Kínos téli divatbakik

Kínos téli divatbakik

A legkínosabb divatbakik nagyon viccesek tudnak lenni, ha nem pont te vagy a nevetés tárgya. Vannak bizonyos ruhák és kiegészítők, amelyek jobb ha örökre a feledés homályába vesznek és ha ezek mellett megjegyzed a divat néhány alapvető szabályát, akkor biztos, hogy elkerülöd ciki öltözködési hibákat.

1. Bő kabát és lábszárig érő szoknya

Ha túl bő kabát alúl kilóg a szoknya nem túl szép látvány, sőt a hosszabb-rövidebb rétegek optikailag felszabdalják az alakodat és jelentősen megrövidítik a lábadat. Érdemes úgy belőni a szoknya hosszát, hogy a kabát aljáig érjen, vagy egy arasznyival legyen hosszabb. Ez az összeállítás még magassarkú mellett is slamposnak tűnik.

1

2. Tűsarkú és jég | téli divatbakik

A magassarkú nagyon elegáns, nyújtja a lábakat, előnyösen formálja az alakot, és mi imádjuk. Azt viszont nem amikor a csúszós jégen, és hóban egyensúlyozunk vele. Sajnos néha a szekrényben kell hagynunk, és olyan lábbelit választani amelyben nem csak, hogy nem leszünk nevetségesek, de még az egészségünket is megőrzik egy-egy esés elkerülésével.

 

3. Szőrmebunda

Manapság inkább a szőrmemellények élik virágkorukat, aminek mi bizony örülünk. Ugyanis a hatalmas szőrmebunda szinte senkinek sem előnyös, és ha nem megfelelő darabokkal kombináljuk sajnos tréfa középpontjává válhatunk, „medvés” kinézetünkkel. Arról pedig már nem is beszélünk, hogy egy eredeti szőrmebunda elkészítése 18 róka, vagy 36 perzsabárány életébe kerül. Elrettentő, igaz?

3

4. Csupasz derék és dekoltázs

Ami nyáron csinos, az nem biztos, hogy a télen is szép. Harmincöt fok melegben esztétikus lehet, egy ízlésesen kivillanó derék vagy mélyebb dekoltázs, de ezek, a hideg időben inkább komikus látvány nyújtanak. Arról nem is beszélve, komoly egészségügyi veszélyei vannak. Azért mert a hőmérséklet 0 fok körül van, még lehet nőiesen és szexisen öltözködni, de nem kell mindent a kirakatba pakolni.

4

5. Karácsonyfa effektus | téli divatbakik

Közeleg a karácsony, és ha nem vigyázunk a túl sok zöld és piros együttes viselésekor mi magunk úgy festhetünk, mint egy díszes karácsonyfa, pláne ha ékszereket is aggatunk magunkra. Kerüljük tehát ennek a két élénk színnek a viselését egy outfiten belül.

 

6. Narancssárga bőr | téli divatbakik

Mindenki szeretné megőrizni a szép napbarnított bőrsznét, azonban sokan abba a hibába esnek, hogy a túlzott szolárium használat vagy a barnítókrémek helytelen használata miatt narancssárga bőrszínt ölt magára. Tisztázzuk: a narancs bőrszín bizony kínos.

6

7. Állatos sapkák | téli divatbakik

Az elmúlt években megmagyarázhatatlanul elterjedtek az állatfejeket idéző sapkák. Gyerekeknél aranyos, és figyelemfelkeltő, de felnőttként, sőt már tiniként is ez a fajta figyelemfelkeltés nem minden esetben pozitív. Lehet, hogy cuki, de senkit sem lehet ilyen fejfedőben komolyan venni, és nem mindegy, hogy viccesnek vagy inkább nevetségesnek találnak mások.

7

15 kínos ruhadarab, amit senkinek nem lenne szabad viselnie

A hét témái

Veszélyes nőtípusok! 5 nőtípus, aki tönkreteheti a kapcsolatodat!

Veszélyes nőtípusok, akiktől féltsd a párod! Ha mondjuk Angelina Jolie megkörnyékezné szíved választottját, valószínűleg nehéz lenne kedvesednek teljes érdektelenséget mutatnia. A valóságban viszont nem a szexis színésznőtől kell tartanod. A közvetlen környezetedben...

5+1 divatos sapka, amit neked is be kell idén télre szerezned

5+1 divatos sapka, amit neked is be kell idén télre szerezned Hasznos, mégis nagyon megosztó kiegészítő, viszont idén télen nagyobb szerepe lesz a divat terén, mint valaha volt. Sokan utálnak sapkát húzni, inkább hordanak kapucnis kabátot, vagy választanak egy puha...

A női kabátok széles választéka között válogathatunk online

A női kabátok széles választéka között válogathatunk online   A hideg idő beköszöntével a divatos meleg női kabátok újra előtérbe kerülnek. Praktikus vásárlásról van szó, így szinte mindig meg tudjuk indokolni a ráfordítást – és a minőséget részesítjük előnyben a...

Szendvicsek az első osztályról – ínycsiklandó falatok minden alkalomra.

Szendvicsek az első osztályról - ínycsiklandó falatok minden alkalomra. Bármilyen méretű rendezvény megszervezése és lebonyolítása nagy feladat: van egy rendkívül hosszú listád a teendőkről és csak annyi időd van ezeket mind elvégezni, amennyi még hátra van az esemény...