Kreatív DIY ötletek egyszerűen mindenkinek!

Kreatív DIY ötletek, amelyek nem igényelnek nagy kézügyességet, így bárki el tudja készíteni őket akár ajándék gyanánt, akár a saját lakás díszítésére. 

Kreatív DIY ötletek otthonra

Íme egy pár ehyszerű, kreatív, könnyen megvalósítható DIY ötlet otthonra. Saját készítésű gyertytartó, ötletes fogas, kulcstartó, gyertyatartó, pohár.

Saját készítésű gyertyatartó 

 Saját készítésű gyertyatartó - kreatív DIY ötletekEz a saját készítésű gyertyatartó nagyon mutatós és igazán hangulatossá tudja tenni a lakást. Nem kell hozzá más, csak egy tetszőleges méretű üvegpohár és néhány ág darabka, amit ragasztópisztoly segítségével felragasztunk a pohárra.

 

 

Saját készítésű fogas 

10552359_766773950041207_397999816232723154_n

Ha szeretnéd feldobni az előteret ezzel az ötletes fogassal, a siker garantált lesz! Nincs más dolgunk, csak lefűrészelni a fa fogasunk egyik szárát a képen látható módon, majd felragasztani (esetleg szöggel rögzíteni) egy deszkán.

 

 

Saját készítésű kulcstartó 

large (3)

Fogadjunk, hogy senki sem gondolt még a kulcsaira kulcstartóként. Itt a remek alkalom, hogy egy eredeti ötlettel kápráztassuk el a házunkba, lakásunkba betérőket. Ehhez csak egy pár darab, már nem használt kulcsra van szükségünk. Fogóval fogjuk meg a kulcs alját és fordítsuk felfelé, amíg el nem érjük a kívánt alakot. Ezután ragasszuk fel egy fatáblára.

 

Saját készítésű romantikus gyertyatartó

large (4)

Szintén nagyon mutatós és egyszerű a következő gyertyatartó. Fogjunk egy befőttes üveget, majd  nekünk tetsző csipke kiválasztása és méretre vágása után, csak körbe kell ragasztanunk vele az üveget.

 

 

Saját készítésű pohár 

DIY - pohár

Egy újabb gyertyatartó ötlet, amely szintén nagyon mutatós, bár kevésé tartós. Ennek elkészítéséhez tuja levelekre lesz szükségünk, és egy talpas pohárra. A leveleket egyszerűen csak ragasszuk fel a pohárra, a felesleget pedig vágjuk le.

 

Saját készítésű egyedi óra 

Az utolsó most elhozott ötlet pedig ez az igazán szép és egyedi óra. Kicsit macerásabb és drágább az elkészítése, de szerintem megér minden percet. Vásároljunk egy fekete vagy tetszőleges színű keretes órát és műanyag lepkéket (ezeket virágboltokban, száz forintosokban lehet beszerezni), majd fessük vagy fújjuk be őket feketére. Miután megszáradtak, ragasszuk fel őket az óra keretére és a falra.

Az utolsó feladatunk, hogy élvezzük a barátainktól és családunktól érkező elismeréseket!

 

Vissza a főoldalra >>

 

Nézd meg a The Body Shop blogját >>

A hét témái

Hajbeültetés: hogyan működik pontosan, és segíthet-e nekem?

Amikor az ember azt tapasztalja, hogy jelentős mértékben kezd kopaszodni, azonnal a megoldáson kezdi el törni a fejét. És ilyen esetekben rendszerint igen hamar szembejön a hajbeültetés is, mint válasz a felmerült problémára. De nem ez az egyetlen lehetőségünk, hiszen számos egyéb módon tehetünk azért, hogy az elvesztett hajszálainkat visszakapjuk. Vajon mikor lehet a hajbeültetés tényleges megoldás a kopaszodásra, és tényleg olyan jó eredményt lehet-e elérni vele?

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása 5 lépésben

A tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztása 5 lépésben A karácsony sokunk számára az év legjobban várt ünnepe – ilyenkor nyugalom és meghittség járja át a szívünket és az otthonunkat. Együtt lehet a család, és pihenhetünk egy keveset az egész éves hajtás után. Az...

Terhesség első jelei

Terhesség első jelei   Vajon mik a terhesség első jelei? A terhesség első jelei egyértelműen árulkodóak.  De vajon akkor is felismerjük a várandósság jeleit.  Ha készületlenül ér bennünket, ha már egy ideje álmodunk róla, egy nőnek a terhesség jeleire mindig oda...

Karrierváltás kismamaként

Karrierváltás kismamaként Ma már társadalmilag elfogadott, sőt sok munkahely támogatja is, hogy a kismamák visszatérhessenek dolgozni – ha nem is teljes – de legalább részmunkaidőben. Ugyanakkor a kisbabával, pici gyerekkel nem olyan könnyű még részmunkaidőben sem...