A Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákkal a környezetet is óvjuk

A Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákkal a környezetet is óvjuk

 

Hogyan jutottunk el a Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákig a kávé kezdeteitől? A kávézás története rendkívül messzire nyúlik vissza. A főzési technikák sokasága vár, rengeteg lehetőség van arra, hogy hogyan készítsük el reggelente az energiát adó italt, többek között instant kávé, filteres, a jó öreg kotyogós vagy éppen a frissen őrölt változat, esetleg a kapszulás kávé.

 

Manapság a kapszulás kávéfőzők váltak igazán felkapottá. Ez az úgynevezett patronos technika, ami a 21. század egyszerű és gyors megoldása. A kávégép pillanatok alatt felmelegíti a vizet, majd miután kiválasztottuk, hogy hosszú vagy rövid kávét szeretnénk inni, akkor lefőzi azt, szintén néhány másodperc alatt. Csak egy kapszulára van szükség, mely magába zárja az őrölt kávét minden zamatával és aromájával együtt. Kényelmes és gyors változat, nem beszélve arról, hogy mennyire sokféle ízesítésben kaphatók a kapszulák. Természetesen olyan gépeket is vásárolhatunk, melyekben beépített tejhabosító funkció is van, így akár olyan kávét is készíthetünk otthonunkban, mintha egy remek kávézóban vásároltuk volna meg.

A kapszulák többsége műanyagból és fémből készül, de manapság már számtalan alternatíva is létezik. Ha számodra is fontos a környezeted, de a kapszulás kávé mellett tennéd le a voksod, akkor jó helyen jársz, hiszen az Olcsokave.hu oldalán remek Nespresso kompatibilis komposztálható kávékapszula választékkal várunk.

A legfontosabb tudnivalók a környezetbarát Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulákról

A kávé komposztálható, lebomló kapszulában érkezik. A kapszulák kukoricaszálas bioplasztból készültek, 100%-ban komposztálhatók és semmilyen hatást nem gyakorolnak a környezetre, tehát nem hagynak káros ökológiai lábnyomot maguk után. Egy csomagban összesen 10 darab kapszulát vásárolhatunk meg. Három ízvilág vár.

A Nespresso kompatibilis komposztálható kapszulák ízvilága

Az Arabica, mely 9- es erősségű, gazdag, testes aromával rendelkezik. Gyümölcs és csokoládé jegyei édesítik ízét, valamint intenzív kávés utóízzel rendelkezik. A Cremoso 60% arabica és 40% robusta keverékéből tevődik össze. 10- es erősségű, mely finom pirított aromákat ötvöz, csokoládés beütéssel, finom krémmel dúsítva. Végül pedig a Qualita Oro, ami 13/13- as rendkívül erőteljes kávé, garantáltan megadja a kellő löketet egy fáradt reggel során is. 20% arabica és 80% robusta az összetétele. Erős, intenzív aromákban gazdag. Csekkold az Olcsokave.hu oldalán termékeinket és élvezd a kávé finom ízét úgy, hogy környezeted is óvod.

A hét témái

Pajzsmirigy alulműködés: menj orvoshoz, ha ezt tapasztalod!

A pajzsmirigy alulműködés nem csak hízással hívhatja fel magára a figyelmet. Milyen tünetekkel érdemes orvoshoz fordulni?

Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás – miért lehet jó Neked?

Glamour-, Erotikus- Budoir fotózás - miért lehet jó Neked?   Mit jelent a glamour, a budoir vagy az erotikus fotózás? Mit adhatnak az ilyen gyönyörű képek egy nőnek? Mi a különbség, mitől szépek ezek a fotók? Minden nőnek elemi igénye, hogy szépnek, szexinek...

A világ leggazdagabb gyerekei: vajon tényleg mindenük megvan? [10 kép]

A világ leggazdagabb gyerekei: vajon tényleg mindenük megvan? [10 kép] Sokan álmodoznak arról, hogy magánrepülőn utazzanak, mint a filmekben, vagy, hogy a pénz tényleg csak egy eszköz legyen és a ne megélhetés eméssze fel szinte az egészet. Ezeknek a gyerekeknek...

Önismereti csoport: milyen előnyökkel jár, ha csoportban gondolkozunk?

Önismereti csoport: milyen előnyökkel jár, ha csoportban gondolkozunk? Amikor belekezdünk az önismeret fejlesztésébe senki nem mondja, hogy nem lesz zökkenőmentes a történet. Az elején megelégszünk a hétköznapi trükkökkel, naplót írunk, és figyelünk önmagunkra, majd...