Miből lesz a cserebogár?

Miből lesz a cserebogár?

 

Mindenki látott már hatalmas átváltozásokat, legfőképpen a sztárok körében. Hiszen azon túl, hogy az idő lehet szépítő hatású, leginkább a plasztikai sebészek és méregdrága csodaszerek változtatnak át rút kiskacsából valóságos szépséggé. Lássunk néhány fotót, kire, hogyan hatott az idő kereke.

Miből lesz a cserebogár

Marily, a szexszimbólum, ifjú hölgyként, majd túl a 30-on és – a tagadások ellenére – plasztikai műtéten.

Miből lesz a cserebogár

Szürke kisegérből tündöklő sztár, íme Beyoncé. | Miből lesz a cserebogár!

Miből lesz a cserebogár

A változás itt bizony a szembetűnőbbnél is szembetűnőbb.

Miből lesz a cserebogár

Bechamné bizony jó néhány plasztikai beavatkozáson túl esett: arccsont, ajak, szemhéj, orr… ő nem bízta a véletlenre.

Miből lesz a cserebogár

Michael Jackson számos pletyka középpontjában állt műtétei miatt. A változás viszont tagadhatatlan. | Miből lesz a cserebogár!

Miből lesz a cserebogár

A gyönyörű színésznő megőrizte arcának vonásait, habár, bevallása szerint volt egy plasztikai műtéte –  az orrnyergét vékonyították meg. Vajon tényleg csak egy műtéten esett át?

 Angelina-t a világ legszebb női között tartják számon. Lássuk be, van is miért. Hatalmas változáson ment keresztül.

Nők millió hevernek a lába előtt. Ez tinédzserkorában is így lehetett? És bár gyászoltuk a zenekar felbomlásának napját, Timberlake bizonyította sokoldalúságát. Teljes értékű filmsztár, producer és imádkozó apa lett. Az évek során jelentős stílusváltozásokat is végrehajtott. Ott voltak a kalapévek, a zsinórok, a fürtök – és azt kell mondanunk, hogy minden pillantását megingatta. Előtte kattintson, és nézze meg lenyűgöző átalakulásait. De tisztességes figyelmeztetés: Készüljön fel arra, hogy kiássa azokat a régi TigerBeat plakátokat, amikor hazamegy az ünnepekre, mert újra fel fogja tépni a szívét.

 

Önfejlesztés felsőfokon: Itt!

20 megismételhetetlen pillanat, amit valakinek sikerült megörökítenie

Inspiráló idézetek

A hét témái

Cuki állatok, akik imádják a gazdijukat [17 kép]

Cuki állatok, akik imádják a gazdijukat [17 kép] Nem „beszélnek” mellé, ha szeretnek, akkor azt kimutatják. Megérzik, ha a gazdinak rossz a kedve, vagy netán beteg – bújnak és próbálnak segíteni. Nekünk pedig mindez jól esik, és sokszor tényleg segít amikor a...

A csillámos körömlakk idén is hódít

A csillámos körömlakk idén is hódít! Mutatjuk, hogyan használd otthon Volt idő, amikor úgy éreztük, hogy eltűnik a palettáról, de egyre inkább úgy fest, hogy a csillámos körömlakk nem megy ki a divatból. Viszont nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy melyik divathullám...

7+1 egészséges étel, ami segít a fogyásban

7+1 egészséges étel, ami segít a fogyásban A fogyókúrás étrendek betartása nem mindig egyszerű. Sokszor olyan ételek szerepelnek egyes mintaétrendekben, amikről azt sem tudtuk korábban, hogy léteznek. Pedig, ha valóban fogyni szeretnénk, nem kell mindenféle csoda...

Férfi pulóverek és pólók – ezekkel töltsd fel a gardróbodat!

A pólók és a pulóverek egy férfi ruhatárának alapvető elemei, mégis nagyon eltérő megjelenést tudnak kölcsönözni. Ez a hatalmas kínálatnak köszönhető, ugyanis nagyon sokféle póló és pulóver kapható, így bármilyen stílust is képviselsz, garantáltan megtalálod azt, ami a leginkább megfelel számodra.