Miért érdemes pár stílusos balerinát beszerezned a ruhatáradba?

Miért érdemes pár stílusos balerinát beszerezned a ruhatáradba?

 

A balerinacipő népszerű lábbelinek számít minden nő körében. Legyen szó akár egy városi sétáról, vagy bármely elegáns megjelenésről, a balerinára biztos, hogy számíthatunk. Érdemes tehát beszerezni belőlük pár alapdarabot. Milyenek legyenek?

balerinacipő

Balerinából is több stílus létezik

A balerina cipők egyszerre bájosak és nőiesek, továbbá akár sportosak is lehetnek, vagy épp rendkívül elegánsak. Vagyis mivel rengetegféle típus sorolható ebbe a kategóriába ezért érdemes végigvenni őket. Amit a leggyakrabban választanak a hölgyek, azok az alapdarabnak számító bőrből vagy vászonból készült, kicsi sarokkal rendelkező belebújós balerinák. Ezeket ugyanúgy lehet hordani az utcára, ahogyan például irodába is felvehetőek. Viszont ezeken kívül még sok más típus is létezik. A sportos darabok például akár bordázott talppal is rendelkezhetnek, vagyis itt már kevésbé néznek ki elegánsnak, azonban sportos öltözékhez kiválóak. Akadnak mellettük olyan darabok is, amelyek pedig a bohém vonalat követik. Ezek a típusú balerinák gyakran készülnek valamilyen természetes anyagból, például kenderből fonva, vagy különféle színes gyöngyökkel díszítettek.

Az ilyen darabok remekül mennek a különféle bohém, laza és játékos szettekhez. A balerinák egy nagyobb csoportját viszont a kifejezetten elegáns modellek alkotják. Ide tartoznak az olyan finom és különleges darabok is, mint a szaténból vagy selyemből készült balerinacipők. Ezeket kifejezetten elegáns eseményekre készítik a márkák azoknak, akik nem kedvelik a magassarkút. Továbbá ugyanebbe a kategóriába sorolhatóak a finom, köves, gyöngyös vagy különleges, selymes bőrből készült modellek is. Végezetül, ha megtekintjük a CCC áruház webshop kínálatát, akkor többek között a Lasocki és a Gino Rossi az, akiknél prémiumminőségű, kifejezetten alkalmi balerinákat is találhatunk. Persze a CCC webáruházában ebből a lábbeli típusból ugyanúgy kapható sportos és alapdarab is. Van értelme tehát körbenézni a kínálatban azoknak, akik épp be szeretnék szerezni tavaszra a legjobbakat.

Milyen alap stílusú balerinát szerezzünk be mindenképp? | Balerinacipő

Ami szinte mindenféle, még félelegáns megjelenéshez is remekül áll, az a matt vagy selymes fényű fekete bőr balerina. Ez a típus az, amely egyaránt felvehető a városba, de akár egy elegánsabb pubba, mondjuk miniruhához és szoknyához is. Ha olyan a ruhánk, akkor még esküvőre is bátran felvehetjük ezeket az elegánsabb alapdarab balerinákat. Ezért tulajdonképpen a fekete bőr balerina cipő egy rendkívül univerzális darab. Ezen kívül pedig mindenképp érdemes egy vászon verziót is beszereznünk. A vászon anyagú balerinák ugyanis a legnagyobb kánikulában is igazi komfortot adnak a lábnak. Sokan nem szeretnek például papucsban és szandálban sétálni a városban csak úgy. Ez érthető is, hiszen a lábunk megizzad, a por pedig azonnal rátapad.

Viszont az ilyen vászon balerina tökéletesen helyettesíti a szandálokat is. Megvédi lábunkat a portól, kényelmes és még szellőzik is benne a bőrünk. Harmadik alapdarabnak viszont már mindenképp egy kinézetre is rendkívül elegáns balerinát jó beszerezni. Ez legyen az a cipő, ami szinte minden elegáns stílusú szettünkhöz kifogástalan. Akár selyem anyagú is lehet. Ez lesz ugyanis az a balerina, amit egy lagzi alkalmával akkor veszünk fel, ha a magassarkúban hajnalban már megfájdult a lábunk. A balerina ugyanis egy közepes táskában is elfér, és nem zavar a ruhatárban sem. Vagyis ilyen „hajnalozós” alkalmakhoz tökéletes.

 

Magas sarkú csizma, mint egyszerre kényelmes és stílusos viselet?

A hét témái

Egy nőnek mindenre van megoldása – 20 kép, ami ezt be is mutatja

Az igazi nő nem hátrál meg semmitől, és ha a helyzet úgy kívánja igazán leleményes. Nőként olyan egyedi kihívásokkal kell szembenéznünk, mint például a gyermeknevelés mellett megőrizni a nőiességünket, úgy, hogy közben egyensúlyban tartjuk a család érdekeit, és a saját vágyainkat. Mindemellett pedig olykor még nyolc órát is sikerül aludni. Ezekután már semmi nem jelenthet akadályt. A férfiak pedig bármit is mondanak imádják, ha egy nő megáll a saját lábán is.

A photoshop elképesztő ereje

A photoshop elképesztő ereje A photoshop elképesztő ereje!  Sokszor hallottuk már: higgy a szemednek! Ezt azonban nem minden esetben érdemes megfogadnunk. Mutatunk néhány fotót, amelyeknél az előbbiekben emlegetett állítás teljesen megbukik. A kérdés ezután...

Kínos téli divatbakik

Kínos téli divatbakik A legkínosabb divatbakik nagyon viccesek tudnak lenni, ha nem pont te vagy a nevetés tárgya. Vannak bizonyos ruhák és kiegészítők, amelyek jobb ha örökre a feledés homályába vesznek és ha ezek mellett megjegyzed a divat néhány alapvető szabályát,...

Vegán január: egy hónap vegán életmód? Miért ne?!

Vegán január: egy hónap vegán életmód? Miért ne?! Már a szomszédod és egyre több barátod is átváltott vegán életmódra, te pedig még mindig nem tudod elképzelni az életedet ízletes húsok és mindenféle állati eredetű ételek nélkül? A vegán január lehetőséget ad arra,...