Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Az, hogy lakásunk berendezése otthonos és kényelmes legyen, főleg a téli hónapokban értékelődik fel, amikor a kinti hideg, borús, ködös időjárás elől gyakrabban menekülünk a nappalink kedvenc zugába vagy a hálószoba melegébe.

ágynemű

Ezért nagyon fontos, hogy a lakás ezen részei valóban kényelmesek legyenek, hogy ne csak jól nézzenek ki, hanem szívesen időzzünk el ott hosszú ideig is. A meleg, kényelmes otthon pedig elsősorban pihe-puha textíliákkal, meleg ágytakarókkal, kellemes tapintású ágyneműkkel, minőségi párnákkal, paplanokkal érhető el – mindezek lakberendezési webáruházakból is beszerezhetőek.

Meleg ágytakarók, hívogató ágyneműk

A délutáni kikapcsolódás, legyen az olvasás, filmnézés, keresztrejtvényfejtés vagy éppen családi társasjátékozás legfőbb tere a nappali. Napközben itt gyűl össze a család apraja-nagyja. De magányosan is ide jó a leginkább elvonulni kis regenerálódásra, ezért fontos, hogy a lakás ezen része kényelmes és otthonos legyen. Ezt a legkönnyebben a kanapét, foteleket borító díszpárnákkal és takarókkal érhetjük el, melyek egy hűvösebb napon csodákra képesek. A plüss hatású takarók, de a kötött plédek is melegek, utóbbiak ráadásul nagyanyáink kézimunkáira emlékeztetnek.

A hálószobában az ágynemű tölti be ezt a szerepet, lesz az otthonosságérzet megteremtője. A melegségérzetet elsősorban az anyag típusával, tapintásával érhetjük el. Akár annak a színe is közvetíthet melegséget, juttathatja eszünkbe a nyár napsütését, izzó hangulatát. A színes ágyneműkészletek és ágyneműhuzatok is tökéletesen alkalmasak erre, akár az élénk zöld vagy sárga színben pompázó ágyneműgarnítúrák.

Pihe-puha párnákkal, paplanokkal a kényelemért

A hálószoba nem csak a melegedés, hanem a pihenés, így a szép és meleg ágyneműk mellett a kényelmes párna és paplan is fontos. A laser típusú paplanok nem csak könnyűk és melegek, de antiallergén töltetük révén jobban áteresztik a levegőt. Így kényelmesebb alvást biztosítanak. A szilikonizált poliészterszálas töltet ráadásul megakadályozza, hogy allergének, baktériumok és por ragadjon a töltésben, így semmi sem zavarhatja nyugodt pihenésünket.

Ilyen tulajdonságokkal bírnak az hasonló töltésű laser párnák is, melyek révén nemcsak kényelmes lesz a fekvés a fejünk számára, hanem az alvás is kiválónak ígérkezik. Ha a matracunkat is szeretnénk hasonlóan bebiztosítani, ajánlott a matracvédők használata, gumis lepedők széles választékából válogathatunk. A jó paplan, párna és matrac pedig már kiváló ígéret egy nyugodt, pihentető pihenéshez a kinti hideg ellenére is.

 

TRENDI LAKÁS SZÍNEK MINDEN ÉVSZAKRA – Ágynemű

A hét témái

Művészi fotók, amik hihetetlenül egyszerűen készültek

Művészi fotók, amik hihetetlenül egyszerűen készültek Megdöbbentő, de lassan 200 éve fotózunk. Az első fényképezőgép használatba állításakor csupán 1826-ot írtunk. Ez a röpke két évszád pedig elég volt arra, hogy kuriózumból a mindennapjaink részévé váljon az egykor...

A legjobb ruha az első randevúra

Hogyan találjuk meg a legjobb ruhát az első randevúra? Az első találkozó minden pár életében fontos, legyen az megbeszélt vagy teljesen spontán. Viszont onnantól, hogy kimondtuk, ez egy randi szinte rögtön nyomás alá kerülünk, hiszen a legmagabiztosabb emberek is...

Hosszú szempillák természetesen 2 hónap alatt!

Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy minden nő szeretne dús, hosszú szempillákra szert tenni. Rengeteg kozmetikum van a piacon, ami hozzá segíthet minket ehhez az eredményhez (több, kevesebb sikerrel), azonban mi most egy természetes és olcsó szert hoztunk el...

Különleges karácsonyi ajándékok

Különleges karácsonyi ajándékok! – Ha te is unod már a szokásos ajándék ötleteket – a könyvet, parfümöt, vagy kesztyű-sál együttest – akkor itt a helyed!