Így válaszd ki a hozzád illő parfümöt

Adj időt magadnak!

Kép: canva.com

Ne siesd el a vásárlást, fizikai képtelenség minden előtted lévő parfümöt végig szagolni, hiszen néhány után már szinte semmit nem érzel. Szakértők szerint négy illatnál többet teljesen felesleges egymás után megszagolni, mert összekeverednek az illatok. Emellett az sem nagy segítség, ha csak a tesztpapíron szaglászod, mivel a bőröd alapillatával keveredve könnyen lehet, hogy merőben más illata lesz az adott parfümnek. Az első teszt mehet a papírcsíkra, viszont, ha ott tetszik az illat, érdemes vásárlás előtt magadon is kipróbálnod. Fújj belőle a csuklódra is egy kicsit és nyugodtan gondold végig, hogy valóban a te ízlésed-e.

A hét témái

6 ok, miért vásárolj fa karórát

Maga a név arra utal, hogy milyen anyagból készülnek a karórák. A fát önmagában használják mind a tok, mind a heveder készítéséhez, de néhány változatban csak fa heveder és fém tok van. A fa természetes anyag, amelyet évezredek óta használnak különféle szerszámok és kiegészítők gyártásához, mivel fenntartható és sokoldalú. 

Így válasszuk ki a számunkra megfelelő mosógépet

Így válasszuk ki a számunkra megfelelő mosógépet A háztartások szinte elhagyhatatlan készüléke a mosógép. Hatalmas segítséget jelent a ruhák tisztítása során, hiszen segítségével minimálisra csökkenthető a kézi munkavégzés. Nem mindegy azonban, milyen gépet...

Zendaya is megérkezett Budapestre

Zendaya is megérkezett Budapestre A Disney csatorna falai között felnőtt színésznőt tucatnyi helyről ismerhetjük, hiszen a gyerek csatornán túl Katy Perry háttértáncosaként is feltűnt annak idején, gyerekként pedig modellkedett is. Az igazi áttörést azonban az HBO...

Zsíros, fényes arcbőr elleni praktikák, a nyári hőségben

Senki nem szereti, ha csillog az arcbőre, azonban a nyári kánikulában igazán nagy kihívás lehet mattá varázsolni. A meleg évszak egyik legnagyobb kihívása a nők számára az, hogy arcukról eltüntessék a zsíros, csillogó, izzadt részeket.