Kreatív DIY ötletek egyszerűen mindenkinek!

Kreatív DIY ötletek, amelyek nem igényelnek nagy kézügyességet, így bárki el tudja készíteni őket akár ajándék gyanánt, akár a saját lakás díszítésére. 

Kreatív DIY ötletek otthonra

Íme egy pár ehyszerű, kreatív, könnyen megvalósítható DIY ötlet otthonra. Saját készítésű gyertytartó, ötletes fogas, kulcstartó, gyertyatartó, pohár.

Saját készítésű gyertyatartó 

 Saját készítésű gyertyatartó - kreatív DIY ötletekEz a saját készítésű gyertyatartó nagyon mutatós és igazán hangulatossá tudja tenni a lakást. Nem kell hozzá más, csak egy tetszőleges méretű üvegpohár és néhány ág darabka, amit ragasztópisztoly segítségével felragasztunk a pohárra.

 

 

Saját készítésű fogas 

10552359_766773950041207_397999816232723154_n

Ha szeretnéd feldobni az előteret ezzel az ötletes fogassal, a siker garantált lesz! Nincs más dolgunk, csak lefűrészelni a fa fogasunk egyik szárát a képen látható módon, majd felragasztani (esetleg szöggel rögzíteni) egy deszkán.

 

 

Saját készítésű kulcstartó 

large (3)

Fogadjunk, hogy senki sem gondolt még a kulcsaira kulcstartóként. Itt a remek alkalom, hogy egy eredeti ötlettel kápráztassuk el a házunkba, lakásunkba betérőket. Ehhez csak egy pár darab, már nem használt kulcsra van szükségünk. Fogóval fogjuk meg a kulcs alját és fordítsuk felfelé, amíg el nem érjük a kívánt alakot. Ezután ragasszuk fel egy fatáblára.

 

Saját készítésű romantikus gyertyatartó

large (4)

Szintén nagyon mutatós és egyszerű a következő gyertyatartó. Fogjunk egy befőttes üveget, majd  nekünk tetsző csipke kiválasztása és méretre vágása után, csak körbe kell ragasztanunk vele az üveget.

 

 

Saját készítésű pohár 

DIY - pohár

Egy újabb gyertyatartó ötlet, amely szintén nagyon mutatós, bár kevésé tartós. Ennek elkészítéséhez tuja levelekre lesz szükségünk, és egy talpas pohárra. A leveleket egyszerűen csak ragasszuk fel a pohárra, a felesleget pedig vágjuk le.

 

Saját készítésű egyedi óra 

Az utolsó most elhozott ötlet pedig ez az igazán szép és egyedi óra. Kicsit macerásabb és drágább az elkészítése, de szerintem megér minden percet. Vásároljunk egy fekete vagy tetszőleges színű keretes órát és műanyag lepkéket (ezeket virágboltokban, száz forintosokban lehet beszerezni), majd fessük vagy fújjuk be őket feketére. Miután megszáradtak, ragasszuk fel őket az óra keretére és a falra.

Az utolsó feladatunk, hogy élvezzük a barátainktól és családunktól érkező elismeréseket!

 

Vissza a főoldalra >>

 

Nézd meg a The Body Shop blogját >>

A hét témái

Cukormentes karácsonyi sütemények

Cukormentes karácsonyi sütemények, hogy ne lelkifurdalással végződjön az ünnep Amikor az ünnepi asztalon legalább ötféle finomabbnál finomabb süti hever, szinte lehetetlen megállni, hogy mindet megkóstoljuk. És nem kell hozzá matekzseninek lenni, hogy kiszámoljuk,...

20 varázslatos nő a világ minden tájáról

20 varázslatos nő a világ minden tájáról A szépség mindenkinek mást jelent, egyénenként, égtájanként, nemzetenként, kortól és nemtől függően mindenki mást lát szépnek. A szépségideálok évtizedről évtizedre folyamatosan alakulnak. Mihaela Noroc, román fotós a nyakába...

Kismama fotózás – majd a babával az első pillanatoktól

Ez egy érdekes és különleges időszak a nők, az anyák életében, még akkor is, ha nem az első babát várják. Akkor gyere kismama fotózásra, amikor már jó gömbölyű a pocakod, de azért ne az utolsó pillanatban. Vagy a fotós legyen a keresztanya?

Más telefonja mindig érdekesebb! Miért?

Más telefonja mindig érdekesebb! Miért? Szeretsz belelesni a párod telefonjába, esetleg a barátnőd vagy a buszon melletted ülő idegen telefonja is érdekesebb, mint a tiéd? Általános dolog, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, nem feltétlenül kémkedni akarunk, amikor a...