Miből lesz a cserebogár?

 

Mindenki látott már hatalmas átváltozásokat, legfőképpen a sztárok körében. Hiszen azon túl, hogy az idő lehet szépítő hatású, leginkább a plasztikai sebészek és méregdrága csodaszerek változtatnak át rút kiskacsából valóságos szépséggé. Lássunk néhány fotót, kire, hogyan hatott az idő kereke.

Miből lesz a cserebogár

Marily, a szexszimbólum, ifjú hölgyként, majd túl a 30-on és – a tagadások ellenére – plasztikai műtéten.

Miből lesz a cserebogár

Szürke kisegérből tündöklő sztár, íme Beyoncé. | Miből lesz a cserebogár!

Miből lesz a cserebogár

A változás itt bizony a szembetűnőbbnél is szembetűnőbb.

Miből lesz a cserebogár

Bechamné bizony jó néhány plasztikai beavatkozáson túl esett: arccsont, ajak, szemhéj, orr… ő nem bízta a véletlenre.

Miből lesz a cserebogár

Michael Jackson számos pletyka középpontjában állt műtétei miatt. A változás viszont tagadhatatlan. | Miből lesz a cserebogár!

Miből lesz a cserebogár

A gyönyörű színésznő megőrizte arcának vonásait, habár, bevallása szerint volt egy plasztikai műtéte –  az orrnyergét vékonyították meg. Vajon tényleg csak egy műtéten esett át?

 Angelina-t a világ legszebb női között tartják számon. Lássuk be, van is miért. Hatalmas változáson ment keresztül.

Nők millió hevernek a lába előtt. Ez tinédzserkorában is így lehetett? És bár gyászoltuk a zenekar felbomlásának napját, Timberlake bizonyította sokoldalúságát. Teljes értékű filmsztár, producer és imádkozó apa lett. Az évek során jelentős stílusváltozásokat is végrehajtott. Ott voltak a kalapévek, a zsinórok, a fürtök – és azt kell mondanunk, hogy minden pillantását megingatta. Előtte kattintson, és nézze meg lenyűgöző átalakulásait. De tisztességes figyelmeztetés: Készüljön fel arra, hogy kiássa azokat a régi TigerBeat plakátokat, amikor hazamegy az ünnepekre, mert újra fel fogja tépni a szívét.

 

Önfejlesztés felsőfokon: Itt!

20 megismételhetetlen pillanat, amit valakinek sikerült megörökítenie

Inspiráló idézetek