Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Ez egy érdekes és különleges időszak a nők, az anyák életében, még akkor is, ha nem az első babát várják. Akkor gyere kismama fotózásra, amikor már jó gömbölyű a pocakod, de azért ne az utolsó pillanatban. Vagy a fotós legyen a keresztanya?

Az első baba a „mama szeme fénye”

Ilyenkor még minden új egy nőnek. Még azt is meg kell szoknia, hogy most már anya. Néznie kell az órát, és kialakítania egy új, felelősségteljesebb életet, amiben már ezé a csöppségé a főszerep. A pici mellett sokkal gyorsabban megy az idő. Amikor még a pocakban van, folyton az a várakozás, a szülés után bezzeg minden úgy felgyorsul. Elillanó pillanatok ezek! Fontos, hogy ha szeretnénk tényleg minden szempontból jó fényképeket kisbabánkról és magunkról, még az első hónapban iktassuk be a fotózást, profi fotósunkkal. Legjobb, ha házhoz rendeljük a fotósunkat, mert ilyenkor még célszerűbb a baba saját környezetében fotózni és a fotós is igazodni tud a baba és a mama megszokott életritmusához.

 

Az újszülött fotózást az első két hétben szoktuk megtenni. Jelen helyzetben a baba és a mama biztonsága és egészsége mindennél fontosabb, ezért olyan fotóst kell hívni, aki erre maximálisan figyel és megbízható. Legjobb, ha tényleg van a családnak egy saját fotósa, akivel jó a kapcsolat, mindent meg lehet beszélni vele és később jöhetnek a családi fotózások. Kata tapasztalt fotós, ráadásul nő és anya is. Átélte azokat a tapasztalatokat, amik a fiatal anyáknak most jönnek. Úgyhogy ne tartsatok attól, hogy még nem ment le az a pár kiló és nem vagytok a toppon, Kata ezt pontosan érzi és a fotókon nem fog látszani az a kis plusz. Elhihetitek, mindenkinek megtalálja az előnyös beállításokat. A legfontosabb, úgyis az, hogy szeretitek a kisbabát, ez pedig biztosan át fog jönni a fotóin keresztül.

A második, harmadik babánál már rutinszerűen mennek a dolgok | Kismama fotózás

Na ilyenkor aztán főleg több gyerek mellett még gyorsabban megy az idő. Később nézegetjük, hogy az első gyerekről mennyi fotónk van, a másodikról meg alig és kellett volna pár pocakos kép is a tesókkal együtt. Hát itt már bánhatjuk! Ugyanolyan fontos, hogy egyszer-egyszer látogassunk el a műterembe, vagy hívjuk el fotósunkat, hogy legyen pár „rendes” képünk is a gyerekekről, a családról. A mobillal valahogy elkattintott képek csupán silány másolatai a fotós gyakorlott szemével megkomponált fotóknak. Amikor a második vagy harmadik babánkat várjuk akkor is kell, hogy legyen legalább egy kismama fotó sorozat, ahol külön figyelmet szentel az anya a pocakjának és körbe öleli a többi lurkó. Később megmutathatod neki, hogy Ő még ott volt a pocakban és a tesók meg milyen kicsik voltak. Pár hónap múlva meg lehetnek képek a tesókkal is.

Soha vissza nem térő érzések, pillanatok – osszuk meg másokkal is | Kismama fotózás

Vannak intimebb és szexi fotók a kismama fotózáson, de olyanokat is szoktunk készíteni, amiken felöltözve vagy. Nem látszik semmi olyan, ami miatt kompromittálható lenne. Ezeken a kismama fotókon látszik, hogy a kismama gyönyörű és boldog, de a pocak van a középpontban, övé a főszerep és ott lehetnek a tesók is. Ezeket a fényképeket lehet megosztani a social médiában, illetve ajándékozni a nagymamáknak, nagynéniknek, és mindenkinek mutogatni. Az intim fotók megmaradnak magunknak. Mostanában kedvencek a kispapás képek, ezeken a boldog apuka is rajta van. Annyira cukik szoktak lenni ezek a pillanatok! Nézegessétek meg a galériát, vannak, akik hozzájárulása jóvoltából tudtok válogatni az albumokban a képekből. 

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját

A sztárok sem tökéletesek: 5 híresség, aki megcsalta a párját Ugyan szeretjük makulátlannak látni kedvenceinket, de a szívünk legmélyén tudjuk, hogy ők is emberek, és hajlamosak tévútra lépni. Ezzel az 5 hírességgel is ez történt, amiért legtöbbjüknek tönkre is ment a...

Motivációs filmek, amit látni kell!

A legjobb motivációs filmek inspirálnak és cselekvésre ösztönöznek. Összegyűjtöttük neked a legjobb motivációs filmeket, hogy többet hoz ki magadból. Ezek a filmek, amelyek bemutatják a hihetetlen történeteket, elképesztő átalakulásokat, a hatalmas nehézségek...

Születésnapi ajándék ötletek

Születésnapi ajándék ötletek: mit ajándékozz a kedvesednek, ha már minden jó ötletet ellőttél? Női hálóing vagy egy közös élmény, mint születésnapi ajándék? Miért is ne? A régóta tartó párkapcsolatoknak ezernyi szép oldala van, de van néhány buktató is. Az első néhány...

Különleges karácsonyi ajándékok

Különleges karácsonyi ajándékok! – Ha te is unod már a szokásos ajándék ötleteket – a könyvet, parfümöt, vagy kesztyű-sál együttest – akkor itt a helyed!