Kutyajó karácsony!

Kutyajó karácsony, hogy mit is jelent ez? Az ünnepi készülődésből mindenki szereti kivenni a részét. Igen, mindenki! Vicces, vagy éppen aranyos kutyusok következnek akiket elragadott a karácsonyi láz!

 

  “Nem én voltam, esküszöm, hogy nem én!”

Kutyajó karácsony

 

“Most ez valami vicc?”

 

“Mindig is rénszarvas szerettem volna lenni!”

Kutyajó karácsony

 

“A hidegben bizony elkél egy jó kis sapka…”

 

Hihetetlenül aranyosak!

Kutyajó karácsony

 

“Hm, jól néz ki. Biztosan ehető!”

 

“Hol az ajándékom? Hallod…hova rejtetted? Úgyis megtalálom!”

Kutyajó karácsony

 

 

“Gyerünk már pajti, mosolyogj, fotóznak!”

Kutyajó karácsony

 

 

Bár lehet, hogy nem mindenki élvezi annyira….?

 

Kutyajó karácsony

Karácsonyi praktikák – gyakorlatias olvasóknak

Karácsonyfa: Azt már megszoktuk, hogy karácsonyfadíszeink nagy részét minden évben a szekrényből, vagy a garázs eldugott polcairól vesszük elő, kicsit átválogatjuk és újra felhasználjuk. Vannak, akiknek mindenféle színű díszeik vannak és a karácsonyi készülődés során döntik el, hogy abban az évben milyen színekkel díszítik a karácsonyfát. A többi díszt vagy elteszik, vagy további lakásdekorálásra használják.

“Ciki vagy cuki?” DIY karácsonyi pulcsi

DIY karácsonyi pulcsi készítése az ünnepekre. Az ünnepek közeledtével, egyre több karácsony témájú filmmel találkozik az ember. Ezekben általában, mindig van egy olyan ember, aki kissé túlzásba viszi az ünneplést. Ilyenkor jelennek meg a képernyőn, egyesek szerint, vicces és cuki, mások szerint béna és ronda pulcsikban. Elég, ha csak a „Bridget Jones naplója” című filmet említjük, amikor Mark Darcy rénszarvasos pulcsija, egyértelműen negatív benyomást keltett. Azonban ez ne állítson meg minket, ha mi aranyosnak találjuk, ezeket a pulcsikat. Most megmutatjuk nektek, hogy hogyan tudtok magatok, vagy akár ismerősök, barátok számára ezekhez a filmbeli pulcsikhoz hasonlót alkotni, minimális kézügyességel és egy kis fantáziával.