Honnan tudhatod, hogy igaz barátra leltél?

Honnan tudhatod, hogy igaz barátra leltél?

“Olyan nyilvánvaló dolognak tűnik a barátság, mégis sokszor oly bonyolult.”

/Robert Anthony Salvatore/

Az emberi kapcsolatok sok esetben nem egyszerűek, ez alól a baráti viszonyok sem kivételek. Azonban, ha van legalább egy igaz barát mellettünk, már nyert ügyünk van. Sok-sok emberrel találkozunk nap mint nap, és sok ember kerül hozzánk közel, de gyakran úgy mennek is ahogy jöttek. Az igaz barát szerencsés esetben egy egész életen át kitart mellettünk, velünk sír és velünk nevet, és szinte a családunkká válik. Honnan tudhatod, hogy igaz barátra leltél?

Azonos hullámhossz

Kép: canva.com

Ha nem is mindenben egyeztek, akkor is van egy megmagyarázhatatlan hullámhossz, amire mindketten rácsatlakoztatok. Ahogy szokás mondani, megvan a kémia, és a barátsághoz szükséges szimpátia. Ez a találkozás nincs korhoz vagy helyhez kötve, és nincs kőbe vésve, hogy az igaz barátságot gyermekkorból hozzuk magunkkal. Ahogy a párkapcsolatok esetében is, ki hamarabb, ki később találja meg az igazit.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

A BRW konyhastúdió otthonába hozza álmai kanyhabútorát

Az álom konyha mindekinek mást jelent, de abban szinte minden nő egyetért, hogy a konyha az otthonunk egyik központja, az egyik legmeghatározóbb hely. Ezért az is nagyon fontos, hogy stílusban és színben egyaránt megfelelő konyhabútort válasszunk a konyhánkban.

Így neveld a gyereked már babakorától az egészséges életmódra

Sportos életmódot élsz, és szeretnéd, ha gyermeked is követne majd?   Fontos számodra az egészséged megőrzése és boldoggá tenne, ha ezt a szemléletet neki is átadhatnád? Nem lehet elég korán kezdeni, de ezzel az eszközzel még élvezni is fogjátok! | Sport...

Oltás vagy nem oltás?

Nem szeretnénk állást foglalni oltás vagy nem oltás mellett, viszont mielőtt bárki döntene érdemes elgondolkodnia jó néhány dolgon. Ehhez a döntéshez az alábbiakban összeszedtünk tucatnyi olyan információt, ami segíthet a választ megtalálni.

Női hótaposó

A téli cipőnek, főleg ha fúj a hideg sarkköri szél és havazik, elsősorban melegnek kell lennie. Gyakorlati szerepüknek azonban nem kell kizárniuk azt, hogy nőies is legyen a téli cipellőnk.