Green wedding: hogyan szervezzünk környezettudatos esküvőt?

Dekoráció

Kép: canva.com

Talán mindenkinek egyértelmű, hogy a dekoráció miért sarkalatos pont, ennek ellenére érdemes kitérni rá. Rengeteg felesleges hulladékot termelhetünk, ha nem figyelünk oda. Legyenek több funkciós kiegészítők, például a köszönőajándék lehet egyben az ültetőkártya is, az asztaldísz pedig a szokásos virág kompozíció helyett egy üdítő gyümölcstál, így máris kevesebb lesz a szemét, és még egészséges desszertet is biztosítunk a vendégeknek. A vázák és a mécsestartók készülhetnek befőttesüvegekből. Amit egyébként kidobnánk, az az esküvőn szuper dekorációs elem lehet némi fantáziával és kézügyességgel. De választhatjuk a tartós megoldásokat is, mint a selyemvirág, amit a lagzi végeztével bedobhatunk esküvői csoportokba, hogy másnak is varázslatos kiegészítést adjon az esküvőjéhez.

A hét témái

Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

A pólók és a pulóverek egy férfi ruhatárának alapvető elemei, mégis nagyon eltérő megjelenést tudnak kölcsönözni. Ez a hatalmas kínálatnak köszönhető, ugyanis nagyon sokféle póló és pulóver kapható, így bármilyen stílust is képviselsz, garantáltan megtalálod azt, ami a leginkább megfelel számodra.

5 karácsonyi ajándék, amivel bárkinek örömet szerezhetsz

Ne hagyd az utolsó pillanatra! 5 karácsonyi ajándék, amivel bárkinek örömet szerezhetsz A karácsony a szeretet ünnepe, és egyre kevésbé várjuk el, hogy ajándék is legyen a fa alatt. Ennek ellenére legalább valami apróságot mégis illik adni a szeretteinknek, ami sokak...

7 tipp, amivel sokkal könnyebben fog menni a nyelvtanulás

7 tipp, amivel sokkal könnyebben fog menni a nyelvtanulás Legalább egy idegen nyelv ismerete legtöbbünk számára elengedhetetlen. Ha a mindennapjainknak nem is része, nyaraláskor biztosan jól jön, ha tudunk angolul vagy németül, de más nyelvek is hasznosak lehetnek....

15 különleges és elfedett hely

A horrorfilmek színhelyei sok esetben léteznek, vagy legalább létezik egy olyan hely, ami inspirációként szolgált a filmvásznon látottakhoz. Lenyűgöző és egyben rémisztő látni, ahogy az ember alkotta épületeken, helyeken, ahol valaha népek éltek és használtak, majd valamilyen okból el kellett hagyniuk visszaveszi a természet az uralmat. Egy olyan természetes folyamat, amit csak ámulva nézünk.