Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!

Így sminkelj egy állásinterjúra!  Szinte minden nő életében eljön az a pillanat, amikor be kell lépnie a munka világába. Egy jól megírt önéletrajz mellett, a megjelenésünk is nagyon fontos, mert itt dől el, hogy az interjúztató szimpatikusnak talál-e. Tehát, bármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét hinni, a külső igenis számít. Éppen ezért, nagyon oda kell figyelnünk, hogy megfelelően ápolt legyen a bőrünk, a hajunk és körmünk és, hogy az alkalomhoz megfelelő sminket együnk föl. A következő cikkben, ehhez szeretnénk Nektek egy kis segítséget nyújtani, egy olyan sminkkel, amivel nem lehet mellényúlni.

 

12

 Alapozó:

Az ápolt, hidratált bőr a tökéletes alapozás egyik legfontosabb feltétele,  hiszen  csak ilyen bőrön lehet megfelelően, egyenletesen eloszlatni az   alapozót. Ez  legyen természetes, áttetsző és ,  ami kiemelkedően   fontos, hogy a bőrtónusunknak megfelelőt válasszunk! A szemünk alatti karikákat  korrektorral tüntessük el, amely legyen kicsit világosabb, mint az alapozónk.(Én, személy szerint a folyékony    korrektort ajánlom, mivel ezt a legkönnyebb  eloszlatni és nem ül bele a   szem alatti ráncokba.)

 

 

Púder, arcpirosító:

Érdemes púderral fixálni az alapozást, hiszen így a végeredmény még egyenletesebb és mattabb lesz. Itt is kövessük a kevesebb-több aranyszabályt, hiszen nem akarjuk , hogy sminkünk maszk-szerűnek hasson. Egy élénkebb árnyaltú, finoman felvitt arcpirosítótól ragyogó lesz az arcunk. Ha a bőrünk világosabb árnyalatú, válasszunk rózsaszínes, míg, ha meleg tónusú, inkább barackos árnyalatú arcpirosítót válasszunk. Felvitelnél mosolyogjunk, majd az így keletkezett „kis pofinktól” a fülünk felé dolgozzuk el.

 

 

 

 

Eye MakeupSzemhéjtus, spirál, szemhéjpor:

Itt sem szabad túlzásokba esnünk. Elég, ha csak húzunk egy határozott tusvonalat,ami kicsit kifuttatunk a szemünk vonalát követve, majd a végeredményt szempillaspirállal koronázzunk meg. Ha valaki nagyon szereti a szemhéjpúdereket, nyugodtan lehet használni, de itt törekedjünk a halvány, pasztellszínekre, melyek nem feltűnőek.

 

 

 

 

 

 

imagesRúzs, szájfény:

A rúzs esetében is a visszafogottság a jó választás. A halvány, pasztellárnyalatokkal egyszerűen nem nyúlhatunk mellé! A szájfény kedvelők nyugodtan használhatják kedvenc terméküket, de ügyeljünk oda, hogy ne legyen túl csillogó.

 

 

 

 

 

Ezek a tippek, természetesen nemcsak az állásinterjúk esetében megszívlelendőek, hiszen egy jól eltalált, természetes smink, szinte minden alkalomra megfelelő.

Kategória Szépségápolás

A hét témái

Régi idők hollywoodi sztárjai, akik még ma is remekül néznek ki

Egykor ők voltak a legfényesebb csillagok Hollywood égboltján, ma pedig már alig emlékszünk a nevükre. 21 olyan hollywoodi sztárt hoztunk, akik a mai napig remek színben élik az életüket, ki messzebb, ki közelebb a forgatási helyszínektől.

Egy helyen minden a CBD.

Egy helyen minden a CBD. A CBD olaj olyan étrend-kiegészítő, ami számos módon beépíthető a mindennapokban. Kozmetikumok is készülnek a közbenjárásával, de úgymond hagyományos variációban: csepp vagy kapszula formájában is rendszeresíthető a fogyasztása. Mára már talán...

7+1 tulajdonság, amitől biztosan beléd szeret a férfi

7+1 tulajdonság, amitől biztosan beléd szeret a férfi Néhány napja írtunk arról, hogy mivel riaszthatod el a férfit magad mellől, most megnézzük, hogy milyen tulajdonságokkal foghatod meg a kiszemeltedet. Az ismerkedés folyamata igencsak felgyorsult az internet...

Mit jósolnak a csillagok? Novemberi horoszkóp

Mit jósolnak a csillagok? Novemberi horoszkóp Az asztrológiát, a csillagjóslás tudományát áltudománynak tekintik, de az emberiség az idők kezdete óta hiszi, hogy a csillagok irányítják sorsunkat. Novemberi horoszkópunkból te is megtudhatod mi vár Rád! KOS Minden...