Így válaszd ki a hozzád illő parfümöt

A fanyar vagy az édes parfümök jönnek be inkább? Így válaszd ki a hozzád illő illatot

Az illat láthatatlanul is behálóz: megfog, vagy épp eltaszít. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen parfümöt fújsz magadra. A neked megfelelő illat kiválasztása egyáltalán nem egyszerű, hiszen nem elég az üveg tartalmát szaglászni, sokkal fontosabb, hogy a bőröddel és a személyiségeddel hogyan harmonizál. Cikkünkben összeszedtünk néhány gondolatot, ami segíthet a tökéletes illat kiválasztásában, akár az édes parfümök híve vagy akár a citrusos finomságoké. A jól kiválasztott parfüm egy életen a társad lehet.

Határozd meg az illat kategóriáját!

Kép: canva.com

A drogériák polcai rogyásig vannak különféle parfümökkel pakolva, akkora a választék a legtöbb helyen, hogy képtelenség mindet végig szagolni és úgy kiválasztani az igazit. Ezért érdemes leszűkíteni a kört, ha már tudod, hogy milyen illatkategóriát kedvelsz, könnyebb lesz a választás. Ha nem tudod, hogy milyen irányba kellene gondolkoznod, akkor próbálj meg visszaemlékezni, hogy milyen illatokat használtál korábban. A csomagoláson vagy a neten biztos, hogy találsz róluk leírást és az összetevők alapján már el tudsz indulni. Ha ez nem megy, akkor vedd sorra, hogy milyen illatokat, növényeket, fűszereket szeretsz vagy éppen nem szeretsz. Ez szintén jó kiindulópont lehet. Például, ha nem szereted a nagyon édes illatokat a vattacukor illatú parfüm biztos, hogy nem neked való lesz.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Álomfejtés: ezek az álmok nagy bevételt ígérnek!

Az álomfejtés tudománya szerint komoly bevételre számíthatsz a közeljövőben, ha ezekkel az állatokkal álmodsz.

4+1 dolog, ami nem hiányozhat az ovis felszerelésből!

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még újszülöttként érkeztetek haza vele a kórházból, most pedig már óvodába készül a nagylányotok vagy a nagy fiatok. Ha hamarosan egy ovis gyerkőc büszke anyukája vagy apukája leszel, akkor bizony hamarosan megtapasztalod, milyen sok mindent kell beszerezni ahhoz, hogy minden készen álljon erre az időszakra és a gyermeked semmiben ne szenvedjen hiányt, amíg nem vagy vele.

Mi az a BDSM?

Vajon mit rejt a misztikusan hangzó BDSM betűszó? Elmeséljük, mit ért alatta a világ, és lerántjuk a leplet a titkairól.

Hajtrendek: Viseld a hajad úgy, mint Nina Dobrev!

Hajtrendek: Viseld a hajad úgy, mint Nina Dobrev! Hajtrendek: Ha meg szeretnénk felelni a modern hajtrendeknek, akkor a legjobb, ha elfelejtjük, a feszes copfokat, kontyokat és a tükörsimára vasalt hajat! Helyette idén a "minél kócosabb, annál menőbb", lesz a fő...