Miért vonjuk be műbőrrel a kanapét és a székeket? 5 okot is mondunk

Miért vonjuk be műbőrrel a kanapét és a székeket? 5 okot is mondunk

A család a legtöbb időt a nappaliban és az étkezőben tölti. Ez a két helyiség az otthonunk szíve, így nem csoda, ha sokat üldögélünk a kanapén és az étkezőszékeken. A kanapé és az étkezőszékek védelmét szolgálja a műbőr anyag, amellyel nagyszerűen átalakíthatjuk otthonunk két helyiségét és remek hangulatot is teremthetünk ezzel az anyaggal.

A fotó forrása: Nastyaofly / Shutterstock.com

A műbőr anyag nagy népszerűségnek örvend manapság, hiszen rengeteg előnye van ennek az anyagnak, amit a legtöbb méteráru üzletben lehet megvásárolni. Az online webshopok nagyon széles áruválasztékkal rendelkeznek, ráadásul nagyon kényelmes a vásárlás, ha webáruházból vásárolunk, hiszen otthonról, akár egy kényelmes karosszékből is kedvünkre válogathatunk a szépséges anyagok között. Ma már többféle típusú, textúrájú és mintázatú műbőr anyagot lehet kapni a piacon. Dolgozni sem nehéz vele, miután elsajátítottuk azokat a kisebb – nagyobb fortélyokat, amelyek megkönnyítik az anyaggal való munkát.

A minőségi ökobőrből nagyszerű huzatokat készíthetünk ülőfelületekre, ágyakra, étkezőszékekre, irodai székekre, karosszékekre, de még babzsákokat, kézitáskákat és akár notesz borítókat is készíthetünk ebből az anyagból. A műbőr anyag többféle színben is fellelhető az üzletekben, sőt nagyon szép mintás darabokat is lehet vásárolni, amelyek új színt csempésznek az otthonunkba, ezért, ha egy kis változatosságra, otthonunk megújítására vágyunk, nem kell új bútorokat vennünk, elegendő, ha van némi varrói vénánk és kreativitásunk, mert így új színekbe öltöztethetjük a lakásunkat. A cikkben felsoroljuk, hogy miért is hasznos, ha műbőr anyaggal vonjuk be a kanapénkat, vagy az étkezőszékeinket.

• • Védelmet jelent a bútorok számára

Egy gondosan kiválasztott anyag, legyen ez egy műbőr anyag, nem pusztán az adott helyiség hangulatát fokozhatja, hanem a bútoraink élettartamát jelentősen meg is hosszabbíthatja. A műbőrből készült huzatok védelmet jelentenek bútoraink számára, legyen szó porról, vagy egyéb szennyeződésről. Egy kanapéhuzatot jóval könnyebben és egyszerűbben lehet tisztítani, könnyebb karbantartani, mint egy olyan kárpitot, amelynek szöveteibe mélyen beleivódnak a foltok.

• • A műbőr anyag rendkívül dekoratív | Műbőr anyag

Minden embernek van egy elképzelése, hogy milyen kanapét, vagy milyen kárpitozású székeket szeretne az étkezőbe, a nappaliba. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor az elképzeléseink nem találkoznak a valóssággal, azaz nem találunk olyan bútorokat, amelyek passzolnának a nappaliba, vagy étkezőbe, vagy olyan borsos az áruk, hogy nem tudjuk ezeket a lakberendezési holmikat megvásárolni. A méterben kapható anyagok, jelen esetben a műbőr anyag egyik nagy előnye, hogy nagyon sokféle színben, textúrában és mintázatban kaphatók, így akár többféle, a lakásunkkal és az ízlésünkkel kompatibilis anyagokat is be tudjunk szerezni. A másik nagy előnye a műbőr anyagoknak, hogy a segítségükkel, akár évente is megváltoztathatjuk lakásunk egy-egy helyiségének arculatát, hiszen sokkal könnyebb egy virágos műbőr anyag, vagy egy geometriai mintázatú anyagot vásárolni, mintha minden évben új bútorokat vennénk.

