Hogyan válasszunk sport babakocsit? (Sport babakocsi)

Hogyan válasszunk sport babakocsit?

 

A picik megszületése után egyszer csak elérkezik az az idő, amikor a nyak- és hátizomzat már elég fejlett és erős, ahhoz, hogy a baba önállóan üljön és tartsa a fejét. Ilyenkor kerül előtérbe a szülők életében a sport babakocsi használata. Igen ám, de hogyan válasszunk sport babakocsit? Erre a kérdésre adunk választ az alábbi cikk során.

Főkép: thule

Miben különbözik egy sport babakocsi a hagyományos modellektől?

A sport babakocsikat manapság sokan tévesen azonosítják az egyszerű szerkezetű, esernyőre, vagy lapra csukható kocsikkal. Ezek valóban praktikusak, mivel kis helyet foglalnak el, viszont korántsem nyújtanak akkora biztonságot mozgás közben, mint az igazi sport babakocsik.

A sportoláshoz, illetve az aktív életmódhoz tervezett sport babakocsik ismertető jegyei a következők:

  • 3 nagy átmérőjű kerék, az első kerék fix, vagy fixálható
  • fejlett és hatékony felfüggesztési rendszer
  • lengéscsillapító, teleszkóp, nagy kocsi átmérő
  • karpánt és fék

Mire figyeljünk a választásnál?

Ha túrázni és futni is szeretnénk a babakocsival, akkor egy professzionális sport babakocsira lesz szükségünk, melyet sportoláshoz terveztek. Így képes csökkenti az egyenetlen felület okozta rezgéseket a gyorsabb haladás során.

Gondoljuk át,

hogy mennyi időt szeretnénk a futásra szánni. Ha napi rendszerességgel fogunk edzeni, akkor érdemesebb befektetni egy sport futó babakocsiba, melynek fixek a kerekei a biztonságos irányíthatóság érdekében. Ilyen sport babakocsi például Thule Glide 2, melyet kifejezett futásra terveztek.

Ha gyakran mennénk túrázni vagy sétálni a szabadba, akkor Thule Urban Glide 2 sport babakocsi modell az ideális választás. Tolhatjuk akár parkban és terepen is. A Thule Urban Glide 2 egy univerzális sport babakocsi bolygósítható kerekekkel, mely futásnál egy mozdulattal fixálható. Így ha szívesen futnánk is a picivel, akkor ez mindenképp egy praktikus megoldás.

Fontos,

hogy a választás során mérlegeljük a nagyságát nyitott és összecsukott állapotban is. Hiszen innentől kezdve, fontos kelléke lesz mindennapjainknak és nagy segítség, hogy ha könnyen befér az autónk csomagtartójába.

A Thule sport babakocsi előnyei

A Thule sport babakocsiknak köszönhetően nem kell lakásunkat babakocsi raktárrá alakítani. A megfelelő sport babakocsi beszerzésével legkisebb családtagot is magunkkal vihetjük sportolni, vagy kirándulni akadályok nélkül.

A Thule egy megbízható márka, mely finom és modern megjelenése egyértelműen jelzi a prémium minőséget. Futáshoz és túrázáshoz is találunk masszív és biztonságos termékeket. Azoknak a családoknak ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak, kirándulnak és szeretnének kimozdulni a városi környezetből a baba érkezése után is.

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

Sztárcsaládok: híres rokonok, akik játszottak már egy filmben

Sztárcsaládok: híres rokonok, akik játszottak már egy filmben Egy családban nem csak egy tehetséges színész lehet, ezt már többször tapasztaltuk Hollywoodban és azon túl is. Azonban az már inkább kuriózum, amikor a sztárcsaládok tagjai egy filmben szerepelnek. Pedig...

A Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákkal a környezetet is óvjuk

Hogyan jutottunk el a Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákig a kávé kezdeteitől? A kávézás története rendkívül messzire nyúlik vissza. A főzési technikák sokasága vár, rengeteg lehetőség van arra, hogy hogyan készítsük el reggelente az energiát adó italt, többek között instant kávé, filteres, a jó öreg kotyogós vagy éppen a frissen őrölt változat, esetleg a kapszulás kávé.

9 ruhadarab, ami mindenkit kövérít

9 ruhadarab, amiben kövérebbnek látszunk, mint amekkorák valójában vagyunk Sokszor nem számít, hogy mekkorák vagyunk sokkal fontosabb, hogy mit viselünk. Mindenféle alkattal lehet csinos az ember, viszont ehhez nem árt néhány szabályt ismerni és betartani. A legtöbb...

Megéheztél? Ezeket az ételeket akár késő este is fogyaszthatod

Megéheztél? Ezeket az ételeket akár késő este is fogyaszthatod Veled is előfordul néha, hogy késő este megéhezel, és alig tudsz elaludni úgy korog a hasad? Elalvás előtt néhány órával már nem tanácsos enni, azonban van néhány olyan finomság, amiből néhány falat nem...