Kulcsár Edina: a lány, akit mindenki ismer, de vajon honnan?

Polihisztor, vagy útkereső?

Kép forrása: starity.com

Kulcsár Edinát mindenki máshonnan ismeri, és olyan is akad, aki igazán nem is tudja, hogy hol látta először. Ez azért lehet, mert számos olyan területtel próbálkozott már fiatal kora ellenére, amivel kapcsolatban bárhol szembe jöhetett velünk. 18 éves kora óta modellkedik, majd sorra indult szépségversenyeken, ahol elég komoly eredményeket is elért. Emellett pedig mindkét vezető csatornán megmutatta már műsorvezetői vénáját. Láthattuk az Aktív vagy a Több mint Testőr munkatársaként, de az RTL Klub Reggeli című műsorában is feltűnt már.

2015-ben pedig Casanova Night musicalben is szerepet kapott, amivel hamarosan egy amerikai turnén is részt vehetett. Később a Nagy Duettben Hevesi Tamás mentorálásával a döntőig jutott, és ő maga is vállalt már mentor szerepet. Bár egészen más területen. A Magyarország Szépe győzteseinek útját egyengeti. Ha ez nem lenne elég még a Social Guru néven üzemeltetett marketingügynökséghez is van némi köze. És persze az izgalmas hajfonatait sem hagyhatjuk ki a sorból, melyre egy egész vállalkozást épített fel. 2015-ben pedig saját ruhamárkáját is útjának indította.

A hét témái

A fiatalság titka ebben a 10 trükkben rejlik

A fiatalság titka ebben a 10 trükkben rejlik Mindenki szeretne fiatal és friss maradni, ami nem lehetetlen, hiszen a kor csak egy szám, nem feltétlenül kell azonosulnunk vele. Még sok évvel ezelőtt már egy ötvenéves ember is ráncosan és megtörten tengette a...

Az évek kegyetlen múlása: négy nővér negyven éve 23 képben

A négy nővér, Heather, Mimi, Laurie és BeBe, akik a fotókon is ebben a sorrendben állnak, negyven éven keresztül minden évben készített egy fotót, amin mindannyian szerepelnek. (4 nővér 40 éve) Ha más alkalommal nem is sikerült a lányoknak találkozniuk, a kép erejéig rendszeresen összeálltak. A fotósorozat célja bemutatni a nővéri kötődést, aminek mi is részesei lehetünk a képeket kattingatva.

TAG Heuer x Porsche: a verseny bűvöletében

1963-ban a fiatal Jack Heuer a híres-hírhedt mexikói országúti autóverseny tiszteletére a Carrera (verseny) nevet adja egy új kollekciónak, melyet a pilóták elvárásai alapján könnyen leolvasható számlap és kronográf funkció jellemzett.

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét

15 pozitív gondolat, hogy jól induljon a hét Utálod a hétfőket, mint Garfield? Esetleg az egész héttel bajod van, vagy simán a reggelek indulnak nehezen? Mindenkivel előfordul, hogy nem úgy indul a napja, vagy a hete, ahogy azt szeretné, de, ahogy mondani szokás:...