Pénz, karrier, egészség, szerelem? Most megtudhatod mi vár Rád!

KOS

kosDecemberben arra vigyázz, hogy semmiképp se idegeskedj. Semmilyen helyzetben, és senki miatt, hiszen ezzel magadat bünteted. Jön az év végi nagy hajrá, az ünnepi készülődés, de ne hagyd, hogy ez kihatással legyen nyugalmi állapotodra. Ne siess semmivel, ne kapkodj, mindent a maga idejében. Tervezd meg már előre a dolgaidat, így elkerülve a kapkodást. Ez a hónap fordulatot is hozhat az életedbe, megismerhetsz egy olyan fontos személyt, aki hatással lehet az élethez való hozzáállásodra.

 

 

BIKA

bikaKedves Bika, egy nagyon mozgalmas hónap áll előtted. Barátok, buli, munka, család felváltva folyamatos pörgést hoz az életedbe. Ez az időszak elhozhatja számodra a nagy Őt is, fordulatok következhetnek be magánéletedben. Ha még keresed a párod, most megtalálhatod azt aki mellett akár az életed is el tudod képzelni. Ha párkapcsolatban élsz, most fordulóponthoz érkeztek, és megerősíthetitek az egymásba vetett bizalmatokat.

 

 

 

IKREK

ikrekSzámodra a legfontosabb az egyensúly megtalálása. Gyakran érezheted, hogy a munkád rossz hatással van a családi életedre, nem véletlenül. Sokszor nem vagy képes különválasztani a kettőt, és ez stresszhez, konfliktusokhoz vezethet. Tanuld meg: ha a családdal vagy a munkát zárd ki, és fordítva. A hónap vége felé fokozottan vigyázz magadra! A nagy hajtásban könnyen kimerülhetsz. Ne feledd: pihenés, pihenés, pihenés. Hiszen a karácsony erről szól!

 

 

 

RÁK

rakA december szóljon a selejtezésről és a takarításról. Készülj nyugodtan, de alaposan az ünnepekre. Ha eddig halogattad a régi, felgyülemlett lomok kidobását, akkor eljött az idő. Szabadulj meg minden feleslegestől, és adj egy letisztultabb, új arculatot otthonodnak. Meglátod ez majd újult erővel tölt fel. A takarítás azonban ne csak a lakásodban történjen, de a magánéletedben is! Rendezd régi ügyeidet, kezeld a konfliktusokat, és ne hagyd, hogy a szőnyeg alá söpört problémák megmérgezzék az ünnepek hangulatát.

 

 

 

OROSZLÁN

oroszlanAz elkövetkező hetekben heves vitákra számíthatsz, ha nem vigyázol. Ne felejtsd el: előbb gondolkozz, és azután beszélj. Meggondolatlanságod kínos szituációkba sodorhat, amiből nehéz lehet kikerülnöd. Nem csak lelki, de testi épségedre sem ártana jobban vigyázni. Figyelj oda kicsit az étkezésedre, és a testmozgásra. Nem hiába mondják, hogy meg kell találni a testi, lelki egyensúlyt a boldogság eléréséhez.

 

 

 

SZŰZ

szuzNem ártana jobban odafigyelni emberi kapcsolataidra! Ne hanyagold el a barátaidat és a családodat. Vigyáznod kell a számodra fontos emberekre. A legegyszerűbb, ha eltervezed, hogy az elkövetkező időszakban sokkal elnézőbb, és higgadtabb leszel. Ez sok konfliktustól megóvhat. Szerencsére a hónap második fele nyugodtan, békésen fog telni. Talán a karácsony miatt, talán a figyelmességed miatt, nem is számít, a lényeg, hogy magánéleted a megfelelő mederbe terelődik.

 

 

 

MÉRLEG

merlegIdeje lenne megtanulnod helyesen bánni a pénzzel! Ne feledd, hogy ami könnyen jön, az könnyen is megy, pláne az ünnepek közeledtével. Egy kis odafigyeléssel sokat spórolhatsz. Írj listát a bevásárlásnál, és ragaszkodj a felírt termékek megvásárlásához, ne csábulj el. Ha ez mégis megtörténne, várj egy-két hetet a vásárlás előtt, így lesz időd nyugodtan mérlegelni: valóban szükségem van rá? A szabadidőd eltöltésére találj olyan programokat, amelyekért nem kell fizetned. Amint leesik az első hó, menj szánkózni, vagy korcsolyázni. Ez nem csak az egészségednek tesz jót, de a pénztárcádnak is.

