Magyar pezsgő történelmi sikere Franciaországban!

Magyar pezsgő történelmi sikere Franciaországban!

Egymás után ötödször aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry, sőt, a legszűkebb elit közé is beválasztották

Budapest, 2023. december 05. – A Hungaria Rosé Extra Dry ismét lenyűgözte a pezsgővilágot, ötödik egymást követő évben aranyérmet nyerve a világhírű Effervescents du Monde pezsgőversenyen. A magyar különlegesség továbbá a zsűri által összeállított TOP 10-es listára is felkerült, megmutatva, hogy a Hungaria pezsgő nem csupán kedvelt, hanem a világ elit pezsgői közé tartozik.

Hatalmas bravúrt ért el a Hungaria Rosé Extra Dry Franciaországban!

A Rosé különlegességét a játékos gyümölcsösség és a könnyed üdeség jellemzi. A pezsgő friss savai, átható ribizli-málna ízvilága, mélyrózsaszín tónusa és krémes utóíze egyedi kombinációt alkotnak, ami elismerést vívott ki a bíráló bizottságból is.

A verseny

A versenyre 19 ország 470 különböző tételét küldte el, amelyeket az 80 fős nemzetközi szakértőkből álló zsűri értékelt november 28–30. között Burgundiában. A Hungaria Rosé Extra Dry nemcsak az ötödik aranyérmével tűnt ki, hanem a TOP 10 pezsgők között is helyet kapott, ami eddig még egyetlen magyar pezsgőnek sem sikerült.

Molnár Réka Kata, a Hungaria márkamenedzsere elmondta: „A Törley Pezsgőpincészet és a Hungaria Rosé Extra Dry ötödik aranyérmével és a TOP 10 listára kerülésével ünnepel. Ez a siker a borászatunk hosszú évtizedek alatti szakértelmét és elhivatottságát tükrözi. A különleges pezsgő népszerűségét és kiváló minőségét ismét bebizonyítottuk, és ez az elismerés a Törley csapatmunkájának diadala is.”

A pezsgőmester – Hungaria Rosé Extra Dry

A pezsgőmester, Koczuba Róbert, hozzátette: „Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket a történelmi eredmény. Az idei versenyen nagy nyomás nehezedett ránk, de sikerült megfelelnünk az elvárásoknak. Ez a siker a csapatmunka eredménye, és a pezsgőrajongóknak garantáljuk, hogy az elkötelezettséget továbbvisszük, hiszen a pezsgő számunkra életforma és szerelem.”

Hatalmas bravúrt ért el a Hungaria Rosé Extra Dry Franciaországban!

Az aranyérmes pezsgő elérhető a nagyobb élelmiszerláncok üzleteiben és online is: Pezsgő webshop.

További információ a versenyről: Effervescents du Monde

További információ a Hungaria pezsgőről: Hungaria Pezsgő, Instagram

A Hungaria pezsgő több mint 65 év szenvedélyes szakértelmének, valamint töretlen kísérletező kedvének gyümölcse. Az 1955-ben alapított pezsgőmárka égisze alatt mindig kiemelkedő minőségű pezsgő készült, amelyet a márkatulajdonos Törley cégcsoportban felhalmozott tudás és szakértelem garantál. A Hungaria pezsgő egy minden ízében stílusos pezsgőzési élményt nyújt, és a folyamatos megújulásnak köszönhetően mindig az exkluzivitás és magas minőség szimbóluma marad. „Hungaria. Pezsgő másképp.”

 

#fogyaszdfelelősséggel #pezsegjegészévben #hungariapezsgő #EffervescentsduMondeHungaria #pezsegjegészévben #pezsgőmásképp

 

További cikkek:

NŐ VAGYOK. MI AZ AMIT FELTÉTLENÜL TUDNOM KELL A VÍZVEZETÉK SZERELÉSRŐL?

BACONOS FINOMSÁG

22 MEGDÖBBENTŐ KÉP, AMI FELNYITJA A SZEMED, HOGY MILYEN IS A TÁRSADALMUNK

HIHETETLEN SZTÁR-HASONMÁSOK 

TERHESSÉGI TESZT HÁZILAG

HAJHULLÁS ELLEN, TERMÉSZETESEN!

 

A hét témái

22 megdöbbentő kép, ami felnyitja a szemed, hogy milyen is a társadalmunk

Nagyon erős, vizuális társadalomkritikát mutatunk nektek, ezúttal egy francia művész, Dran jóvoltából eszmélhetünk rá, hogy milyen rossz irányba is megy az emberiség. Megdöbbentő milyen kifejezőek ezek a rajzok!

Mire jó a jojó?

Ki ne ismerné ezt a kedves kis apró játékot? A jojó évszázadokkal ezelőtt hódította meg Európát és azóta töretlen a sikere. Minden háztartásban van belőle legalább egy. A gyerekek örömmel játszanak vele, azonban azt kevesen tudják, hogy a jojó a felnőttek számára is hasznos játék. Hogy miért? Cikkünkből kiderül.

Palacsintarecept: mitől lesz igazán finom a palacsinta?

Palacsintarecept: mitől lesz igazán finom a palacsinta? Kicsik, nagyok, de még a legöregebbek is imádják. Nem találkoztam még olyannal, akit ne csábított volna el egy (vagy akár kettő) frissen elkészített palacsinta. Rugalmas, vékony tésztája, amit azzal töltesz meg,...

5+1 program, ami ősszel a legromantikusabb

5+1 program, ami ősszel a legromantikusabb A rengeteg nyári program és a napsütés után picit lecsendesedik ősszel mindenki. Ahogy a természet is pihenésre adja a fejét, úgy mi is a bekuckózás felé hajlunk. Azonban, ha még nem állsz készen arra, hogy a négy fal közül...