Önmagukat – önismereti tábor a lelkedért!

Önismereti tábor: Az utazás amellett, hogy csodálatos élményt nyújt, az önfelfedezés és önmagunk megismerésének egyik legjobb és leghatékonyabb módja.