Kreatív DIY ötletek egyszerűen mindenkinek!

Kreatív DIY ötletek, amelyek nem igényelnek nagy kézügyességet, így bárki el tudja készíteni őket akár ajándék gyanánt, akár a saját lakás díszítésére. 

Kreatív DIY ötletek otthonra

Íme egy pár ehyszerű, kreatív, könnyen megvalósítható DIY ötlet otthonra. Saját készítésű gyertytartó, ötletes fogas, kulcstartó, gyertyatartó, pohár.

Saját készítésű gyertyatartó 

 Saját készítésű gyertyatartó - kreatív DIY ötletekEz a saját készítésű gyertyatartó nagyon mutatós és igazán hangulatossá tudja tenni a lakást. Nem kell hozzá más, csak egy tetszőleges méretű üvegpohár és néhány ág darabka, amit ragasztópisztoly segítségével felragasztunk a pohárra.

 

 

Saját készítésű fogas 

10552359_766773950041207_397999816232723154_n

Ha szeretnéd feldobni az előteret ezzel az ötletes fogassal, a siker garantált lesz! Nincs más dolgunk, csak lefűrészelni a fa fogasunk egyik szárát a képen látható módon, majd felragasztani (esetleg szöggel rögzíteni) egy deszkán.

 

 

Saját készítésű kulcstartó 

large (3)

Fogadjunk, hogy senki sem gondolt még a kulcsaira kulcstartóként. Itt a remek alkalom, hogy egy eredeti ötlettel kápráztassuk el a házunkba, lakásunkba betérőket. Ehhez csak egy pár darab, már nem használt kulcsra van szükségünk. Fogóval fogjuk meg a kulcs alját és fordítsuk felfelé, amíg el nem érjük a kívánt alakot. Ezután ragasszuk fel egy fatáblára.

 

Saját készítésű romantikus gyertyatartó

large (4)

Szintén nagyon mutatós és egyszerű a következő gyertyatartó. Fogjunk egy befőttes üveget, majd  nekünk tetsző csipke kiválasztása és méretre vágása után, csak körbe kell ragasztanunk vele az üveget.

 

 

Saját készítésű pohár 

DIY - pohár

Egy újabb gyertyatartó ötlet, amely szintén nagyon mutatós, bár kevésé tartós. Ennek elkészítéséhez tuja levelekre lesz szükségünk, és egy talpas pohárra. A leveleket egyszerűen csak ragasszuk fel a pohárra, a felesleget pedig vágjuk le.

 

Saját készítésű egyedi óra 

Az utolsó most elhozott ötlet pedig ez az igazán szép és egyedi óra. Kicsit macerásabb és drágább az elkészítése, de szerintem megér minden percet. Vásároljunk egy fekete vagy tetszőleges színű keretes órát és műanyag lepkéket (ezeket virágboltokban, száz forintosokban lehet beszerezni), majd fessük vagy fújjuk be őket feketére. Miután megszáradtak, ragasszuk fel őket az óra keretére és a falra.

Az utolsó feladatunk, hogy élvezzük a barátainktól és családunktól érkező elismeréseket!

 

Vissza a főoldalra >>

 

Nézd meg a The Body Shop blogját >>

A hét témái

Ez csak egy albérlet? Akkor sem mindegy, hogy hol laksz

Ez csak egy albérlet? Akkor sem mindegy, hogy hol laksz Akár továbbtanulási célból, akár munka miatt költözöl másik városba, nem mindegy, hogy hol laksz. Új városban, új életet kezdeni önmagában sem egyszerű, azonban, ha még a lakhatással is problémák adódnak az igazi...

Merész ruhák, amelyekre örökké emlékezni fogunk [15 kép]

Merész ruhák, amelyekre örökké emlékezni fogunk [15 kép] A hírességek olykor szeretik sokkolni a közönséget, és mi más lehetne ennek a legjobb módja, mint olyan ruhát választani, ami szinte minden képzeletet felülmúl, vagy éppen mindent megmutat. Van, aki ízlésesen...

Párkapcsolati állomások, amiken szinte minden életen át tartó szerelem átmegy

Az első néhány hét / hónap igazán egyszerű minden párkapcsolatban, hiszen a rózsaszín szemüveg mindent elfed, az igazi megpróbáltatás csak ezután jön. Egy párkapcsolat életben tartása a legnagyobb szerelem, és szeretet mellett is melós, és egyik félnek sem szabad elengednie magát. Azonban, ha rátalálsz életed párjára ez a munka igazán édessé válik, hiszen magatokért teszitek: azért, mert boldognak akarjátok a másikat látni, és magatok is ezt szeretnétek érezni. Egy boldog, harmonikus kapcsolat, majd a család megteremtése igazán csodás cél. Mutatjuk képekben!

10 hagyományos menyasszonyi ruha a világ különböző tájairól

10 hagyományos menyasszonyi ruha a világ különböző tájairól Ha egy hagyományos menyasszonyi ruhára gondolunk, biztosan a fehér szín fog először bevillanni, hiszen a mi kultúránkban valóban ez a megszokott esküvői viselet. Azonban ahány kutúra annyi szokás, így, ha...