Hogyan válasszunk sport babakocsit?

 

A picik megszületése után egyszer csak elérkezik az az idő, amikor a nyak- és hátizomzat már elég fejlett és erős, ahhoz, hogy a baba önállóan üljön és tartsa a fejét. Ilyenkor kerül előtérbe a szülők életében a sport babakocsi használata. Igen ám, de hogyan válasszunk sport babakocsit? Erre a kérdésre adunk választ az alábbi cikk során.

Főkép: thule

Miben különbözik egy sport babakocsi a hagyományos modellektől?

A sport babakocsikat manapság sokan tévesen azonosítják az egyszerű szerkezetű, esernyőre, vagy lapra csukható kocsikkal. Ezek valóban praktikusak, mivel kis helyet foglalnak el, viszont korántsem nyújtanak akkora biztonságot mozgás közben, mint az igazi sport babakocsik.

A sportoláshoz, illetve az aktív életmódhoz tervezett sport babakocsik ismertető jegyei a következők:

  • 3 nagy átmérőjű kerék, az első kerék fix, vagy fixálható
  • fejlett és hatékony felfüggesztési rendszer
  • lengéscsillapító, teleszkóp, nagy kocsi átmérő
  • karpánt és fék

Mire figyeljünk a választásnál?

Ha túrázni és futni is szeretnénk a babakocsival, akkor egy professzionális sport babakocsira lesz szükségünk, melyet sportoláshoz terveztek. Így képes csökkenti az egyenetlen felület okozta rezgéseket a gyorsabb haladás során.

Gondoljuk át,

hogy mennyi időt szeretnénk a futásra szánni. Ha napi rendszerességgel fogunk edzeni, akkor érdemesebb befektetni egy sport futó babakocsiba, melynek fixek a kerekei a biztonságos irányíthatóság érdekében. Ilyen sport babakocsi például Thule Glide 2, melyet kifejezett futásra terveztek.

Ha gyakran mennénk túrázni vagy sétálni a szabadba, akkor Thule Urban Glide 2 sport babakocsi modell az ideális választás. Tolhatjuk akár parkban és terepen is. A Thule Urban Glide 2 egy univerzális sport babakocsi bolygósítható kerekekkel, mely futásnál egy mozdulattal fixálható. Így ha szívesen futnánk is a picivel, akkor ez mindenképp egy praktikus megoldás.

Fontos,

hogy a választás során mérlegeljük a nagyságát nyitott és összecsukott állapotban is. Hiszen innentől kezdve, fontos kelléke lesz mindennapjainknak és nagy segítség, hogy ha könnyen befér az autónk csomagtartójába.

A Thule sport babakocsi előnyei

A Thule sport babakocsiknak köszönhetően nem kell lakásunkat babakocsi raktárrá alakítani. A megfelelő sport babakocsi beszerzésével legkisebb családtagot is magunkkal vihetjük sportolni, vagy kirándulni akadályok nélkül.

A Thule egy megbízható márka, mely finom és modern megjelenése egyértelműen jelzi a prémium minőséget. Futáshoz és túrázáshoz is találunk masszív és biztonságos termékeket. Azoknak a családoknak ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak, kirándulnak és szeretnének kimozdulni a városi környezetből a baba érkezése után is.

 

Irány a főoldal >>