Milyen ruhákat viseljünk ősszel? Trendek és stílusok 2022-ben

Milyen ruhákat viseljünk ősszel? Trendek és stílusok 2022-ben

Az idei őszi/téli divat – és ruhák irányzatait a nosztalgia határozhatja meg. Mostanában sokféle formában jelentkezik életkortól, tapasztalattól és érdeklődési körtől függően. Bármit is társíthatunk a boldogabb, egyszerűbb időkhöz, az valószínűleg a következő szezon kifutóira kínálkozik, mert a New York-i, londoni, milánói és párizsi divatkollekciók állandóságát elnézve az optimista megközelítés a jellemző rájuk. A tervezők bizakodva élték át az elmúlt két pandémiás évet, és energiáikat a szó szoros értelmében felkapott trendekbe irányították, mint például a zárkózottabb öltözködés – ez a hashtag továbbra is felkelti a figyelmet szinte minden közösségi platformon –, de a korlátozások enyhítésével már látható a fény az alagút végén, hiszen megjelentek a változatosabb stílusirányok. Olvasson tovább, hogy néhány tippel segítsük a legjobb ruha kiválasztását a sokoldalú kínálatból.

Trendek és stílusok 2022-ben

A ruhákat meghatározza a film, illetve maga a színész

A fehér felsők és a nagyméretű „motorosruhák”, vagy bőrdzsekik úgy fogynak, mintha mindez leértékelés lenne. Legalábbis ezt mondják a kiskereskedelmi üzletek és a divatoldalak. A hazai internetes boltokban szintén szép számmal találunk minden alkalomhoz megfelelő ruhákat. Tom Cruise például divatot teremtett a Top Gun: Maverick filmjével, de ugyanez mondható el a női (pl.: Lady Gaga, Charlize Theron) szakaszra is.

Itt szintén divatossá váltak a bőrcikkek. Mdi-stílus, mint a River Island női barna műbőr hajtogatott midiszoknya, Eva Franco barna műbőr szoknya vagy Coldwater Creek műbőr szoknya gazdag semlegesben az egyik legjobb választás azok számára, akik a klasszikus ruhákat részesítik előnyben, szeretnék felfrissíteni a szűkös gardróbot, vagy egészen sokoldalú alternatívát akarnak találni a nadrágok vagy farmerek mellé, amelynél csak a felsőruházatot szükséges cserélni .

A divattanácsadók szerint hagyjuk ki a hétköznapi kockás változatokat, és válasszunk kifinomultabb (és tartalmasabb) steppelt stílust, mint például a Madewell Airpuff ing-kabát, a J. Crew női steppelt könnyű ingkabát Mossy Grove-ban és a Black Tape női könnyű és átmeneti shacket.

A szűk farmerruhák idén már nem divatosak?

Bár a szűk farmer (még) nem teljesen divatos, ugyanakkor amellett szól, hogy elővezesse ezt a rég elfeledett farmer megjelenést új stílustrükkökkel, amelyek csak megváltoztathatják a karcsú sziluettet. 2022-ben a hírességek és a divatbefolyásoló influenszerek minden bizonnyal jobb módokat találtak szűk farmer népszerűsítésére.

A 2022-es őszi divatszínek | Trendek és stílusok

Függetlenül attól, hogy a sárga árnyalat felé vonzódunk, vagy inkább kimaradunk a reflektorfényből egy semleges árnyalatban, mint a fekete ruhák, ezek a 2022 őszi színtrendek, amelyek bármilyen öltözékhez remekül passzolnak. A drámai pirosra jellemző, hogy az erős piros tónusok tuti, hogy vonzzák majd a kíváncsi tekinteteket. A hozzáértők szerint az idei őszi-téli ruhák szezonját meghatározza a testes merlot, a barnásvörös és a vörösáfonya árnyalat. Randevúkra természetesen kötelező a csábító fügepiros ruhát beszerezni, vagy az élénk chilli piros garbót, hogy kiemelkedjünk a már megszokott sötét színes felsők világából. A magabiztos kéket, „ennivaló” barnát és az elegáns szürkét szintén megemlíthetjük.

Vajon mi a 2022-es őszi/téli kollekciók legnagyobb divattrendje? A gyönyörűen elkészített ruhák visszatérése, amelyeket bármikor, bárhol viselhetünk. A túlméretezett blézer is ütős volt, és mindenhez társult, az apró fémszoknyáktól és latexcsizmáktól a Versace-nál a bő zsinórokkal és a hasonlóan luxus Louis Vuitton cipőkkel.

Ha van kedve megmutatni magát, kicsit kimozdulni otthonról, vagy társaságba menni? Abban az esetben ezek a ruhák a sétákhoz például tökéletes választás lehet.

Élvezze ezt a szabadságot, amit ezek a sokoldalú ruhák biztosítanak, azonban vásárlás előtt mindig legyen körültekintő és megfontolt.

10 TRENDI FRIZURA ŐSZRE, AMIT POFONEGYSZERŰ ELKÉSZÍTENI

A hét témái

iPad varázsló – Hihetetlen

A Hihetetlen iPad varázsló... Elmúltak már azok az idők, mikor nyulak jönnek ki a cilinderből. Mint sok más dolog, a varázslat is kezdi felfedezni a digitális változást. Simon Pierro, más néven a "iPad Varázsló," trükkjeihez, nem használ mást, csak egy Apple...

20 rémes játék, amit biztosan nem adnánk a gyerekeink kezébe

20 rémes játék, amit biztosan nem adnánk a gyerekeink kezébe Szívesen megnéznénk azt a folyamatot, aminek ezek a rémes játékok lettek az eredményei. Vajon a tervezéskor csúszott el, vagy a kivitelezés ment félre? Bárhogy is van ezeket a játékokat biztosan nem adnánk a...

A mozgólépcső

A mozgólépcső A mozgólépcső története! Az ünnepek és a Szilveszter elmúltával, biztosan mindenki túl van már azon a bizonyos "új évi fogadalmon". Azonban gondoljunk bele, hogy hányszor fogadtuk már meg, hogy lefogyunk, több pénzt keresünk.  Esetleg jobban odafigyelünk...

Mit jelent az önmegvalósítás? Így kezdd el!

Mit jelent az önmegvalósítás? Így kezdd el! Az önmegvalósítás lényegében egy út – a saját utad. Ezt kell megtalálni, és végig menni rajta, hogy az életben azzá válj, aki lenni szeretnél. Ez persze könnyebbnek hangzik, mint amilyen a gyakorlatban, mégis érdemes...