Lakásfelújítás néhány óra alatt? Ezekkel a trükkökkel menni fog

Lakásfelújítás néhány óra alatt? Ezekkel a trükkökkel menni fog

Valami újra vágysz, de semmi kedved szétverni a csempét, vagy újrafesteni az egész lakást? Érthető, hiszen egy lakásfelújítás elképesztően sok macerával, kosszal és anyagi ráfordítással járhat. Sok esetben nincs is igazán szükség rá, elég néhány kreatív megoldás, ahhoz, hogy teljesen új miliőt kapjon egy-egy helyiség. Ezzel a pár trükkel akár egy délután alatt új hangulatot adhatsz az otthonodnak, úgy, hogy közben túl nagy költségekbe sem kell verned magad.

Újítsd fel egyszerűen a bútorokat!

Kép: canva.com

Ha meguntad a bútorok színét, vagy egyszerűen kopottnak látod őket, válassz egy új árnyalatot, amivel egy délután alatt feldobhatod akár a szekrényt, akár a dohányzóasztalt. Ha nem akarsz festéssel bíbelődni, ma már szuper jó öntapadós tapéták közül is választhatsz, amit némi precizitással egyszerűen fel lehet helyezni a bútorokra. Néhány óra alatt teljesen új hatást érhetsz el.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Másold le a stílusuk! – kerekded sztárok

Másold le a stílusuk! - kerekded sztárok Nőies sztárok! Mai társadalmunk egyik hibája, hogy téves képet mutat. A reklámok, újságok azt hangsúlyozzák a nőknek, hogy legyenek karcsúak, formásak, diétázzanak, edzenek, egyszóval: legyenek tökéletesek. Szerencsére sok...

15 különleges és elfedett hely

A horrorfilmek színhelyei sok esetben léteznek, vagy legalább létezik egy olyan hely, ami inspirációként szolgált a filmvásznon látottakhoz. Lenyűgöző és egyben rémisztő látni, ahogy az ember alkotta épületeken, helyeken, ahol valaha népek éltek és használtak, majd valamilyen okból el kellett hagyniuk visszaveszi a természet az uralmat. Egy olyan természetes folyamat, amit csak ámulva nézünk.

Különleges karácsonyi ajándékok

Különleges karácsonyi ajándékok! – Ha te is unod már a szokásos ajándék ötleteket – a könyvet, parfümöt, vagy kesztyű-sál együttest – akkor itt a helyed!

Masszázs és terhesség. Helyes – e masszázsra menni, ha állapotos?

Masszázs és terhesség. Helyes - e masszázsra menni, ha állapotos? A terhességet áldott állapotnak is nevezik. Nem véletlenül. Ez az állapot csodálatos időszakot jelent sok nő életében. A babavárás izgalmas korszak, főleg, ha az első gyermek érkezéséről van szó. Nagyon...