Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Ez egy érdekes és különleges időszak a nők, az anyák életében, még akkor is, ha nem az első babát várják. Akkor gyere kismama fotózásra, amikor már jó gömbölyű a pocakod, de azért ne az utolsó pillanatban. Vagy a fotós legyen a keresztanya?

Az első baba a „mama szeme fénye”

Ilyenkor még minden új egy nőnek. Még azt is meg kell szoknia, hogy most már anya. Néznie kell az órát, és kialakítania egy új, felelősségteljesebb életet, amiben már ezé a csöppségé a főszerep. A pici mellett sokkal gyorsabban megy az idő. Amikor még a pocakban van, folyton az a várakozás, a szülés után bezzeg minden úgy felgyorsul. Elillanó pillanatok ezek! Fontos, hogy ha szeretnénk tényleg minden szempontból jó fényképeket kisbabánkról és magunkról, még az első hónapban iktassuk be a fotózást, profi fotósunkkal. Legjobb, ha házhoz rendeljük a fotósunkat, mert ilyenkor még célszerűbb a baba saját környezetében fotózni és a fotós is igazodni tud a baba és a mama megszokott életritmusához.

 

Az újszülött fotózást az első két hétben szoktuk megtenni. Jelen helyzetben a baba és a mama biztonsága és egészsége mindennél fontosabb, ezért olyan fotóst kell hívni, aki erre maximálisan figyel és megbízható. Legjobb, ha tényleg van a családnak egy saját fotósa, akivel jó a kapcsolat, mindent meg lehet beszélni vele és később jöhetnek a családi fotózások. Kata tapasztalt fotós, ráadásul nő és anya is. Átélte azokat a tapasztalatokat, amik a fiatal anyáknak most jönnek. Úgyhogy ne tartsatok attól, hogy még nem ment le az a pár kiló és nem vagytok a toppon, Kata ezt pontosan érzi és a fotókon nem fog látszani az a kis plusz. Elhihetitek, mindenkinek megtalálja az előnyös beállításokat. A legfontosabb, úgyis az, hogy szeretitek a kisbabát, ez pedig biztosan át fog jönni a fotóin keresztül.

A második, harmadik babánál már rutinszerűen mennek a dolgok | Kismama fotózás

Na ilyenkor aztán főleg több gyerek mellett még gyorsabban megy az idő. Később nézegetjük, hogy az első gyerekről mennyi fotónk van, a másodikról meg alig és kellett volna pár pocakos kép is a tesókkal együtt. Hát itt már bánhatjuk! Ugyanolyan fontos, hogy egyszer-egyszer látogassunk el a műterembe, vagy hívjuk el fotósunkat, hogy legyen pár „rendes” képünk is a gyerekekről, a családról. A mobillal valahogy elkattintott képek csupán silány másolatai a fotós gyakorlott szemével megkomponált fotóknak. Amikor a második vagy harmadik babánkat várjuk akkor is kell, hogy legyen legalább egy kismama fotó sorozat, ahol külön figyelmet szentel az anya a pocakjának és körbe öleli a többi lurkó. Később megmutathatod neki, hogy Ő még ott volt a pocakban és a tesók meg milyen kicsik voltak. Pár hónap múlva meg lehetnek képek a tesókkal is.

Soha vissza nem térő érzések, pillanatok – osszuk meg másokkal is | Kismama fotózás

Vannak intimebb és szexi fotók a kismama fotózáson, de olyanokat is szoktunk készíteni, amiken felöltözve vagy. Nem látszik semmi olyan, ami miatt kompromittálható lenne. Ezeken a kismama fotókon látszik, hogy a kismama gyönyörű és boldog, de a pocak van a középpontban, övé a főszerep és ott lehetnek a tesók is. Ezeket a fényképeket lehet megosztani a social médiában, illetve ajándékozni a nagymamáknak, nagynéniknek, és mindenkinek mutogatni. Az intim fotók megmaradnak magunknak. Mostanában kedvencek a kispapás képek, ezeken a boldog apuka is rajta van. Annyira cukik szoktak lenni ezek a pillanatok! Nézegessétek meg a galériát, vannak, akik hozzájárulása jóvoltából tudtok válogatni az albumokban a képekből. 

 

További cikkek:

HOGYAN HATNAK RÁNK AZ ILLATOK?

JUHARSZIRUP, AZ EGÉSZSÉGES CUKORPÓTLÓ

TAVASZI KÖRMÖK: MIRE SZÁMÍTHATUNK IDÉN?

2022 TAVASZI SMINKTRENDEK

AZ ILLATOD VALÓBAN ELÁRULJA, HOGY KI VAGY?

A hét témái

7 tipp, hogy a kis terasz is tágas legyen

7 tipp, hogy a kis terasz is tágas legyen Rengeteg lakáshoz tartozik aprócska terasz, amivel első ránézésre nem is számolunk. Pedig egy tenyérnyi helyből is lehet ideális pihenőhely, de akár a nyári esték kedvenc helyszíne is és mindez legtöbbször nem is pénz kérdése....

Mely női bőrdzsekik alkotják majd az idei trendet tavasszal?

Mely női bőrdzsekik alkotják majd az idei trendet tavasszal? Ha beköszönt a tavasz, a bőrdzsekik is mindig előkerülnek. Ezek a trendi darabok már hosszú évek óta az átmeneti öltözködés kiemelkedő részének tekinthetőek. Nem is csoda, hiszen a bőr mindig is stílusos...

10 jel, ami azt mutatja, hogy boltkóros vagy

10 jel, ami azt mutatja, hogy boltkóros vagy Természetes, hogy szeretjük a szép, új holmikat. Viszont van a vásárlási szokásainknak egy olyan szintje, ami már inkább kóros, mint egészséges. És ehhez az utóbbi néhány év változásai erősen hozzá is tesznek, hiszen csak...

Női hótaposó

A téli cipőnek, főleg ha fúj a hideg sarkköri szél és havazik, elsősorban melegnek kell lennie. Gyakorlati szerepüknek azonban nem kell kizárniuk azt, hogy nőies is legyen a téli cipellőnk.