Jóképű sztárpasik, akik eddig még nem kötelezték el magukat

Jóképű sztárpasik, akik eddig még nem kötelezték el magukat

Megtalálni az igazit, akkor sem könnyű, ha tökéletesen jól néz ki valaki, és még híres is. Ezért lehet, hogy Hollywoodban is akad még szingli férfi. Van, aki még egyszerűen nem áll készen arra, hogy elkötelezze magát, de olyan is, aki tudatosan döntött az egyedüllét mellett, ami persze nem egyenlő a magánnyal. Cikkünkben olyan jóképű sztárpasik következnek, akik a mai napig nem keltek el, és talán nem is fognak a közeljövőben, pedig rengeteg nő epekedik azért, hogy bennük lássa meg valamelyik híres férfi a nagy ő-t.

Chris Evans

Kép: Instagram

A színészt már olyan hírességekkel is hírbe hozták, mint Lily James vagy Selena Gomez, azonban még az utóbbi szinte biztos, hogy csak szóbeszéd volt, az első pár hét után véget ért. Evanst látszólag nem érdekli, hogy már jó ideje nem volt komoly kapcsolata, remekül érzi magát így, ahogy jelenleg él a mentett kutyusával.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Rosacea: kellemetlen, de kezelhető!

Könnyen kipirosodó, érzékeny bőr, értágulatok, pattanások – ezek mind a rosacea tünetei. De vajon mi okozza ezt a bőrproblémát, és hogyan lehet enyhíteni a tüneteit?

5 biztos tipp gerincfájdalom ellen

5 biztos tipp gerincfájdalom ellen Akár otthon, akár irodában dolgozunk legtöbbünknek soha semmire nincs igazán ideje és ezt leginkább a saját testünk sínyli meg, hiszen az állandó elfoglaltságban magunkra már nem marad időnk, csak akkor kapunk észbe amikor már...

Oltás vagy nem oltás?

Nem szeretnénk állást foglalni oltás vagy nem oltás mellett, viszont mielőtt bárki döntene érdemes elgondolkodnia jó néhány dolgon. Ehhez a döntéshez az alábbiakban összeszedtünk tucatnyi olyan információt, ami segíthet a választ megtalálni.

A BRW konyhastúdió otthonába hozza álmai kanyhabútorát

Az álom konyha mindekinek mást jelent, de abban szinte minden nő egyetért, hogy a konyha az otthonunk egyik központja, az egyik legmeghatározóbb hely. Ezért az is nagyon fontos, hogy stílusban és színben egyaránt megfelelő konyhabútort válasszunk a konyhánkban.