Gyors, fájdalommentes, nem jár műtéti bemetszéssel: a hyaluronsavas arcfiatalítás előnyei

Gyors, fájdalommentes, nem jár műtéti bemetszéssel: a hyaluronsavas arcfiatalítás előnyei

Napjainkban egyre több arcfiatalító eljárás látott napvilágot, ezek közül az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő a hyaluronsavas arcfiatalítás. Ennek a kezelésnek számtalan előnye van, nem véletlenül teszi le a voksot nagyon sok nő e mellett. Amennyiben te is küzdesz megjelenő ráncaiddal, javasoljuk, hogy olvasd el cikkünket, és ismerd meg ennek az eljárásnak az előnyeit!

hyaluronsavas arcfiatalítás

A hyaluronsavas arcfiatalításról

A hyaluronsav egy természetben előforduló anyag, amely gyakran megtalálható a bőrünkben, a szemünkben és a kötőszöveteinkben. Ez az anyag segít a szövetekben megtartani a vizet, így azok hidratáltak maradnak. Az életkor előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebb hyaluronsavat kezd termelni, ami hozzájárul a mimikai ráncok kialakulásához, kiszáradásához és megereszkedett bőrhöz. A hyaluronsavas töltőanyagok egy nem invazív (tehát műtéttel nem járó) kezelés, amely visszajuttatja a hyaluronsavat a bőrbe, és visszafordíthatja az öregedés gyakori jeleit. Nézzük, milyen előnyei vannak ennek az eljárásnak!

Csökkenti a ráncokat

A hyaluronsavat tartalmazó dermális töltőanyagok csökkenthetik a mimikai ráncok megjelenését azáltal, hogy feltöltik a bőrt. A hyaluronsav emellett és minimalizálja a túlzott napozás, a környezetszennyezés és a dohányzás okozta károkat. A hyaluronsav emellett megvédheti a bőrt az alacsony minőségű bőrápoló termékek káros összetevőitől, amelyek eltávolítják a bőr védekező gátját. Leggyakrabban a szem, orr, és a száj körül keletkeznek ráncok, a hyaluronsavas töltőanyagok ezeken a területeken nagyon hatékonyan fejtik ki hatásukat.

Non-invazív kezelés

A hyaluronsavas töltőanyagokat egy tű segítségével lehet a bőr alá bejuttatni, így nincsen szükség műtéti eljárásra. Ennek több előnye is van. Nem csak azért jó hír ez, mert a legtöbben félünk a műtéti elásásoktól, hanem azért is, mert így el lehet olyan kellemetlenségeket is kerülni, mint a műtét előtti állapotfelmérés, altatás, vagy műtét utáni kellemetlenségek, felépülési idő. Budapesten is elérhető ez a módszer: a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legnagyobb szakértelemmel végzik el a hyaluronsavas arcfiatalítást fél óra alatt.

Hidratálja a Bőrt

A hyaluronsav nedvesítőszerként működik – nem véletlenül megannyi arcápoló, valamint testápoló kozmetikum népszerű alapanyaga. Ezzel még egy plusz löketet ad az arc fiatalos megjelenésének, emiatt még egészségesebbnek, kisimultabbnak tűnik az egész arc. Nemcsak rugalmasabbá, hanem hidratáltabbá is teszi a bőrödet a hyaluronsav. A hyaluronsavas töltőanyagok fokozott hidratáltsága és javított bőrellenállása elősegítheti a bőrsejtek regenerálódását. Az új bőrsejtek fiatalabbá, egészségesebbé és élénkebbé tehetik a bőrt, és tovább csökkentik a mimikai ráncok és finom vonalak megjelenését.

Javítja az elszíneződést

A szeplők, öregségi foltok és más bőrelszíneződési problémák gyakran javíthatók rendszeres hámlasztással és fokozott bőrsejtek cserével. A hyaluronsavas töltőanyagok az elszíneződés helyreállításában is segíthetnek azáltal, hogy elősegítik a bőrsejtek cseréjét és új bőrsejtek képződését.

 

További cikkek:

HOGYAN ŐRIZZÜK MEG ARCBŐRÜNK HIDRATÁLTSÁGÁT?

6 TERMÉSZETES ARCPAKOLÁS A RAGYOGÓ BŐRÉRT, OTTHONI ALAPANYAGOKBÓL

 

A hét témái

Ajakápoló-függőség: létező dolog

Ajakápoló-függőség: létező dolog   Neked is folyton ott lapul a táskádban legalább egy ajakápoló? Esetleg a lakás több pontján is megtalálható ez az apró kiegészítő? Sokunknak észrevétlenül lopja be magát az életébe, és önkéntelenül kenegetjük a szájunkat, ha...

Macaron (makaron) – Színes teasütemény

Macaron (makaron) - Színes teasütemény Színesek és finomak: ezek a teasütemények vagy más néven, Macaron (makaronok) egyre nagyobb divat övezi őket. De lássuk mennyire könnyű ezen sütemények elkészítése. Hozzávalók, macaron alapanyagok: Eszközigény keverőtál,...

3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!

3 eszköz, ami egy konyhatündér konyhájából sem hiányozhat!   Az otthoni süteménysütés egyfajta művészet, amely néha sikerrel, néha kudarccal végződik. A praktikus konyhai tippek és a professzionális felszerelések azonban mindig eredményessé teszik a...

5 home office probléma és megoldásuk

5 home office probléma és megoldásuk: ezeket jó, ha betartod, ha otthon dolgozol  Sokan a koronavírus miatt találkoztak először a home office fogalmával, hiszen a legtöbb munkahelyen előtte elképzelhetetlen volt, hogy ne járjanak be a dolgozók. A vírus miatt azonban...