Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Ez egy érdekes és különleges időszak a nők, az anyák életében, még akkor is, ha nem az első babát várják. Akkor gyere kismama fotózásra, amikor már jó gömbölyű a pocakod, de azért ne az utolsó pillanatban. Vagy a fotós legyen a keresztanya?

Az első baba a „mama szeme fénye”

Ilyenkor még minden új egy nőnek. Még azt is meg kell szoknia, hogy most már anya. Néznie kell az órát, és kialakítania egy új, felelősségteljesebb életet, amiben már ezé a csöppségé a főszerep. A pici mellett sokkal gyorsabban megy az idő. Amikor még a pocakban van, folyton az a várakozás, a szülés után bezzeg minden úgy felgyorsul. Elillanó pillanatok ezek! Fontos, hogy ha szeretnénk tényleg minden szempontból jó fényképeket kisbabánkról és magunkról, még az első hónapban iktassuk be a fotózást, profi fotósunkkal. Legjobb, ha házhoz rendeljük a fotósunkat, mert ilyenkor még célszerűbb a baba saját környezetében fotózni és a fotós is igazodni tud a baba és a mama megszokott életritmusához.

 

Az újszülött fotózást az első két hétben szoktuk megtenni. Jelen helyzetben a baba és a mama biztonsága és egészsége mindennél fontosabb, ezért olyan fotóst kell hívni, aki erre maximálisan figyel és megbízható. Legjobb, ha tényleg van a családnak egy saját fotósa, akivel jó a kapcsolat, mindent meg lehet beszélni vele és később jöhetnek a családi fotózások. Kata tapasztalt fotós, ráadásul nő és anya is. Átélte azokat a tapasztalatokat, amik a fiatal anyáknak most jönnek. Úgyhogy ne tartsatok attól, hogy még nem ment le az a pár kiló és nem vagytok a toppon, Kata ezt pontosan érzi és a fotókon nem fog látszani az a kis plusz. Elhihetitek, mindenkinek megtalálja az előnyös beállításokat. A legfontosabb, úgyis az, hogy szeretitek a kisbabát, ez pedig biztosan át fog jönni a fotóin keresztül.

A második, harmadik babánál már rutinszerűen mennek a dolgok | Kismama fotózás

Na ilyenkor aztán főleg több gyerek mellett még gyorsabban megy az idő. Később nézegetjük, hogy az első gyerekről mennyi fotónk van, a másodikról meg alig és kellett volna pár pocakos kép is a tesókkal együtt. Hát itt már bánhatjuk! Ugyanolyan fontos, hogy egyszer-egyszer látogassunk el a műterembe, vagy hívjuk el fotósunkat, hogy legyen pár „rendes” képünk is a gyerekekről, a családról. A mobillal valahogy elkattintott képek csupán silány másolatai a fotós gyakorlott szemével megkomponált fotóknak. Amikor a második vagy harmadik babánkat várjuk akkor is kell, hogy legyen legalább egy kismama fotó sorozat, ahol külön figyelmet szentel az anya a pocakjának és körbe öleli a többi lurkó. Később megmutathatod neki, hogy Ő még ott volt a pocakban és a tesók meg milyen kicsik voltak. Pár hónap múlva meg lehetnek képek a tesókkal is.

Soha vissza nem térő érzések, pillanatok – osszuk meg másokkal is | Kismama fotózás

Vannak intimebb és szexi fotók a kismama fotózáson, de olyanokat is szoktunk készíteni, amiken felöltözve vagy. Nem látszik semmi olyan, ami miatt kompromittálható lenne. Ezeken a kismama fotókon látszik, hogy a kismama gyönyörű és boldog, de a pocak van a középpontban, övé a főszerep és ott lehetnek a tesók is. Ezeket a fényképeket lehet megosztani a social médiában, illetve ajándékozni a nagymamáknak, nagynéniknek, és mindenkinek mutogatni. Az intim fotók megmaradnak magunknak. Mostanában kedvencek a kispapás képek, ezeken a boldog apuka is rajta van. Annyira cukik szoktak lenni ezek a pillanatok! Nézegessétek meg a galériát, vannak, akik hozzájárulása jóvoltából tudtok válogatni az albumokban a képekből. 

 

További cikkek:

HOGYAN HATNAK RÁNK AZ ILLATOK?

JUHARSZIRUP, AZ EGÉSZSÉGES CUKORPÓTLÓ

TAVASZI KÖRMÖK: MIRE SZÁMÍTHATUNK IDÉN?

2022 TAVASZI SMINKTRENDEK

AZ ILLATOD VALÓBAN ELÁRULJA, HOGY KI VAGY?

A hét témái

A legfinomabb húsvéti ételek

A legfinomabb húsvéti ételek: nálatok melyik lesz terítéken idén húsvétkor? A legtöbb család életében a karácsony és a szilveszter után a húsvét a következő ünnep, ami leginkább a finomabbnál finomabb ételek köré szerveződik. A sonka, a tojás és a kalács természetes,...

Minden, amit a pezsgőspoharakról tudnod kell!

Minden, amit a pezsgőspoharakról tudnod kell! Hogyan élvezhetjük ki a legjobban a nemes ital különleges zamatait? A kereskedelmi adatok szerint a magyarországi pezsgőfogyasztás csaknem 60 százaléka az utolsó negyedévre esik. Az esztendőzáró céges...

Te mit nézel meg egy pasin először? 15 vonás, amire tuti felfigyelsz

A tökéletes pasi fehér paripán érkezik, szőke hajú és kék szemű, odaadó, figyelmes és elhalmoz minden széppel és jóval! Legalábbis a Disney mesékben 😉 De viccet félretéve, vajon meg lehet határozni ilyen pontosan, hogy milyen az ideális férfi? 

Kislányként valóban a szőke hercegre várunk, sőt van, aki még felnőttként is reménykedik benne, de általánosságban ahogy egyre érettebb lesz egy nő úgy alakulnak át az elképzelései a nagy Ő-vel kapcsolatban. Viszont néhány „összetevő” sosem változik – melyek ezek? 

Összeszedtünk 15 olyan jellemzőt, ami bármelyik nő szívét rabul ejti! Vigyázat! Többsége a külsőségeken alapszik.

A BRW konyhastúdió otthonába hozza álmai kanyhabútorát

Az álom konyha mindekinek mást jelent, de abban szinte minden nő egyetért, hogy a konyha az otthonunk egyik központja, az egyik legmeghatározóbb hely. Ezért az is nagyon fontos, hogy stílusban és színben egyaránt megfelelő konyhabútort válasszunk a konyhánkban.