Kreatív DIY ötletek egyszerűen mindenkinek!

Kreatív DIY ötletek, amelyek nem igényelnek nagy kézügyességet, így bárki el tudja készíteni őket akár ajándék gyanánt, akár a saját lakás díszítésére. 

Kreatív DIY ötletek otthonra

Íme egy pár ehyszerű, kreatív, könnyen megvalósítható DIY ötlet otthonra. Saját készítésű gyertytartó, ötletes fogas, kulcstartó, gyertyatartó, pohár.

Saját készítésű gyertyatartó 

 Saját készítésű gyertyatartó - kreatív DIY ötletekEz a saját készítésű gyertyatartó nagyon mutatós és igazán hangulatossá tudja tenni a lakást. Nem kell hozzá más, csak egy tetszőleges méretű üvegpohár és néhány ág darabka, amit ragasztópisztoly segítségével felragasztunk a pohárra.

 

 

Saját készítésű fogas 

10552359_766773950041207_397999816232723154_n

Ha szeretnéd feldobni az előteret ezzel az ötletes fogassal, a siker garantált lesz! Nincs más dolgunk, csak lefűrészelni a fa fogasunk egyik szárát a képen látható módon, majd felragasztani (esetleg szöggel rögzíteni) egy deszkán.

 

 

Saját készítésű kulcstartó 

large (3)

Fogadjunk, hogy senki sem gondolt még a kulcsaira kulcstartóként. Itt a remek alkalom, hogy egy eredeti ötlettel kápráztassuk el a házunkba, lakásunkba betérőket. Ehhez csak egy pár darab, már nem használt kulcsra van szükségünk. Fogóval fogjuk meg a kulcs alját és fordítsuk felfelé, amíg el nem érjük a kívánt alakot. Ezután ragasszuk fel egy fatáblára.

 

Saját készítésű romantikus gyertyatartó

large (4)

Szintén nagyon mutatós és egyszerű a következő gyertyatartó. Fogjunk egy befőttes üveget, majd  nekünk tetsző csipke kiválasztása és méretre vágása után, csak körbe kell ragasztanunk vele az üveget.

 

 

Saját készítésű pohár 

DIY - pohár

Egy újabb gyertyatartó ötlet, amely szintén nagyon mutatós, bár kevésé tartós. Ennek elkészítéséhez tuja levelekre lesz szükségünk, és egy talpas pohárra. A leveleket egyszerűen csak ragasszuk fel a pohárra, a felesleget pedig vágjuk le.

 

Saját készítésű egyedi óra 

Az utolsó most elhozott ötlet pedig ez az igazán szép és egyedi óra. Kicsit macerásabb és drágább az elkészítése, de szerintem megér minden percet. Vásároljunk egy fekete vagy tetszőleges színű keretes órát és műanyag lepkéket (ezeket virágboltokban, száz forintosokban lehet beszerezni), majd fessük vagy fújjuk be őket feketére. Miután megszáradtak, ragasszuk fel őket az óra keretére és a falra.

Az utolsó feladatunk, hogy élvezzük a barátainktól és családunktól érkező elismeréseket!

 

Vissza a főoldalra >>

 

Nézd meg a The Body Shop blogját >>

A hét témái

Green wedding: hogyan szervezzünk környezettudatos esküvőt?

Green wedding: hogyan szervezzünk környezettudatos esküvőt? Minden pár arra törekszik, hogy a lehető legjobb bulit hozza össze az esküvőjére, hiszen jó esetben egyszer van ilyen alkalom az ember életében, és ilyenkor együtt van minden barátunk, rokonunk, szerettünk. A...

Ha már unod a rizst, válts bulgurra! Mutatjuk, mit kell tudnod róla

Ha már unod a rizst, tökéletes köret lehet helyette a bulgur. Évekkel ezelőtt szinte a semmiből bukkant fel ez az isteni alapanyag és hamar meghódította a diétázók és a reform konyha szerelmeseinek a szívét.

15 Szívbemarkoló illusztráció ami megmutatja, hogy miért jó egyedül élni!

Éltél már egyedül? Tudod milyen az egyedüllét, ha az egész lakás csak a tiéd? Ezek a képek gyönyörűen természetesek, és hűen tükrözik az egyedüllét mindennapjait.

A legszebb őszi körmök – nálad melyik lesz a befutó?

A legszebb őszi körmök – nálad melyik lesz a befutó? Bizony! Ismét az őszi körmöknél tartunk, és azok közül is a legszebbeket hoztuk el nektek. Minden évszakban más színekre vágyunk, ahogy a természet változik, úgy mi magunk is variáljuk, amit csak lehet. Korábbi...