Honnan tudhatod, hogy igaz barátra leltél?

Honnan tudhatod, hogy igaz barátra leltél?

„Olyan nyilvánvaló dolognak tűnik a barátság, mégis sokszor oly bonyolult.”

/Robert Anthony Salvatore/

Az emberi kapcsolatok sok esetben nem egyszerűek, ez alól a baráti viszonyok sem kivételek. Azonban, ha van legalább egy igaz barát mellettünk, már nyert ügyünk van. Sok-sok emberrel találkozunk nap mint nap, és sok ember kerül hozzánk közel, de gyakran úgy mennek is ahogy jöttek. Az igaz barát szerencsés esetben egy egész életen át kitart mellettünk, velünk sír és velünk nevet, és szinte a családunkká válik. Honnan tudhatod, hogy igaz barátra leltél?

Azonos hullámhossz

Kép: canva.com

Ha nem is mindenben egyeztek, akkor is van egy megmagyarázhatatlan hullámhossz, amire mindketten rácsatlakoztatok. Ahogy szokás mondani, megvan a kémia, és a barátsághoz szükséges szimpátia. Ez a találkozás nincs korhoz vagy helyhez kötve, és nincs kőbe vésve, hogy az igaz barátságot gyermekkorból hozzuk magunkkal. Ahogy a párkapcsolatok esetében is, ki hamarabb, ki később találja meg az igazit.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Miért jó a kapszula gardrób felépítése?

Miért jó a kapszula gardrób felépítése? Ha sikerül felépítened a saját, személyes stílusodnak megfelelő kapszula gardróbot, akkor a megjelenésed nagyszerű lehet. Minden reggel jól indul a nap, hiszen egy nagyszerűen összerakott outfizben lépsz ki az utcára. Ennek...

3 isteni saláta recept, ha valami könnyűre vágysz

3 isteni saláta recept, ha valami könnyűre vágysz A nyári meleg gyakran annyira megterheli az emberi szervezetet, hogy még enni sincsen kedvünk. Ennek ellenére érdemes a napi legalább háromszori étkezést tartani, hogy ne boruljon fel az anyagcserénk. Egy jól...

20 étel, amit inkább ne tarts hűtőben

Sokszor gondolkodás nélkül tesszük be a hűtőbe az ételeket, bele sem gondolva, hogy a hideg esetleg rosszat tehet nekik. A legtöbb ételt valóban a hűtőben kell tárolni, hiszen a hideg megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így később indul romlásnak az ennivaló, azonban van néhány olyan élelmiszer, aminek árthat, ha a hűtőben tároljuk. Összeszedtünk húsz olyan ételt, amit előszeretettel tartunk közel nulla fokon, pedig ezzel jócskán veszít az élvezeti értékéből.

12 TIPP, hogy hogyan hozd ki a maximumot az okostelefonodból

Összeszedtünk 12 olyan trükköt, ami segíthet abban, hogy jobban megismerjétek egymást az okos kis barátoddal és jobban ki tudd használni a rejtett képességeit is!