Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Az, hogy lakásunk berendezése otthonos és kényelmes legyen, főleg a téli hónapokban értékelődik fel, amikor a kinti hideg, borús, ködös időjárás elől gyakrabban menekülünk a nappalink kedvenc zugába vagy a hálószoba melegébe.

ágynemű

Ezért nagyon fontos, hogy a lakás ezen részei valóban kényelmesek legyenek, hogy ne csak jól nézzenek ki, hanem szívesen időzzünk el ott hosszú ideig is. A meleg, kényelmes otthon pedig elsősorban pihe-puha textíliákkal, meleg ágytakarókkal, kellemes tapintású ágyneműkkel, minőségi párnákkal, paplanokkal érhető el – mindezek lakberendezési webáruházakból is beszerezhetőek.

Meleg ágytakarók, hívogató ágyneműk

A délutáni kikapcsolódás, legyen az olvasás, filmnézés, keresztrejtvényfejtés vagy éppen családi társasjátékozás legfőbb tere a nappali. Napközben itt gyűl össze a család apraja-nagyja. De magányosan is ide jó a leginkább elvonulni kis regenerálódásra, ezért fontos, hogy a lakás ezen része kényelmes és otthonos legyen. Ezt a legkönnyebben a kanapét, foteleket borító díszpárnákkal és takarókkal érhetjük el, melyek egy hűvösebb napon csodákra képesek. A plüss hatású takarók, de a kötött plédek is melegek, utóbbiak ráadásul nagyanyáink kézimunkáira emlékeztetnek.

A hálószobában az ágynemű tölti be ezt a szerepet, lesz az otthonosságérzet megteremtője. A melegségérzetet elsősorban az anyag típusával, tapintásával érhetjük el. Akár annak a színe is közvetíthet melegséget, juttathatja eszünkbe a nyár napsütését, izzó hangulatát. A színes ágyneműkészletek és ágyneműhuzatok is tökéletesen alkalmasak erre, akár az élénk zöld vagy sárga színben pompázó ágyneműgarnítúrák.

Pihe-puha párnákkal, paplanokkal a kényelemért

A hálószoba nem csak a melegedés, hanem a pihenés, így a szép és meleg ágyneműk mellett a kényelmes párna és paplan is fontos. A laser típusú paplanok nem csak könnyűk és melegek, de antiallergén töltetük révén jobban áteresztik a levegőt. Így kényelmesebb alvást biztosítanak. A szilikonizált poliészterszálas töltet ráadásul megakadályozza, hogy allergének, baktériumok és por ragadjon a töltésben, így semmi sem zavarhatja nyugodt pihenésünket.

Ilyen tulajdonságokkal bírnak az hasonló töltésű laser párnák is, melyek révén nemcsak kényelmes lesz a fekvés a fejünk számára, hanem az alvás is kiválónak ígérkezik. Ha a matracunkat is szeretnénk hasonlóan bebiztosítani, ajánlott a matracvédők használata, gumis lepedők széles választékából válogathatunk. A jó paplan, párna és matrac pedig már kiváló ígéret egy nyugodt, pihentető pihenéshez a kinti hideg ellenére is.

 

TRENDI LAKÁS SZÍNEK MINDEN ÉVSZAKRA – Ágynemű

A hét témái

Hírességek és anyukájuk a vörös szőnyegen

12 híresség, akik a vörös szőnyegen büszkélkedtek az édesanyjukkal Azt azért ma már mindenki tudja, hogy a sztárok is emberek és valaki(k)nek a gyermekei, de viszonylag ritkán győződhetünk meg erről a saját szemünkkel. Sok híresség védi a családját, legyen szó...

Mutatunk két használati tárgyat, amelyre minden háznál szükség van

Minden háznál előfordulnak olyan típusfeladatok, amelyekhez megfelelő szerszámmal kell rendelkezni, ezért az alapdarabokat érdemes időben beszerezni. Ezek közé tartoznak a fenőkövek és a svájci bicskák – előbbiek minden pengét élessé varázsolnak, utóbbiak rengeteg élethelyzetben kisegítenek.

Viszkok Fruzsi ezer oldala

Viszkok Fruzsi ezer oldala Viszkok Fruzsi tipikusan a „ki ez a lány?” kategória. Olyan sok oldalát láthattuk már, és mindenben kiemelkedő képet ad. Az egyik legnagyobb hazai drogériában a nevével és ajánlásával ellátott termékeket vásárolhatunk, könyv és a youtube...

Ennyi lesz a minimálbér 2022-ben

Nagyot nő 2022-től a minimálbér összege, és a garantált bérminimum is magasabb lesz. De vajon mennyi kerül pontosan a számlára?