Halloweeni jelmezek az egész család számára

Halloweeni jelmezek az egész család számára

Az utóbbi években egymást érik a halloweeni bulik, és annak ellenére, hogy nálunk viszonylag még új ünnepnek számít, imádjuk a vele járó felhajtást. Tököt faragunk, és ijesztő jelmezeket húzunk, és így indulunk neki halloween éjszakájának. A gyerekeknek is szuper jó buli, hiszen ők is imádnak jelmezbe bújni, és eljátszani a kedvenc mesehősüket, vagy anyuval és apuval passzoló öltözetben partizni. Cikkünkben az utóbbira hoztunk néhány ötletet – halloweeni jelmezek az egész család számára, hogy a parti hangulat mellett a harmónia is meglegyen.

Stranger Things

Kép: cleomadison.com

Egyszerre szórakoztató és nagyon trendi a Stranger Things sztárjainak bőrébe bújni, és a sok szereplő közül a család minden tagja megtalálja a kedvencét. Ezen a képen például az apuka Jim Hoppernek, az anyuka Elevennek, a gyerekeik pedig egy demogorgonnak és Dustinnak öltöztek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Nagy szempilla-ABC: Formák, stílusok és színek megértése a legszebb szempillákért

Nagy szempilla-ABC: Formák, stílusok és színek megértése a legszebb szempillákért A szépségipar folyamatosan fejlődik, és az egyik legkiemelkedőbb újítás a műszempillák terén történt. A műszempillák lehetőséget nyújtanak arra, hogy bárki könnyedén fokozza a szemek...

Zsíros, fényes arcbőr elleni praktikák, a nyári hőségben

Senki nem szereti, ha csillog az arcbőre, azonban a nyári kánikulában igazán nagy kihívás lehet mattá varázsolni. A meleg évszak egyik legnagyobb kihívása a nők számára az, hogy arcukról eltüntessék a zsíros, csillogó, izzadt részeket.

Milyen az igazán jó babaágynemű?

Amikor egy kicsi élet növekszik édesanyja szíve alatt, bizony nem kérdés, hogy miután a világra jött és elfoglalja a kis birodalmát, szülei mindenből a legjobbat szeretnék neki. E téren igen lényeges kérdés például az, hogy milyen babaágynemű kerül a kiságyba. Hiszen a most megvásárolt szett bizony sokáig biztosítja majd a puha és meleg fészket a kisbaba számára. Nem mindegy azonban, milyen anyagot és méretet választ. Összegyűjtöttük ez ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

5+1 program, ami ősszel a legromantikusabb

5+1 program, ami ősszel a legromantikusabb A rengeteg nyári program és a napsütés után picit lecsendesedik ősszel mindenki. Ahogy a természet is pihenésre adja a fejét, úgy mi is a bekuckózás felé hajlunk. Azonban, ha még nem állsz készen arra, hogy a négy fal közül...