Maltipoo: az egyik legcukibb kutyafajta az egész világon

Maltipoo: az egyik legcukibb kutyafajta az egész világon

Könnyen lehet, hogy sosem találkoztál még ilyen cuki kutyával, mint a legújabb kedvenc, a plüssmaci kinézetű maltipoo. Gyerekek és felnőttek egyaránt odavannak ezért az édes hibrid kutyafajtáért, akit magunkkal vihetünk szinte bárhová, biztosan komoly rajongótáborra fog szert tenni, hiszen nem csak a megjelenése, de a személyisége is tüneményes.

Hogyan született a maltipoo?

Kép: @bailey_the_maltipoo__

A maltipoo kutyafajta az uszkár és a selyemkutya keresztezéséből született meg, és bár általánosságban nagyon édes a személyiségük az apróságoknak, mégsem lehet tudni, hogy pontosan milyen lesz a kutyus, mivel kiszámíthatatlan, hogy melyik szülő dominál majd a „baba” kutya esetében. Egy azonban biztos: nagyon játékos és szerethető kutyafajtáról van szó, igazi kis energiabombák, akik komoly törődést igényelnek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

7 tipp, amit érdemes megfogadnod, ha karrierváltáson töröd a fejed

7 tipp, amit érdemes megfogadnod, ha karrierváltáson töröd a fejed Beleragadtál egy munkakörbe? Sok éve ugyanazt csinálod, és mégsem jutsz előre? Ha boldogtalan vagy a napi feladataiddal, akkor érdemes elgondolkodni a karrierváltás lehetőségén. Számold csak ki, hogy...

2021 | őszi hajtrendek: igazán sikkes fazonok várnak ránk

2021 | őszi hajtrendek: igazán sikkes fazonok várnak ránk Ha úgy érzed, hogy ideje egy új frizurának, akkor válogass a legvagányabb őszi hajtrendek közül. Már mindet ismerjük, viszont nagy meglepetés, hogy idén is visszatérnek: lágy hullámok, sejtelmes frufruk, örök...

Miért vonjuk be műbőrrel a kanapét és a székeket? 5 okot is mondunk

A család a legtöbb időt a nappaliban és az étkezőben tölti. Ez a két helyiség az otthonunk szíve, így nem csoda, ha sokat üldögélünk a kanapén és az étkezőszékeken. A kanapé és az étkezőszékek védelmét szolgálja a műbőr anyag, amellyel nagyszerűen átalakíthatjuk otthonunk két helyiségét és remek hangulatot is teremthetünk ezzel az anyaggal.

A női ciklus titkai

A női ciklus sokak számára fizikai és lelki természetű misztérium. De mi történik ilyenkor a testünkben az orvostudomány szerint?