Mely női bőrdzsekik alkotják majd az idei trendet tavasszal?

Ha beköszönt a tavasz, a bőrdzsekik is mindig előkerülnek. Ezek a trendi darabok már hosszú évek óta az átmeneti öltözködés kiemelkedő részének tekinthetőek. Nem is csoda, hiszen a bőr mindig is stílusos viseletet jelentett, amióta csak felhasználják azt a ruhagyártásban. Ezen felül a különféle bőrkabátok rendkívül praktikusak – jól védenek az eső és a szél ellen, mégsem izzadunk le bennünk a jó idő beálltával.

női bőrdzseki

Bőrdzsekitrendek – mi is pontosan az idei szezon kínálata?

A női bőrdzsekik terén is jelentős változásokat figyelhetünk meg az idei trendekben majd. Elég felkapott lett mostanság a hölgyek körében is a klasszikus pilótadzsekik viselete, ahogyan a vagányabb motoros dzsekikre hajazó darabok is előtérbe kerültek a klasszikus eleganciát képviselő bőrdzsekik mellett. Bár színváltozatokban még mindig a hagyományos fekete és barna viszi a prímet, már más színek is belopták magukat az idei divathullámba. A különféle festett bőrök között válogatva megtalálhatunk olyan bohém színeket is, mint a narancssárga vagy a királykék. Számtalan egyéb színváltozat is fellelhető továbbá, amelyek igencsak jelentős fordulatot jelentenek a bőrkabátok terén. A fazonok között szintén különféle egyedi tervezésekkel találkozhatunk. A jól megszokott stíluson kívül a bőrből készült pufidzsekik és a jelenleg nagy slágert jelentő steppelt kabátok is felütik a fejüket. Bőven akad tehát idén is miből válogatnunk. Ha azonban valóban a legdivatosabb darabokat szeretnénk megtalálni, érdemes magunk mögött hagyni a hagyományos modelleket. Az aktuális divat innovációit felöltve ugyanis garantáltan szabadjegyünk lesz a legmenőbb szettek összeállításához. Az alábbi linken pedig magunk is meggyőződhetünk a bőrkabátok trendjét ért jelentős változásokról: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/dzsekik/bordzsekik.

női bőrdzseki

Mivel viseljük őket? | Női bőrdzseki

Bőrdzsekit viselni sokféle szetthez lehet, viszont az adott darab stílusa itt is mérvadó. A sötétebb színű fazonok szinte bármihez felvehetőek a modern tervezésű darabok közül is. Ezzel ellenben a rikító színek már egyáltalán nem passzolnak az elegánsabb szettek mellé. Ha mégis egy ilyen bohémebb darabot választanánk, ami nem is csoda ezek sikerét tekintve, feltétlen hagyjuk meg őket a lazább, urbanizált szettekhez. Egy divatosabb farmer és egy pár sneaker mellé például nagyon jól mutathatnak – ezzel a kombinációval olyan univerzális párosítást kaphatunk egy egyszerűbb felsővel, ami szinte bárhová felvehető. Az alábbi oldal kínálatában nagyon jól megmutatkozik mire is gondolunk, mikor divatos farmereket említünk: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/farmerek. A bohém színvilág és az újragondolt fazonok ugyanis a farmernadrágok terén is megjelentek az idei divathullám részeként. Tehát egy ilyen aktuális divatot követő, színes fazonú bőrdzseki mellé nem érdemes a jól megszokott „mommy jeans” bűvkörében maradnunk. A farmerkínálat olyan széles manapság, hogy már akár kifejezetten elegáns darabok közül is válogathatunk.

Divathóbortok, amik szinte észrevétlenül jönnek és mennek időről időre