• • A műbőr anyaggal egységet teremthetünk

A műbőr anyag és az abból készített huzatok abban is a segítségünkre lehetnek, hogy egységessé varázsoljuk a lakásunkat. Ha örököltünk néhány bútort, de nincs szívünk egyiket sem kidobni, akkor akár ugyanolyan, vagy egymással harmonizáló műbőr anyagokból is készíthetünk a székekre, vagy más bútorokra huzatokat, amelyek egy egységes dizájnt teremtenek a lakásunkban. Mindezt sokkal megfizethetőbb áron, mintha új bútorokat kellett volna vásárolnunk.

• • Kiélhetjük a kreativitásunkat

A nők imádják, ha az otthonuk bizonyos időközönként felfrissül, megújul. A minőségi műbőr anyag korlátlan lehetőséget biztosít a tervezésre és otthonunk felfrissülésére. Legyen a lakásunk modern, hagyományos, klasszikus vagy minimalista stílusú. Biztos, hogy találni fogunk a lakás stílusjegyeinek és a saját ízlésünknek megfelelő műbőr anyagot, amivel szolid eleganciát csempészhetünk egy egyszerű, letisztult vonalakat képviselő lakásba is.

• • Lenyűgözhetjük a vendégeinket| Műbőr anyag

Amennyiben mi magunk vonjuk be ilyen anyaggal lakásunk ülőalkalmatosságait, két ok miatt is csodálatot vívhatunk ki a vendégeinkből. A kreativitásunk miatt biztos, hogy jó néhány dicséretet bezsebelünk majd. Illetve a lakásunk egyedisége, szolid eleganciája is ámulatba ejtheti a vendégeinket. Hiszen egy igazán mutatós műbőr, teljesen más megvilágításba helyezi a korábbi komor, netalántán unalmas lakásunkat.

Irány a főoldal >>

A hét témái

Másold le a stílusuk! – kerekded sztárok

Másold le a stílusuk! - kerekded sztárok Nőies sztárok! Mai társadalmunk egyik hibája, hogy téves képet mutat. A reklámok, újságok azt hangsúlyozzák a nőknek, hogy legyenek karcsúak, formásak, diétázzanak, edzenek, egyszóval: legyenek tökéletesek. Szerencsére sok...

A cékla jótékony hatása – Bíborvörös csoda

A cékla jótékony hatása - Bíborvörös csoda Sokan nem tudják, de a cékla az egyik legkiválóbb vitaminforrás az év hűvösebb időszakában. A cékla nem csak a rák megelőzésében segíthet, hanem a magas vérnyomásra, illetve az állóképességre is kedvezően hat. Cikkünkből...

20 kép, ami megmutatja, hogy miért olyan fontos a rendszeres tojásfogyasztás

A tojás az egyik legsokoldalúbb alapanyagunk a konyhában, tucatnyi étel készíthető belőle a legegyszerűbb főtt tojástól a legbonyolultabb finomságokig. Remekül fűszerezhető és az állagával is jól lehet játszani. Viszont azt kevesen tudják, hogy sokoldalúsága nem csak az ételek készítése közben hasznos, de a szervezetünk számára is az egyik legtökéletesebb összetevő. Már azzal sokat teszünk az egészségünkért, ha legalább heti kétszer beiktatjuk az étrendünkbe.

Mi az a progeszteron, mit jelent a hiánya vagy éppen a magas szintje és ha szükséges hogyan pótolhatjuk?

  Mi az a progeszteron, mit jelent a hiánya vagy éppen a magas szintje és ha szükséges hogyan pótolhatjuk?   A mai bejegyzésben a fenti kérdésekre keressük a választ. A progeszteron az egyik legfontosabb női hormon, melynek a megfelelő menstruációban,...