Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!  Szinte minden nő életében eljön az a pillanat, amikor be kell lépnie a munka világába. Egy jól megírt önéletrajz mellett, a megjelenésünk is nagyon fontos, mert itt dől el, hogy az interjúztató szimpatikusnak talál-e. Tehát, bármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét hinni, a külső igenis számít. Éppen ezért, nagyon oda kell figyelnünk, hogy megfelelően ápolt legyen a bőrünk, a hajunk és körmünk és, hogy az alkalomhoz megfelelő sminket együnk föl. A következő cikkben, ehhez szeretnénk Nektek egy kis segítséget nyújtani, egy olyan sminkkel, amivel nem lehet mellényúlni.

 

12

 Alapozó:

Az ápolt, hidratált bőr a tökéletes alapozás egyik legfontosabb feltétele,  hiszen  csak ilyen bőrön lehet megfelelően, egyenletesen eloszlatni az   alapozót. Ez  legyen természetes, áttetsző és ,  ami kiemelkedően   fontos, hogy a bőrtónusunknak megfelelőt válasszunk! A szemünk alatti karikákat  korrektorral tüntessük el, amely legyen kicsit világosabb, mint az alapozónk.(Én, személy szerint a folyékony    korrektort ajánlom, mivel ezt a legkönnyebb  eloszlatni és nem ül bele a   szem alatti ráncokba.)

 

 

Púder, arcpirosító:

Érdemes púderral fixálni az alapozást, hiszen így a végeredmény még egyenletesebb és mattabb lesz. Itt is kövessük a kevesebb-több aranyszabályt, hiszen nem akarjuk , hogy sminkünk maszk-szerűnek hasson. Egy élénkebb árnyaltú, finoman felvitt arcpirosítótól ragyogó lesz az arcunk. Ha a bőrünk világosabb árnyalatú, válasszunk rózsaszínes, míg, ha meleg tónusú, inkább barackos árnyalatú arcpirosítót válasszunk. Felvitelnél mosolyogjunk, majd az így keletkezett „kis pofinktól” a fülünk felé dolgozzuk el.

 

 

 

 

Eye MakeupSzemhéjtus, spirál, szemhéjpor:

Itt sem szabad túlzásokba esnünk. Elég, ha csak húzunk egy határozott tusvonalat,ami kicsit kifuttatunk a szemünk vonalát követve, majd a végeredményt szempillaspirállal koronázzunk meg. Ha valaki nagyon szereti a szemhéjpúdereket, nyugodtan lehet használni, de itt törekedjünk a halvány, pasztellszínekre, melyek nem feltűnőek.

 

 

 

 

 

 

imagesRúzs, szájfény:

A rúzs esetében is a visszafogottság a jó választás. A halvány, pasztellárnyalatokkal egyszerűen nem nyúlhatunk mellé! A szájfény kedvelők nyugodtan használhatják kedvenc terméküket, de ügyeljünk oda, hogy ne legyen túl csillogó.

 

 

 

 

 

Ezek a tippek, természetesen nemcsak az állásinterjúk esetében megszívlelendőek, hiszen egy jól eltalált, természetes smink, szinte minden alkalomra megfelelő.

Kategória Szépségápolás

A hét témái

20 idilli pillanat a mindennapokból – magadra ismersz?

Az életben van jó néhány olyan pillanat, amit akkor észre sem veszünk, de visszagondolva rájövünk, hogy mennyire csodálatosak. A boldogság milliónyi apróságon múlik, amit, ha képekben megörökítenénk, nagyon sok album betelne vele. Mi most húsz ilyen pillanatot hoztunk el nektek beszédes illusztrációkkal tarkítva.

Te sem tudsz aludni? 9 tipp, hogy a nyári melegben is jól aludj

Te sem tudsz aludni? 9 tipp, hogy a nyári melegben is jól aludj A nyárról leginkább az önfeledt szórakozás, a strandolás és a fesztiválok jutnak eszünkbe. Viszont a kellemes oldala mellett a meleg akár alvás problémákhoz is vezethet. A hőségben a legjobb alvók is...

Környezettudatosság komposztáló segítségével

Környezettudatosság komposztáló segítségével Bár számtalan előnye van a komposztálásnak, a különböző komposztáló berendezéseknek sokan mégis félnek belevágni egyrészt azért, mert nem tartják fontosnak, másrészt úgy vélik, hogy drága és bonyolult. Pedig nem az. Elég a...

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan

7 színésznő, akik bizonyítják, hogy a szépség kortalan Bár sokak számára a szépség egyet jelent a fiatalsággal, a tökéletesen sima bőrrel és a fénylő hajjal. Olykor viszont mégis szembesülhetünk vele, hogy az igazi szépség nem kor függő, sokkal több kell az életkornál...