Green wedding: hogyan szervezzünk környezettudatos esküvőt?

Dekoráció

Kép: canva.com

Talán mindenkinek egyértelmű, hogy a dekoráció miért sarkalatos pont, ennek ellenére érdemes kitérni rá. Rengeteg felesleges hulladékot termelhetünk, ha nem figyelünk oda. Legyenek több funkciós kiegészítők, például a köszönőajándék lehet egyben az ültetőkártya is, az asztaldísz pedig a szokásos virág kompozíció helyett egy üdítő gyümölcstál, így máris kevesebb lesz a szemét, és még egészséges desszertet is biztosítunk a vendégeknek. A vázák és a mécsestartók készülhetnek befőttesüvegekből. Amit egyébként kidobnánk, az az esküvőn szuper dekorációs elem lehet némi fantáziával és kézügyességgel. De választhatjuk a tartós megoldásokat is, mint a selyemvirág, amit a lagzi végeztével bedobhatunk esküvői csoportokba, hogy másnak is varázslatos kiegészítést adjon az esküvőjéhez.

A hét témái

Gondoltad volna? 17 sztár, akik imádják a macskákat

Már az ókorban is rajongással tekintettek a macskákra, így nem fura, hogy számos celeb is egy-egy vagy akár több macskát választott társául. Ezek az öntörvényű szőrgombócok még a legkeményebb szuperhőst is képesek levenni a lábáról. Lássunk 17 olyan zenészt és színészt, akiket legalább egy macska vár otthon minden nehéz nap után.

Ha már unod a rizst, válts bulgurra! Mutatjuk, mit kell tudnod róla

Ha már unod a rizst, tökéletes köret lehet helyette a bulgur. Évekkel ezelőtt szinte a semmiből bukkant fel ez az isteni alapanyag és hamar meghódította a diétázók és a reform konyha szerelmeseinek a szívét.

5 tipp, hogy kisebb legyen a melled

5 tipp, hogy kisebb legyen a melled Igaz, ritkábban találkozunk a problémával, de ez nem jelenti azt, hogy nem létezik. Ahogy a kis mellek, úgy a nagyobbak is tudnak fejtőrést okozni a tulajdonosuknak. Azon túl, hogy problémás lehet a megfelelő melltartó és ruhaméret...

9 tipp, hogy sokkal magabiztosabb legyél

9 tipp, hogy sokkal magabiztosabb legyél Az önbizalomhiány sokkal több embert érint, mint ránézésre látszik. Attól függetlenül, hogy valaki teljesen magabiztosnak tűnik nem kizárt, hogy kételyek gyötrik, nem elégedett önmagával, az életével, viszont nem mer lépni...