Hogyan válasszunk sport babakocsit? (Sport babakocsi)

Hogyan válasszunk sport babakocsit?

 

A picik megszületése után egyszer csak elérkezik az az idő, amikor a nyak- és hátizomzat már elég fejlett és erős, ahhoz, hogy a baba önállóan üljön és tartsa a fejét. Ilyenkor kerül előtérbe a szülők életében a sport babakocsi használata. Igen ám, de hogyan válasszunk sport babakocsit? Erre a kérdésre adunk választ az alábbi cikk során.

Főkép: thule

Miben különbözik egy sport babakocsi a hagyományos modellektől?

A sport babakocsikat manapság sokan tévesen azonosítják az egyszerű szerkezetű, esernyőre, vagy lapra csukható kocsikkal. Ezek valóban praktikusak, mivel kis helyet foglalnak el, viszont korántsem nyújtanak akkora biztonságot mozgás közben, mint az igazi sport babakocsik.

A sportoláshoz, illetve az aktív életmódhoz tervezett sport babakocsik ismertető jegyei a következők:

  • 3 nagy átmérőjű kerék, az első kerék fix, vagy fixálható
  • fejlett és hatékony felfüggesztési rendszer
  • lengéscsillapító, teleszkóp, nagy kocsi átmérő
  • karpánt és fék

Mire figyeljünk a választásnál?

Ha túrázni és futni is szeretnénk a babakocsival, akkor egy professzionális sport babakocsira lesz szükségünk, melyet sportoláshoz terveztek. Így képes csökkenti az egyenetlen felület okozta rezgéseket a gyorsabb haladás során.

Gondoljuk át,

hogy mennyi időt szeretnénk a futásra szánni. Ha napi rendszerességgel fogunk edzeni, akkor érdemesebb befektetni egy sport futó babakocsiba, melynek fixek a kerekei a biztonságos irányíthatóság érdekében. Ilyen sport babakocsi például Thule Glide 2, melyet kifejezett futásra terveztek.

Ha gyakran mennénk túrázni vagy sétálni a szabadba, akkor Thule Urban Glide 2 sport babakocsi modell az ideális választás. Tolhatjuk akár parkban és terepen is. A Thule Urban Glide 2 egy univerzális sport babakocsi bolygósítható kerekekkel, mely futásnál egy mozdulattal fixálható. Így ha szívesen futnánk is a picivel, akkor ez mindenképp egy praktikus megoldás.

Fontos,

hogy a választás során mérlegeljük a nagyságát nyitott és összecsukott állapotban is. Hiszen innentől kezdve, fontos kelléke lesz mindennapjainknak és nagy segítség, hogy ha könnyen befér az autónk csomagtartójába.

A Thule sport babakocsi előnyei

A Thule sport babakocsiknak köszönhetően nem kell lakásunkat babakocsi raktárrá alakítani. A megfelelő sport babakocsi beszerzésével legkisebb családtagot is magunkkal vihetjük sportolni, vagy kirándulni akadályok nélkül.

A Thule egy megbízható márka, mely finom és modern megjelenése egyértelműen jelzi a prémium minőséget. Futáshoz és túrázáshoz is találunk masszív és biztonságos termékeket. Azoknak a családoknak ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak, kirándulnak és szeretnének kimozdulni a városi környezetből a baba érkezése után is.

 

További cikkek:

A DUGULÁSELHÁRÍTÁS A NŐK FELADATA?

A LEGFINOMABB HÚSVÉTI ÉTELEK

DIZON HOME – A MODERN OTTHONOK SZAKÉRTŐJE

TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK MIGRÉN ELLEN

HÍRES ANYUKÁK, AKIK AKÁR A VÖRÖS SZŐNYEGEN IS ANYÁK MARADNAK

A hét témái

10+1 illusztráció arról, hogy milyen a terhesség a férfiak szemével

10+1 illusztráció arról, hogy milyen a terhesség a férfiak szemével Elképzelhető, hogy már te is találkoztál Yehuda Devir valamelyik rajzával, de az sem kizárt, hogy az 5 és fél millió követője egyike vagy. Az emberek egyszerűen imádják a férfi illusztrációit, amiken...

Így jelez a tested, ha túl sok cukrot eszel

Így jelez a tested, ha túl sok cukrot eszel Sokszor úgy fogyasztunk cukrot, hogy nem is tudunk róla, hiszen nem csak akkor viszünk be cukrot a szervezetünkbe, ha a kedvenc csokinkat majszoljuk. Ezerféle étel tartalmazza, gyakran olyanok is, amiről egyáltalán nem is...

12 TIPP, hogy hogyan hozd ki a maximumot az okostelefonodból

Összeszedtünk 12 olyan trükköt, ami segíthet abban, hogy jobban megismerjétek egymást az okos kis barátoddal és jobban ki tudd használni a rejtett képességeit is!

FREDERIQUE CONSTANT VITALITY OKOSÓRA – HÖLGYEKNEK

Frederique Constant Vitality okosóra – Páratlan megjelenésű, első ránézésre egy hagyományos svájci analóg óra kinézetével. Multifunkcionalitását mi sem példázza jobban, hogy tulajdonosát minden élethelyzetben tökéletesen kiszolgálja, legyen szó sportolásról, esti fogadásról vagy a mindennapi élet forgatagáról.