madartej-szelet

Hozzávalók

  • Teteje 3 dl növényi tejszín
  • Krém 25 dkg Rama
    20 dkg porcukor
    8 dl tej
    1 ek. liszt
    2 cs. vaníliás pudingpor
    8 tojássárgája
  • Tészta fél csomag sütőpor
    8 ek. liszt
    8 ek. cukor
    8 tojásfehérje

Elkészítés

1. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem. Belekeverem a sütőporos lisztet és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütöm.
2. A tojássárgából, pudingporból, lisztből, tejből, sűrű krémet főzök. A Ramát kihabosítom a porcukorral, és összekeverem a kihűlt, főzött krémmel.
3. A krémet a tésztára simítom. Tetejére kenem a keményre vert tejszínhabot.

0 Shares:
You May Also Like