Hogyan válasszunk sport babakocsit? (Sport babakocsi)

Hogyan válasszunk sport babakocsit?

 

A picik megszületése után egyszer csak elérkezik az az idő, amikor a nyak- és hátizomzat már elég fejlett és erős, ahhoz, hogy a baba önállóan üljön és tartsa a fejét. Ilyenkor kerül előtérbe a szülők életében a sport babakocsi használata. Igen ám, de hogyan válasszunk sport babakocsit? Erre a kérdésre adunk választ az alábbi cikk során.

Főkép: thule

Miben különbözik egy sport babakocsi a hagyományos modellektől?

A sport babakocsikat manapság sokan tévesen azonosítják az egyszerű szerkezetű, esernyőre, vagy lapra csukható kocsikkal. Ezek valóban praktikusak, mivel kis helyet foglalnak el, viszont korántsem nyújtanak akkora biztonságot mozgás közben, mint az igazi sport babakocsik.

A sportoláshoz, illetve az aktív életmódhoz tervezett sport babakocsik ismertető jegyei a következők:

  • 3 nagy átmérőjű kerék, az első kerék fix, vagy fixálható
  • fejlett és hatékony felfüggesztési rendszer
  • lengéscsillapító, teleszkóp, nagy kocsi átmérő
  • karpánt és fék

Mire figyeljünk a választásnál?

Ha túrázni és futni is szeretnénk a babakocsival, akkor egy professzionális sport babakocsira lesz szükségünk, melyet sportoláshoz terveztek. Így képes csökkenti az egyenetlen felület okozta rezgéseket a gyorsabb haladás során.

Gondoljuk át,

hogy mennyi időt szeretnénk a futásra szánni. Ha napi rendszerességgel fogunk edzeni, akkor érdemesebb befektetni egy sport futó babakocsiba, melynek fixek a kerekei a biztonságos irányíthatóság érdekében. Ilyen sport babakocsi például Thule Glide 2, melyet kifejezett futásra terveztek.

Ha gyakran mennénk túrázni vagy sétálni a szabadba, akkor Thule Urban Glide 2 sport babakocsi modell az ideális választás. Tolhatjuk akár parkban és terepen is. A Thule Urban Glide 2 egy univerzális sport babakocsi bolygósítható kerekekkel, mely futásnál egy mozdulattal fixálható. Így ha szívesen futnánk is a picivel, akkor ez mindenképp egy praktikus megoldás.

Fontos,

hogy a választás során mérlegeljük a nagyságát nyitott és összecsukott állapotban is. Hiszen innentől kezdve, fontos kelléke lesz mindennapjainknak és nagy segítség, hogy ha könnyen befér az autónk csomagtartójába.

A Thule sport babakocsi előnyei

A Thule sport babakocsiknak köszönhetően nem kell lakásunkat babakocsi raktárrá alakítani. A megfelelő sport babakocsi beszerzésével legkisebb családtagot is magunkkal vihetjük sportolni, vagy kirándulni akadályok nélkül.

A Thule egy megbízható márka, mely finom és modern megjelenése egyértelműen jelzi a prémium minőséget. Futáshoz és túrázáshoz is találunk masszív és biztonságos termékeket. Azoknak a családoknak ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak, kirándulnak és szeretnének kimozdulni a városi környezetből a baba érkezése után is.

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

9 ruhadarab, amire minden nőnek szüksége van 30 év fölött

9 ruhadarab, amire minden nőnek szüksége van 30 éves kor fölött Az öltözködési stílusunk folyamatosan változik, hiszen minden életkornak megvannak a maga hóbortjai. Azonban eljön az az életkor amikor szükségünk van néhány olyan ruhadarabra, ami kifinomult, elegáns és...

Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra! Így sminkelj egy állásinterjúra!  Szinte minden nő életében eljön az a pillanat, amikor be kell lépnie a munka világába. Egy jól megírt önéletrajz mellett, a megjelenésünk is nagyon fontos, mert itt dől el, hogy az interjúztató...

10 étel, amit inkább ne melegíts mikróban

10 étel, amit inkább ne melegíts mikróban A mikrohullámú sütő hatalmas találmány, ami megkönnyíti a konyhában töltött időt. Egyes ételek sokkal hamarabb elkészülnek benne, mint a tűzhelyen főzve, de, ha csak egy kis melegítésre vágyunk, akkor is áll a...

Levélbe zárt gyógyhatás – aloe vera

Aloe vera Több mint kétszáz hatóanyagával az Aloe vera (aloé) szinte egyedülálló a növényvilágban. Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különböző szacharidokat, aminosavakat, és számos enzimet....