Nők, akik ismerik Önmagukat – önismereti tábor a lelkedért!

Nők, akik ismerik Önmagukat – önismereti tábor a lelkedért!

Az utazás amellett, hogy csodálatos élményt nyújt, az önfelfedezés és önmagunk megismerésének egyik legjobb és leghatékonyabb módja.

 

 

Lehetővé teszi, hogy a napi rutinszerű tevékenységekből kiszakadjunk. Végre nem kell aggódnunk a szokásos problémáinkon és negatív gondolataink feledésbe merülnek a kaland idejére.

Új perspektívákat ismerhetünk meg, mélyebb értelmet nyerhetnek életünk fontos tényezői, szinte egy nyugtató terápiával ér fel.

Amikor a kényelmi zónánkból egy másik környezetbe kerülünk, azonnal a függetlenség érzése kap el bennünket.

Nőként pontosan értjük, mit is jelent ez, hiszen nincs is jobb annál, mikor végre jut időnk saját magunkra.

Önmagunkra

Nekünk, Nőknek, akik sokféle szerepben állunk helyt nap mint nap, ideértve az anyát, az idős szülők gondozását, az otthonteremtést és legtöbb esetben a kenyérkeresést is, szükségünk van önmagunk fejlesztésére és építésére, hogy ezen a rengeteg területen mind a lehető legtöbbet hozhassuk ki magunkból.

A Discover Your World ötlete két erős Nő fejéből pattant ki, akik elkötelezték magukat amellett, hogy szakértelmükkel, négy évtizedes tapasztalatukkal és módszereikkel segítsék azokat, akik elakadtak az élet útvesztőjében, szeretnék megismerni és fejleszteni Önmagukat, ezzel kiutat találva a bizonytalanság nevű labirintusból.

Önmagad világának felfedezéséhez a kineziológiát, a szomatodrámát, többféle coachingot, OH asszociációs kártyákat és a HR motivációs stratégiákat alkalmaznak, emellett rengeteg más eszközzel segítenek, ha az önfejlesztés útjára szeretnél lépni.

Miért vegyek részt egy ilyen utazáson?

Az önismereti tábor É.R.T.E.D. van.

Biztos ismerős az érzés, mikor nehezebben érted meg a gondolataidat. Nem igazodsz el még a saját érzelmeiden sem, nem tudod mire lenne szükséged, hogy kiegyensúlyozott legyél.

Az önfejlesztő kalandok ötlete azért született meg, hogy bátorságot adjanak neked. Bátorságot ahhoz, hogy önmagad megismerésével visszanyerhesd lendületességed és céltudatosságod.

Az utazás során fejlesztheted magad, megismerheted a saját határaidat és saját magadat is. Újra szórakoztató, vállalkozó szellemű és boldog Nő válhat belőled!

Amikor ismered önmagad, képes vagy:

  •         Felismerni az érzelmeidet és azt, hogy mire van szükséged. Tudod szabályozni a szorongásod, haragod vagy szomorúságod, hiszen már be tudod őket megfelelően azonosítani.
  •         Segít tudatosabban élni, előhozza a belső erőforrásaidat, jobban és könnyebben tervezel és felelősségteljesebb döntéseket hozol.
  •         A jó mentális egészséged – amely a testi és lelki egyensúlyodnak köszönhető – segíti élvezni életed minden percét, átlátni a problémáidat, újra magabiztos és céltudatos Nő tudsz lenni a segítségével.

Ennek a legfőbb hozzávalója egy utazás, a lelked középpontja felé! 

De mégis milyen utazás való nekem?

Az, hogy hol és milyen formában szeretnéd építeni önmagad, kizárólag Tőled függ.

Mik azok a szempontok amik fontosak számodra?

Szeretnél a határon túl kalandozni?

Legszívesebben azonnal repülőre szállnál és egy ideig vissza sem néznél, csak az ismeretlen hajt. Akár a pezsgő Balin vagy a festői kékségű Maldív-szigeteken találnál magadra,

megtalálják a Neked megfelelőt!

Inkább belföldön maradnál?

Szeretnél az országban feltöltődni, a pihenést követően pedig gyorsan és könnyedén hazaérni.

Sokkal több csodát rejt Magyarország, mint gondolnád. Ha itt szeretnél maradni, az sem okoz gondot,

hiszen erre is van megoldásuk!

Külföldi utazásaik hosszabb időt vesznek igénybe, általában 10-12 napot, míg a belföldi kalandok során 3 napon keresztül fedezheted fel az önfejlesztés varázslatos világát.

Bármelyik úticél is nyeri el a szíved, egy biztos: ugyanazt a figyelmet fogod megkapni mint bárki más.

A programokat pedig Te választod meg! Természetesen csak azokon kell részt venned, amelyeken szeretnél. Az önismereti eszközök és tréningek mellett pedig a lokációnak megfelelő kalandokban is lehet részed..

Érdekelne például a teknősökkel úszkálás?

Az önfejlesztő táborok során a lelkedre hangolódhatsz, a jóga és a meditáció segítségével pedig a testedre. Végre a teljes figyelmedet magadra fordíthatod. Az utazás során ezek összhangja erősebb lesz mint valaha..

Ahogyan Te is!

Önmagad megismerésével és fejlődéseddel azzá a Nővé válhatsz, aki mindig szerettél volna lenni: boldog, kiegyensúlyozott, erős és megállíthatatlan!

Engedd meg, hogy a Discover Your World megadja neked ehhez a kezdő löketet!

Készen állsz a legjobb önmagad lenni?

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

Milyen cipőt viselnek a francia nők idén ősszel?

Milyen cipőt viselnek a francia nők idén ősszel? Mutatjuk Ha a francia nők öltözködésére gondolunk, biztosan a stílus és az elegancia jut eszünkbe. Mindig a topon vannak, és ők viselik elsőként a legdivatosabb holmikat. Megéri figyelni, hogy melyik évszakban, mit...

Az íze vagy a hatása miatt iszod? Mutatjuk, hogy melyik tea mire jó

Az íze vagy a hatása miatt iszod? Mutatjuk, hogy melyik tea mire jó Mindenki tudja, hogy a tea nagyon egészséges és finom ital. Bár mindenki máshogy issza, de valamilyen formában szinte mindenki szereti. És ugyan a „tea” szó hallatán az angolok délutáni pihenője jut...

Minden második magyar tartja fontosnak az adományozást

Minden második magyar tartja fontosnak az adományozást Adni nem csak az ünnepek környékén lehet, egész évben megvan erre a lehetőségünk, és szükség is van rá. Felsorolni is nehéz lenne, hány nehéz sorsú család, fiatal és idős él körülöttünk, nem beszélve az elhagyott,...

Mi mindenre jó az avokádó?

Mi mindenre jó az avokádó? Ez a fura hatalmas maggal megáldott növény sokkal többre képes, mint kinéznénk belőle. Pedig sokan azt sem tudjuk igazán, hogy gyümölcs vagy zöldség, mégis levesz a lábunkról. Semleges ízének köszönhetően lehet édesség, vagy akár a legsósabb...