Hajlamos vagy túl sokat enni? Mutatjuk, hogyan lépj fel a túlevés ellen

Hajlamos vagy túl sokat enni? Mutatjuk, hogyan lépj fel a túlevés ellen

A túlevés sokak számára nemcsak az ünnepek alatt okoz kellemetlenségeket, hanem a hétköznapokat is megkeseríti. Ugye ismerős a helyzet, amikor már úgy érzed, hogy egy falat sem megy le a torkodon, de olyan jól néz ki, ami még a tányérodon hever, hogy képtelen vagy eltenni későbbre? Az instant megoldás a túlevés ellen, hogy ilyenkor ellenállj annak a jól kinéző falatnak, de ez nem mindig megy. Mutatjuk, hogy milyen módszereket alkalmazhatsz még, hogy elkerüld a kellemetlen teltségérzetet és a vele járó haspuffadást.

Bevásárlólista

Kép: canva.com

Aki hajlamos a túlevésre az a „túlvásárlásra” is. Főleg, ha éhesen megyünk élelmiszert vásárolni. Ahhoz, hogy ne vegyünk meg mindenféle dolgot minden vásárlásra készüljünk fel bevásárlólistával, amire tényleg csak azok a termékek kerülnek fel, amire szükségünk van. És fontos, hogy olyan mennyiségben is szerepeljenek a listán, amennyi tényleg kell. Ezután már nincs más dolgunk csak tartani magunkat a felírtakhoz. Ha online intézzük a nagy bevásárlást, akkor pedig nézzük át akár többször is, hogy mi szerepel a kosárban és nyugodtan nyomjuk meg a törlés gombot, ha valami mégsem olyan fontos.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Trendi lakás színek minden évszakra

Trendi lakás színek, amelyekkel az év bármely részében feldobhatjuk az otthonunkat Otthonunk szerethetősége felértékelődött az elmúlt néhány évben. Még otthon voltunk a korona-vírus okozta felfordulás miatt bezárva legtöbbünknek megfordult a fejében egy laza...

7 dolog, amitől visszatér a szenvedély a kapcsolatotokba

7 dolog, amitől visszatér a szenvedély a kapcsolatotokba A legboldogabb párok életében is enyhül a szenvedély, ahogy telik az idő. Az elején még minden rózsaszín, úszunk a boldogságban és a forró éjszakákban. De tudományos alapokon nyugszik, hogy folyamatosan nem...

Hogyan válasszunk főzőlapot a konyhába?

Amikor felújítunk egy konyhát, mind fejtörést okozhat, hogy elektronikai berendezések kerüljenek beszerelésre. Hagyományos vagy beépíthetőt válasszunk? Ha sikerül döntésre jutnunk, hogy legyen beépíthető, akkor is számos kérdést kell még megválaszolnunk.

Női karkötők szuper árakon!

Kétségtelen az a tény, hogy napjainkban a legnagyobb részét a fogyasztóknak a hölgyek teszik ki. Persze nem akarok részrehajlóan sem kijelentéseket tenni, de ami tény az tény. A hölgyek szeretnek minden nap csinosan munkába indulni, vagy akár egy éttermi ebéden szépen megjelenni. Egy szép ruhához illik a jó kiegészítő, például egy nyaklánc, vagy egy karkötő. Ebben segít neked a Karkötőshop.hu!