Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!  Szinte minden nő életében eljön az a pillanat, amikor be kell lépnie a munka világába. Egy jól megírt önéletrajz mellett, a megjelenésünk is nagyon fontos, mert itt dől el, hogy az interjúztató szimpatikusnak talál-e. Tehát, bármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét hinni, a külső igenis számít. Éppen ezért, nagyon oda kell figyelnünk, hogy megfelelően ápolt legyen a bőrünk, a hajunk és körmünk és, hogy az alkalomhoz megfelelő sminket együnk föl. A következő cikkben, ehhez szeretnénk Nektek egy kis segítséget nyújtani, egy olyan sminkkel, amivel nem lehet mellényúlni.

 

12

 Alapozó:

Az ápolt, hidratált bőr a tökéletes alapozás egyik legfontosabb feltétele,  hiszen  csak ilyen bőrön lehet megfelelően, egyenletesen eloszlatni az   alapozót. Ez  legyen természetes, áttetsző és ,  ami kiemelkedően   fontos, hogy a bőrtónusunknak megfelelőt válasszunk! A szemünk alatti karikákat  korrektorral tüntessük el, amely legyen kicsit világosabb, mint az alapozónk.(Én, személy szerint a folyékony    korrektort ajánlom, mivel ezt a legkönnyebb  eloszlatni és nem ül bele a   szem alatti ráncokba.)

 

 

Púder, arcpirosító:

Érdemes púderral fixálni az alapozást, hiszen így a végeredmény még egyenletesebb és mattabb lesz. Itt is kövessük a kevesebb-több aranyszabályt, hiszen nem akarjuk , hogy sminkünk maszk-szerűnek hasson. Egy élénkebb árnyaltú, finoman felvitt arcpirosítótól ragyogó lesz az arcunk. Ha a bőrünk világosabb árnyalatú, válasszunk rózsaszínes, míg, ha meleg tónusú, inkább barackos árnyalatú arcpirosítót válasszunk. Felvitelnél mosolyogjunk, majd az így keletkezett „kis pofinktól” a fülünk felé dolgozzuk el.

 

 

 

 

Eye MakeupSzemhéjtus, spirál, szemhéjpor:

Itt sem szabad túlzásokba esnünk. Elég, ha csak húzunk egy határozott tusvonalat,ami kicsit kifuttatunk a szemünk vonalát követve, majd a végeredményt szempillaspirállal koronázzunk meg. Ha valaki nagyon szereti a szemhéjpúdereket, nyugodtan lehet használni, de itt törekedjünk a halvány, pasztellszínekre, melyek nem feltűnőek.

 

 

 

 

 

 

imagesRúzs, szájfény:

A rúzs esetében is a visszafogottság a jó választás. A halvány, pasztellárnyalatokkal egyszerűen nem nyúlhatunk mellé! A szájfény kedvelők nyugodtan használhatják kedvenc terméküket, de ügyeljünk oda, hogy ne legyen túl csillogó.

 

 

 

 

 

Ezek a tippek, természetesen nemcsak az állásinterjúk esetében megszívlelendőek, hiszen egy jól eltalált, természetes smink, szinte minden alkalomra megfelelő.

Kategória Szépségápolás

A hét témái

17 érdekes formatervezés, amit szívesen látnánk a saját városunkban is

17 érdekes formatervezés, amit szívesen látnánk a saját városunkban is Unalmas a munkába vezető út? Szívesen pihennél meg útközben egy halom színes ceruzán, vagy tennéd a biciklidet egy hatalmas fésű fogai közé? Léteznek olyan városok, ahol ezt megteheted. Mutatunk 17...

Híres anyukák, akik akár a vörös szőnyegen is anyák maradnak

Híres anyukák, akik akár a vörös szőnyegen is anyák maradnak A vörös szőnyegen minden sztár a legjobb formáját igyekszik nyújtani, szebbnél szebb ruhákban, és kiegészítőkkel csillognak. Azonban néhány híresség arra sem fél kihasználni az alkalmat, hogy megmutassa...

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép]

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép] Nem lehet elégszer mondani, hogy „szeretlek”, de nem elég, ha mindig csak mondogatjuk és nincsenek mögötte tettek. Vannak olyan helyzetek, amikor sokkal többet mond el egy gesztus, egy ajándék vagy egy kedves...

Pizzatészta recept

Sokféle pizzatészta recept egy helyen. Egyszerű pizzatészta, gyors pizzatészta receptek, puha pizzatészta, olasz pizzatészta recept és még sok pizzatészta recept egy helyen.  Még soha az életedben nem készítettél pizzatésztát? Se baj, nem vagy ezzekl egyedül!, hisz...