Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!  Szinte minden nő életében eljön az a pillanat, amikor be kell lépnie a munka világába. Egy jól megírt önéletrajz mellett, a megjelenésünk is nagyon fontos, mert itt dől el, hogy az interjúztató szimpatikusnak talál-e. Tehát, bármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét hinni, a külső igenis számít. Éppen ezért, nagyon oda kell figyelnünk, hogy megfelelően ápolt legyen a bőrünk, a hajunk és körmünk és, hogy az alkalomhoz megfelelő sminket együnk föl. A következő cikkben, ehhez szeretnénk Nektek egy kis segítséget nyújtani, egy olyan sminkkel, amivel nem lehet mellényúlni.

 

12

 Alapozó:

Az ápolt, hidratált bőr a tökéletes alapozás egyik legfontosabb feltétele,  hiszen  csak ilyen bőrön lehet megfelelően, egyenletesen eloszlatni az   alapozót. Ez  legyen természetes, áttetsző és ,  ami kiemelkedően   fontos, hogy a bőrtónusunknak megfelelőt válasszunk! A szemünk alatti karikákat  korrektorral tüntessük el, amely legyen kicsit világosabb, mint az alapozónk.(Én, személy szerint a folyékony    korrektort ajánlom, mivel ezt a legkönnyebb  eloszlatni és nem ül bele a   szem alatti ráncokba.)

 

 

Púder, arcpirosító:

Érdemes púderral fixálni az alapozást, hiszen így a végeredmény még egyenletesebb és mattabb lesz. Itt is kövessük a kevesebb-több aranyszabályt, hiszen nem akarjuk , hogy sminkünk maszk-szerűnek hasson. Egy élénkebb árnyaltú, finoman felvitt arcpirosítótól ragyogó lesz az arcunk. Ha a bőrünk világosabb árnyalatú, válasszunk rózsaszínes, míg, ha meleg tónusú, inkább barackos árnyalatú arcpirosítót válasszunk. Felvitelnél mosolyogjunk, majd az így keletkezett „kis pofinktól” a fülünk felé dolgozzuk el.

 

 

 

 

Eye MakeupSzemhéjtus, spirál, szemhéjpor:

Itt sem szabad túlzásokba esnünk. Elég, ha csak húzunk egy határozott tusvonalat,ami kicsit kifuttatunk a szemünk vonalát követve, majd a végeredményt szempillaspirállal koronázzunk meg. Ha valaki nagyon szereti a szemhéjpúdereket, nyugodtan lehet használni, de itt törekedjünk a halvány, pasztellszínekre, melyek nem feltűnőek.

 

 

 

 

 

 

imagesRúzs, szájfény:

A rúzs esetében is a visszafogottság a jó választás. A halvány, pasztellárnyalatokkal egyszerűen nem nyúlhatunk mellé! A szájfény kedvelők nyugodtan használhatják kedvenc terméküket, de ügyeljünk oda, hogy ne legyen túl csillogó.

 

 

 

 

 

Ezek a tippek, természetesen nemcsak az állásinterjúk esetében megszívlelendőek, hiszen egy jól eltalált, természetes smink, szinte minden alkalomra megfelelő.

Kategória Szépségápolás

A hét témái

Szerelmes versek

Szerelmes versek egy kötetben. Szerelmes versek segítenek a szivek meglágyításában. Találd meg a lenti szerelmes versek közül számodra a legszebbet. Összegyűjtöttük nektek a legszebb szerelmes verseket. A szerelmes verseket két csoportra osztottuk: rövid sms-ben...

Nyári bőrápolás 5 legfontosabb lépése

Nyári bőrápolás 5 legfontosabb lépése A nyári bőrápolás legalább olyan fontos, mint a téli, ennek ellenére sokszor hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla. Jóval enyhébb az idő és nem kell a hideg okozta bőrszárazsággal, és kicserepesedett ajkakkal szembenéznünk. A meleg...

Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Szorít a nadrág … , huplik a combomon … Nem értjük; miért szorul a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár, és ki rakta ezt a kis úszógumit a derekamra? Mik ezek a huplik, gödröcskék a combunkon? OKE! – Az első gondolat: irány az edzőterem! Kezdjünk bele valami...

Önismereti tanfolyam | Tudod, hogy ki is vagy valójában?

Önismereti tanfolyam | Tudod, hogy ki is vagy valójában? Önismereti tesztek sora található a neten, melyek „elárulják” néhány kérdés megválaszolása után, hogy ki is vagy valójában. Ez tényleg ilyen pofon egyszerű lenne? A helyzet az, hogy ennél sokkal összetettebb a...