Mire figyelj, ha tökéletes menyasszonyi sminket szeretnél?

Mire figyelj, ha tökéletes menyasszonyi sminket szeretnél?

Mi sem természetesebb annál, ha egy nő az esküvőjén olyan szép szeretne lenni, amilyen talán még soha nem volt. Így az is felkeres egy fodrászt, körmöst, és egy sminkest, aki a hétköznapokban egyáltalán nem, vagy csak ritkán bajlódik ilyesmivel. Egy jó szakember csodákra képes, ennek ellenére nem árt tisztában lenni azzal, hogy mire számítsunk, mit várhatunk el és leginkább mire figyeljünk oda a megálmodott menyasszonyi smink elkészítése érdekében. Ha az esküvői fotókat visszanézzük, tényleg gyönyörűnek szeretnénk látni magunkat, ehhez pedig nem árt az alábbi pontokkal tisztában lenni. Mutatjuk, hogy mire figyelj az esküvői smink készítés során.

Legyen próbasmink!

Kép: canva.com

A megfelelő sminkes kiválasztását rengeteg tényező befolyásolja. Lehet, hogy ő a legprofibb az egész városban, vagy akár az országban, de ha az elképzeléseitek nem passzolnak, akkor ez mindegy. Erre szuper a próbasmink, ami alatt kiderül, hogy hogyan dolgozik a választott sminkes, valóban olyan profi-e, mint ahogy mondják róla, és képes-e megvalósítani, amit elképzeltél, illetve ami valóban jól mutat majd a fehér ruhához.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Milyen az igazán jó babaágynemű?

Amikor egy kicsi élet növekszik édesanyja szíve alatt, bizony nem kérdés, hogy miután a világra jött és elfoglalja a kis birodalmát, szülei mindenből a legjobbat szeretnék neki. E téren igen lényeges kérdés például az, hogy milyen babaágynemű kerül a kiságyba. Hiszen a most megvásárolt szett bizony sokáig biztosítja majd a puha és meleg fészket a kisbaba számára. Nem mindegy azonban, milyen anyagot és méretet választ. Összegyűjtöttük ez ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Alma? Körte? Női öv viselési tippek vonzó testalkatához

A lényeg mindig a részletekben rejlik. Erre nem árt újra és újra emlékeztetnünk magunkat. A tökéletes összhangot és stílust kutatva, ki ne szeretné a legjobbat kihozni az öltözködéséből? Mi több, nem is gondolná mekkora szerepe van a női öv viselésének ebben. Egy előnytelen szíjjal sajnos agyoncsaphatja az egész szettjét. De ha tudja, hogy melyik testalkat típushoz tartozik, akkor könnyű dolga van.

15 kínos ruhadarab, amit senkinek nem lenne szabad viselnie

15 kínos ruhadarab, amit senkinek nem lenne szabad viselnie Előfordul, hogy olyan ütemben változik a divat, hogy lemaradunk egy-egy mozzanatáról. Persze ez nem akkora gond, viszont olykor kikerülnek a ruhaüzletek polcaira olyan ruhák is, amik mindenféle...

A besúgó: a sorozat, amiről újabban mindenki beszél

A besúgó: a sorozat, amiről újabban mindenki beszél – vajon hány évesek valójában a szereplők? Idén tavasszal újabb magyar HBO sorozat látott napvilágot. Régen volt erre példa, így azok is előfizettek a szolgáltatásra, akiket egyébként nem mozgat meg, hogy mit ad az...