Sportos életmódot élsz, és szeretnéd, ha gyermeked is követne majd?

 

Fontos számodra az egészséged megőrzése és boldoggá tenne, ha ezt a szemléletet neki is átadhatnád? Nem lehet elég korán kezdeni, de ezzel az eszközzel még élvezni is fogjátok! | Sport babakocsi

Fotó: sportbabakocsi.hu

Bármilyen jó szokásról is van szó, sokat segít, ha már fiatalon igyekszünk szimpatikussá tenni gyerekünk számára. Hétköznapi, hogy olvasunk, zenét hallgatunk vagy később együtt főzünk, de a sportolásra is van már mód, hogy csecsemőkortól együtt végezzük. A megoldás egy sportbabakocsi, amellyel közös élménnyé válik a testmozgás.

Ki ne emlékezne még a testnevelési órák traumatikus Cooper tesztjére, ami már idejekorán megutáltatta a futást megannyi generációval. Vagy anyu kötelező, íztelen zöldségköretére, amit muszáj volt megenni ahhoz, hogy kiérdemeljük az ebéd végén a desszertet. Szüleink még úgy szocializálódtak, hogy az egészség nyűg, nekünk már lehetőségünk volt megismerni a testünk működését, igényeit és azt, hogyan válhatunk odafigyeléssel jó gazdájává.

Lelkesedésünket, elhivatottságunkat már a szülői szigor alkalmazása nélkül is tovább adhatjuk gyermekünknek. | sport babakocsi

Képzeljük el, milyen másként gondolkodtunk volna a kocogásról, ha első találkozásunk vele nem egy kötelező szenvedés az iskola körül, hanem a közös program anyuval, apuval? Jó levegőn, ahogy a Nap simogatja az arcunkat és nekünk nincs semmi más dolgunk, csak átélni a sebesség érzését? Ha ezek a kezdő impressziók a témában, talán noszogatás nélkül értjük meg szüleink jobbító akaratát, talán magunktól is ráérzünk a futás örömére. Ezt a páratlan családi sportélményt adhatja meg egy sportbabakocsi, amely egyszerre biztosítja a felnőtteknek az aktív kikapcsolódást és azt, hogy a gyerek sem akadályozhat meg az edzések rendszeres beiktatásában.

Egy kompakt kis sportbabakocsi könnyedén összecsukható, így bárhol is szeret az ember futni, autóban szállítható. Megállja a helyét akár lejtőn is, ha valaki terepkedvelő, hiszen a beépített fékkel és több ponton rögzíthető övekkel biztonságban van a gyerek futás közben is. Népszerű választás lehet a Thule Glide 2 babakocsi, melyet kifejezetten aktív mozgáshoz terveztek a svéd mérnökök.

A professzionálisan felszerelt jármű tökéletes kényelmet nyújt a babának párnázott fekvő részével. Így az sem szokatlan jelenség, hogy végigalussza a kiruccanást. Az elsuhanó fák, a természet jótékony energiái képesek olyan mély tapasztalatot adni, ami így már babakortól beivódik az agyba. Ott hozzákapcsolódik a testmozgáshoz az örömérzet.

Hogyan válasszunk sport babakocsit? (Sport babakocsi)