Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Az, hogy lakásunk berendezése otthonos és kényelmes legyen, főleg a téli hónapokban értékelődik fel, amikor a kinti hideg, borús, ködös időjárás elől gyakrabban menekülünk a nappalink kedvenc zugába vagy a hálószoba melegébe.

ágynemű

Ezért nagyon fontos, hogy a lakás ezen részei valóban kényelmesek legyenek, hogy ne csak jól nézzenek ki, hanem szívesen időzzünk el ott hosszú ideig is. A meleg, kényelmes otthon pedig elsősorban pihe-puha textíliákkal, meleg ágytakarókkal, kellemes tapintású ágyneműkkel, minőségi párnákkal, paplanokkal érhető el – mindezek lakberendezési webáruházakból is beszerezhetőek.

Meleg ágytakarók, hívogató ágyneműk

A délutáni kikapcsolódás, legyen az olvasás, filmnézés, keresztrejtvényfejtés vagy éppen családi társasjátékozás legfőbb tere a nappali. Napközben itt gyűl össze a család apraja-nagyja. De magányosan is ide jó a leginkább elvonulni kis regenerálódásra, ezért fontos, hogy a lakás ezen része kényelmes és otthonos legyen. Ezt a legkönnyebben a kanapét, foteleket borító díszpárnákkal és takarókkal érhetjük el, melyek egy hűvösebb napon csodákra képesek. A plüss hatású takarók, de a kötött plédek is melegek, utóbbiak ráadásul nagyanyáink kézimunkáira emlékeztetnek.

A hálószobában az ágynemű tölti be ezt a szerepet, lesz az otthonosságérzet megteremtője. A melegségérzetet elsősorban az anyag típusával, tapintásával érhetjük el. Akár annak a színe is közvetíthet melegséget, juttathatja eszünkbe a nyár napsütését, izzó hangulatát. A színes ágyneműkészletek és ágyneműhuzatok is tökéletesen alkalmasak erre, akár az élénk zöld vagy sárga színben pompázó ágyneműgarnítúrák.

Pihe-puha párnákkal, paplanokkal a kényelemért

A hálószoba nem csak a melegedés, hanem a pihenés, így a szép és meleg ágyneműk mellett a kényelmes párna és paplan is fontos. A laser típusú paplanok nem csak könnyűk és melegek, de antiallergén töltetük révén jobban áteresztik a levegőt. Így kényelmesebb alvást biztosítanak. A szilikonizált poliészterszálas töltet ráadásul megakadályozza, hogy allergének, baktériumok és por ragadjon a töltésben, így semmi sem zavarhatja nyugodt pihenésünket.

Ilyen tulajdonságokkal bírnak az hasonló töltésű laser párnák is, melyek révén nemcsak kényelmes lesz a fekvés a fejünk számára, hanem az alvás is kiválónak ígérkezik. Ha a matracunkat is szeretnénk hasonlóan bebiztosítani, ajánlott a matracvédők használata, gumis lepedők széles választékából válogathatunk. A jó paplan, párna és matrac pedig már kiváló ígéret egy nyugodt, pihentető pihenéshez a kinti hideg ellenére is.

 

TRENDI LAKÁS SZÍNEK MINDEN ÉVSZAKRA – Ágynemű

A hét témái

10 lépés, hogy szakítás után könnyebben talpra állj

10 lépés, hogy szakítás után könnyebben talpra állj Egy szakítás egyik félnek sem könnyű, annak sem, aki meghozta a döntést, és annak sem, akit sok esetben hideg zuhanyként ér a másik döntése. Persze, akkor sem jobb a helyzet, ha számít rá az ember, hiszen akkor is el...

Önismereti csoport: milyen előnyökkel jár, ha csoportban gondolkozunk?

Önismereti csoport: milyen előnyökkel jár, ha csoportban gondolkozunk? Amikor belekezdünk az önismeret fejlesztésébe senki nem mondja, hogy nem lesz zökkenőmentes a történet. Az elején megelégszünk a hétköznapi trükkökkel, naplót írunk, és figyelünk önmagunkra, majd...

Mi érdekli a férfiakat? Tényleg a modellekre buknak?

Vajon mi érdekli a férfiakat? A jó alak? A szép arc? A szexis öltözködés? Vagy lehet, hogy a vonzalom valami egészen máson múlik?

15 hihetetlen esküvői fotó – nehéz eldönteni, hogy komolyan gondolták-e

15 hihetetlen esküvői fotó – nehéz eldönteni, hogy komolyan gondolták-e Az esküvő minden pár életében az egyik legemlékezetesebb és remélhetőleg a legboldogabb nap, amikor igyekszik mindent megörökíteni. Azonban néha lehet, hogy túlzásba esik a fotós, vagy az ifjú pár...