Idén is lesz ARC kiállítás – mutatjuk, hol és mikor

Idén is lesz ARC kiállítás – mutatjuk, hol és mikor

Az ARC kiállítás idén 22. alkalommal kerül megrendezésre, igaz a helyszín viszonylag új, de ez a kiállítás mélységén semmit nem változtat. Az érdeklődők egy teljes hónapon keresztül látogathatják az eseményt, nincs belépő, nincsenek korlátok, csak a felszabadult szemlélődés. Várhatóan idén is rendkívül érdekes plakátokkal találkozhatunk a kiállítás keretein belül, amit már a téma is garantál.

Mi az ARC kiállítás?

Kép: @ArcMagazin

Ahogy az ARC magazin kezdőoldalán is olvasható, az ARC plakátkiállítás már 21 éve kreatív gondolatokat, véleményeket bemutató és véleményformáló képkulturális eseményként vesz részt a társadalmi folyamatokban. Minden évben pályázatot írnak ki a szervezők, amelyre a felhívás szerint bárki beküldheti az arra érdemesnek vélt munkáját, ami óriásplakát formájában kerülhet ki a kiállítás helyszínére. Évről évre egyre több pályamunka közül kell a zsűrinek kiválasztani a kiállításra szánt darabokat. Idén már júniusban kiírásra került a pályázat a „Világ buborékjai, egyesüljetek!” szlogennel. A több, mint 20 év alatt Magyarország leglátogatottabb köztéri kiállításává nőtte ki magát a rendezvény.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Milyen táplálékkiegészítőket érdemes szednünk?

Ahhoz, hogy a szervezetünk megfelelően működjön és egészséges legyen, számos vitamin, nyomelem, és ásványi anyag beviteléről kell gondoskodnunk napi szinten.

A 21 legizgalmasabb film, amelyek 2022-ben érkeznek

A 21 legizgalmasabb film, amelyek 2022-ben érkeznek Rengeteg olyan film kerül idén a mozikba, amire már egy, de akár két éve is várunk. A koronavírus miatt ugyanis nagyon sok forgatást elhalasztottak, így 2020-ban szinte egy értékelhető film sem került elénk. Minden...

Allergia! Tények és Tévhitek!

Allergia! Tények és Tévhitek! Sajnos az allergia egyre több embert érint, olvassátok ezt a gyűjteményt a témát övező tényekről és tévhitekről.     Tévhit: A recept nélkül kapható, szájon át szedhető antihisztaminok ugyanolyan hatásosak az orrdugulás ellen,...

Spórolj meg rengeteg helyet a ruhásszekrényedben vagy a bőröndödben

Szükséged van egy jó ruhatároló eszközre vagy módszerre? Van egy nagyszerű ruhásszekrényed, de sosem találod a keresett ruhát, és utazáskor a bőröndödben is káosz van? Ezek az egyszerű megoldások segíthetnek.