 

 

SKORPIÓ

skorpioSzámodra a december csupa jót tartogat! Életed minden területén sikereket érhetsz el. A magánéletedbe harmónia költözik, a családoddal remekül megértitek majd egymást, sőt a szerelem is rád találhat! A munkában vagy tanulmányaidban is felfelé ível majd az utad, most bármit megvalósíthatsz, amit csak elterveztél. Az év vége tanulságok levonásával zárul majd, de ezekből mind tanulni fogsz, és frissen, újult erővel vágsz neki egy újabb izgalmas, és sikerekkel kecsegtető évnek.

 

 

 

NYILAS

nyilasAz elkövetkező napokban legszívesebben pihennél, utazgatnál. Úgy érzed, sokszor nem becsülik meg a munkádat, és fáradtnak érzed magad. De hidd el, ez nem így van! Munkatársaid és főnököd tudja milyen jó munkaerő vagy, megérdemelt jutalmad sem marad el.  A hónap elején továbbra is sokat kell majd dolgoznod, de a kemény munka meghozza a gyümölcsét: az ünnepeket teljes nyugalomban töltheted. Végre fellélegezhetsz, ez jó hatással lesz majd családi életedre, és párkapcsolatodra is.

 

 

 

BAK

bakNagyon oda kell figyelned az egészségedre! Keveset mozogsz, és ez bizony nincs jó hatással szervezetedre. Sokszor a pénzt és az időt használod kifogásként, de te magad is tudod, hogy mindenki úgy osztja be az idejét, ahogy akarja. Az anyagi gondok miatt ne aggódj, keress olyan programokat, amelyekre nem kell költened, mégis kikapcsolódsz, és mozogsz is egyben. Ha nehezen veszed rá magad, hívd el egy barátodat vagy családtagodat.

 

 

 

VÍZÖNTŐ

vizontoDecemberben tele leszel hévvel és tűzzel, de nem feltétlenül jó értelemben. Könnyen felidegesíted magad apró dolgokon, türelmetlen vagy. De miért is? Az élet nem erről szól! Lassíts egy kicsit, hagyd, hogy minden a maga idejében történjen meg, az emberekkel pedig legyél elnézőbb. Törekedj a jóra, a pozitív gondolatokra. Jön a karácsony, jótékonykodj, ez a lelkednek is kedves lesz, és egyből másként látod a világot! Hiszen tudod: jó tett cserébe jót várj.

 

 

 

HALAK

halakA december igen sok jót tartogat számodra, de csak a hónap második felében. Az első két hétben sok vitára számíthatsz, konfliktusok sorozata érhet téged. De ne csüggedj, törekedj ezek megoldására. Semmilyen probléma nem ér annyit, hogy idegeskedj, és nyugtalan legyél. Arra pedig végképp vigyázz, hogy még véletlenül se csinálj a bolhából elefántot. Nem akarnak neked rosszat. A hónap vége felé nyugalmas időszak köszönt be, sikereket érhetsz el az élet minden területén, sőt anyagi helyzeted is kedvezőre fordul.

0 Shares:
You May Also Like
Elolvasom

Valóban kétféle nő létezik? 20 kép, ami ezt bizonyítja

Valóban kétféle nő létezik? 20 kép, ami ezt bizonyítja Sosem szabad általánosítani, ez különösen igaz, ha a női nemről van szó. Minden nő más, minden nő különleges és megismételhetetlen - a férfiak nagy örömére. Mégis van két nagyobb csoport, ahová besorolhatjuk a nőket szokásaik, viselkedésük és megjelenésük szerint. Az egyik oldal, akiknek igenis fontos a nőiség megélése, mindent megtesz azért, hogy csinos legyen minden pillanatban még a másik oldal, akinek sokkal fontosabb a kényelem és a szabadság, mint a tűsarkú és a smink.