Terhességi teszt házilag

Mi a legjobb terhességi teszt házilag? Hogyan végezzünk el terhességi tesztet házilag?Sokan türelmetlenül várjuk, hogy kiderüljön, hogy sikerült-e teherbe esni vagy sem. Ennek egyik jelen a mensturáció elmaradása, de nyilván ennél már sokkal hamarabb tudni szeretnénk.  Számos terhességi tesztet elvégzünk házilag, ezek nem mind megbízhatóak.  Ezeket mindenképp próbáld ki.

TOP5 terhességi teszt házilag

Terhességi teszt borral

Kicsit első hallásra furcsa, de ez egy nagyon egyszerű terhességi teszt házilag. Reggeli pisiléskor gyűjtsd össze a vizeketedet és keverd össze borral. Ha az eredmény zavaros lesz akkor az eredmény pozitív, ha nem akkor negatív.

Cukor

Ez is ismét a vizelettel kapcsolatos. Ha ninics otthon borod, akkor talán ez az egyik legpraktikusabb terhességi teszt házilag. Gyűjtsd össze a vizeleted, majd tégy 2-3 evőkanál kristálycukrot egy edénybe, majd öntsd rá a vizeleted. Ha felolvad, akkor nem vagy terhes.

Szappan

Csak egy szappanra van szükséged. Pisilj rá és az okosok szerint, ha habos lesz vagy buborékot látsz, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy.

Ecet

Keverd össze a vizeletedet ecettel. Várj egy kicsit és ha szín elváltozást tapasztalsz, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy. #terhességitesztházilag

Fogkrém

Keverj össze egy fehér színű fogkrémet a vizeleteddel. Ha kékes árnyalatot kapsz, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy.

Ókori terhességi teszt

Az ókori egyiptomiak korában nem volt még terhességi teszt. Így a nők az alábbi módszerrel vizsgálták meg önkmagukat. Hihetetlen, de a kutatók alátámasztották a teszt valódiságát.

Terhességi teszt házilag

Terhességi teszt házilag

A vizsgálathoz semmi másra nincs szükség, mint egy búza és egy árpa magra, amit egy kis pohárban el kell ültetni. A reggeli vizelettel kell locsolni a magvakat, de arra figyeljünk, hogy ne kerüljön sok föld a tetejére, valahogy a pohár 3/4-nélhelyezkedjen el.Ha leöntöttük a vizelettel, egy puha ruhával takarjuk le, és a következő reggel, ha a mag kihajt, a nő terhes, ha nem történik változás, akkor nincs várandós állapotban a nő.

A fenti tesztből nem csak azt tudták az egyiptomiak megállapítani, hogy terhesség áll-e fenn vagy sem, hanem a baba nemét is. Hogyan? Ha magvak több csírát növesztettek, akkor fiú, ha csak egy, vagy kisebb csírája van,akkor lány.

A kutatók 60 nőn tesztelték ezt a folyamatot, és 70 %-ban alátámasztották a teszt igazát, vagyis, hogy tényleg működik.

Úgy tűnik a mai orvostudománynak is vannak áttörései, és egy ilyen esetben is alkalmazható a természet ereje!

A hét témái

Szerelmes versek

Szerelmes versek egy kötetben. Szerelmes versek segítenek a szivek meglágyításában. Találd meg a lenti szerelmes versek közül számodra a legszebbet. Összegyűjtöttük nektek a legszebb szerelmes verseket. A szerelmes verseket két csoportra osztottuk: rövid sms-ben...

Cuki állatok, akik imádják a gazdijukat [17 kép]

Cuki állatok, akik imádják a gazdijukat [17 kép] Nem „beszélnek” mellé, ha szeretnek, akkor azt kimutatják. Megérzik, ha a gazdinak rossz a kedve, vagy netán beteg – bújnak és próbálnak segíteni. Nekünk pedig mindez jól esik, és sokszor tényleg segít amikor a...

5 karácsonyi ajándék, amivel bárkinek örömet szerezhetsz

Ne hagyd az utolsó pillanatra! 5 karácsonyi ajándék, amivel bárkinek örömet szerezhetsz A karácsony a szeretet ünnepe, és egyre kevésbé várjuk el, hogy ajándék is legyen a fa alatt. Ennek ellenére legalább valami apróságot mégis illik adni a szeretteinknek, ami sokak...

Esküvői dekoráció: színek, amik sosem mennek ki a divatból

Esküvői színek, amik sosem mennek ki a divatból Mindenkinek van kedvenc színe, viszont az esküvőn két ember elképzeléseit kell egyeztetni, és megteremteni a tökéletes összhangot, ami sokszor a legharmonikusabb párkapcsolat esetében is kemény dió lehet. Az esküvői...