Jóbarátok színészei, akik szülői szerepben is tündökölnek

Jóbarátok színészei, akik szülői szerepben is tündökölnek

Ugye te is imádod a Jóbarátok című sorozatot? Kevés olyan ember van, aki erre nemleges választ ad, s bár a színészek életét egészen könnyen követhetjük az utolsó rész óta is, főként, hogy 2021-ben a Jóbarátok: Újra együtt című vígjáték, talk show keretein belül ők maguk is meséltek az elmúlt évekről a kulisszatitkok mellett. Azonban a családjukat kevesen mutatják meg a nyilvánosságnak. Néhány alkalom azért mégis volt, amikor a Jóbarátok színészei a gyerekeikkel mutatkoztak, cikkünkben most ezekből az alkalmakból szemezgettünk.

Matt LeBlanc (Joey)

Kép: © Shutterstock

A sorozat jóképű nőcsábásza a való életben 2004-ben lett édesapa. Lánya, Marina ma már gyönyörű felnőtt nő, akinek gyerekként komoly mozgásszervi betegséggel kellett megküzdenie. Édesapja egy időre fel is hagyott a színészi karrierjével, hogy lánya mellett lehessen. Szerencsére úgy fest, hogy a betegség ma már csak egy rossz emlék a család számára.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Longines Spirit: pilóták és felfedezők nyomában

A repülő homokóra szárnyas logójával jelzett svájci márka vadonatúj szériája a Sport kollekció részeként jelenik meg ősszel, és számos újítást tartalmaz, miközben hűségesen követi a felfedezők szellemiségére építő márka hagyományait.

Állandó hasfájás gyötör? Ez lehet a hátterében

Állandó hasfájás gyötör? Ez lehet a hátterében Biztosan hallottad már te is, hogy a gyomrodra megy a stressz, vagy nem tudsz dolgokat megemészteni. Ezek nem csupán szóbeszédek, valóban hatással van a gyomrunkra a lelkiállapotunk. Az állandó hasfájás napokat, heteket...

Minden, amit a vízmértékről tudni érdemes

Ha van olyan szerszám, amely minden egyes gyermeket lenyűgöz, az szinte biztos, hogy a vízmérték és a benne úszkáló kis buborék. Így gyakorlatilag nincs is olyan ember, aki ne ismerné ezt az eszközt, sőt számos szakember használja is napi szinten. Azt viszont kevesen tudják, mi a története és mi mindent érdemes tudni róla. Most ezeket gyűjtöttük össze.

Összeköltözésen gondolkodtok? 6 ok, amiért megéri igent mondani

Összeköltözésen gondolkodtok? 6 ok, amiért megéri igent mondani „Lakva ismerszik meg az ember!” – tartja a mondás. Éppen ezért talán sok pár számára rémisztő lehet a közös otthon gondolata, mások pedig szinte azonnal belevágnak. Ha a gyakorlati oldalát nézzük akkor...