Meditációs tanfolyam: szánj időt magadra!

Mit ad a meditációs tanfolyam?

Kép: canva.com

Meditálni nem csupán annyi, hogy az ember leül és „zümmögve” csukott szemmel lótusz ülésben tölt néhány percet. Illetve a meditációnak nemcsak egy formája létezik, így javasolt olyan embertől eltanulni a gyakorlást, aki nem tegnap kezdte, és be tud vezetni bennünket a meditáció valós rejtelmeibe. A meditációs tanfolyamok során képet kaphatunk arról, hogy milyen egy vezetett meditáció és milyen a szabad gyakorlás. A tapasztalás után pedig mi magunk dönthetjük el, hogy melyiket érezzük magunkhoz közelebb. Számos tanfolyam kínál további tanulási lehetőséget, például egy-egy kurzus keretein belül elmélyedhetünk a jógában, illetve tanulhatunk további relaxációs gyakorlatokat és tovább mélyíthetjük az alap tudásunkat is. A tanfolyamok általában csoportban zajlanak, ahol akár új kapcsolatokra, barátságokra is szert tehetünk, de online is részt vehetünk egy-egy képzésen, hogy ne kelljen az otthoni nyugodt környezetből sem kiszakadni.

A hét témái

Mi érdekli a férfiakat? Tényleg a modellekre buknak?

Vajon mi érdekli a férfiakat? A jó alak? A szép arc? A szexis öltözködés? Vagy lehet, hogy a vonzalom valami egészen máson múlik?

Szerelem vagy barátság? Hol a határ férfi és nő között?

Szerelem vagy barátság? Hol a határ férfi és nő között? Férfi és nő között nem létezhet igaz barátság, az egyik mindig többet akar, mint ami egy barátságba belefér. Vajon ez tényleg így van? Vagy van rá némi esély, hogy két ellenkező nemű ember között őszinte baráti...

Megéri offline marketinggel tervezni

Megéri offline marketinggel tervezni Az offline marketing hatását sokan hajlamosak alulértékelni, mondván a modern világban, ahol a kütyüké, a képernyőké a főszerep, olyan mindegy, hogy offline terepen akad-e hirdetési felület vagy sem. Ám a felmérések ennek az...

FREDERIQUE CONSTANT VITALITY OKOSÓRA – HÖLGYEKNEK

Frederique Constant Vitality okosóra – Páratlan megjelenésű, első ránézésre egy hagyományos svájci analóg óra kinézetével. Multifunkcionalitását mi sem példázza jobban, hogy tulajdonosát minden élethelyzetben tökéletesen kiszolgálja, legyen szó sportolásról, esti fogadásról vagy a mindennapi élet forgatagáról.