Nők, akik ismerik Önmagukat – önismereti tábor a lelkedért!

Nők, akik ismerik Önmagukat – önismereti tábor a lelkedért!

Az utazás amellett, hogy csodálatos élményt nyújt, az önfelfedezés és önmagunk megismerésének egyik legjobb és leghatékonyabb módja.

 

 

Lehetővé teszi, hogy a napi rutinszerű tevékenységekből kiszakadjunk. Végre nem kell aggódnunk a szokásos problémáinkon és negatív gondolataink feledésbe merülnek a kaland idejére.

Új perspektívákat ismerhetünk meg, mélyebb értelmet nyerhetnek életünk fontos tényezői, szinte egy nyugtató terápiával ér fel.

Amikor a kényelmi zónánkból egy másik környezetbe kerülünk, azonnal a függetlenség érzése kap el bennünket.

Nőként pontosan értjük, mit is jelent ez, hiszen nincs is jobb annál, mikor végre jut időnk saját magunkra.

Önmagunkra

Nekünk, Nőknek, akik sokféle szerepben állunk helyt nap mint nap, ideértve az anyát, az idős szülők gondozását, az otthonteremtést és legtöbb esetben a kenyérkeresést is, szükségünk van önmagunk fejlesztésére és építésére, hogy ezen a rengeteg területen mind a lehető legtöbbet hozhassuk ki magunkból.

A Discover Your World ötlete két erős Nő fejéből pattant ki, akik elkötelezték magukat amellett, hogy szakértelmükkel, négy évtizedes tapasztalatukkal és módszereikkel segítsék azokat, akik elakadtak az élet útvesztőjében, szeretnék megismerni és fejleszteni Önmagukat, ezzel kiutat találva a bizonytalanság nevű labirintusból.

Önmagad világának felfedezéséhez a kineziológiát, a szomatodrámát, többféle coachingot, OH asszociációs kártyákat és a HR motivációs stratégiákat alkalmaznak, emellett rengeteg más eszközzel segítenek, ha az önfejlesztés útjára szeretnél lépni.

Miért vegyek részt egy ilyen utazáson?

Az önismereti tábor É.R.T.E.D. van.

Biztos ismerős az érzés, mikor nehezebben érted meg a gondolataidat. Nem igazodsz el még a saját érzelmeiden sem, nem tudod mire lenne szükséged, hogy kiegyensúlyozott legyél.

Az önfejlesztő kalandok ötlete azért született meg, hogy bátorságot adjanak neked. Bátorságot ahhoz, hogy önmagad megismerésével visszanyerhesd lendületességed és céltudatosságod.

Az utazás során fejlesztheted magad, megismerheted a saját határaidat és saját magadat is. Újra szórakoztató, vállalkozó szellemű és boldog Nő válhat belőled!

Amikor ismered önmagad, képes vagy:

  •         Felismerni az érzelmeidet és azt, hogy mire van szükséged. Tudod szabályozni a szorongásod, haragod vagy szomorúságod, hiszen már be tudod őket megfelelően azonosítani.
  •         Segít tudatosabban élni, előhozza a belső erőforrásaidat, jobban és könnyebben tervezel és felelősségteljesebb döntéseket hozol.
  •         A jó mentális egészséged – amely a testi és lelki egyensúlyodnak köszönhető – segíti élvezni életed minden percét, átlátni a problémáidat, újra magabiztos és céltudatos Nő tudsz lenni a segítségével.

Ennek a legfőbb hozzávalója egy utazás, a lelked középpontja felé! 

De mégis milyen utazás való nekem?

Az, hogy hol és milyen formában szeretnéd építeni önmagad, kizárólag Tőled függ.

Mik azok a szempontok amik fontosak számodra?

Szeretnél a határon túl kalandozni?

Legszívesebben azonnal repülőre szállnál és egy ideig vissza sem néznél, csak az ismeretlen hajt. Akár a pezsgő Balin vagy a festői kékségű Maldív-szigeteken találnál magadra,

megtalálják a Neked megfelelőt!

Inkább belföldön maradnál?

Szeretnél az országban feltöltődni, a pihenést követően pedig gyorsan és könnyedén hazaérni.

Sokkal több csodát rejt Magyarország, mint gondolnád. Ha itt szeretnél maradni, az sem okoz gondot,

hiszen erre is van megoldásuk!

Külföldi utazásaik hosszabb időt vesznek igénybe, általában 10-12 napot, míg a belföldi kalandok során 3 napon keresztül fedezheted fel az önfejlesztés varázslatos világát.

Bármelyik úticél is nyeri el a szíved, egy biztos: ugyanazt a figyelmet fogod megkapni mint bárki más.

A programokat pedig Te választod meg! Természetesen csak azokon kell részt venned, amelyeken szeretnél. Az önismereti eszközök és tréningek mellett pedig a lokációnak megfelelő kalandokban is lehet részed..

Érdekelne például a teknősökkel úszkálás?

Az önfejlesztő táborok során a lelkedre hangolódhatsz, a jóga és a meditáció segítségével pedig a testedre. Végre a teljes figyelmedet magadra fordíthatod. Az utazás során ezek összhangja erősebb lesz mint valaha..

Ahogyan Te is!

Önmagad megismerésével és fejlődéseddel azzá a Nővé válhatsz, aki mindig szerettél volna lenni: boldog, kiegyensúlyozott, erős és megállíthatatlan!

Engedd meg, hogy a Discover Your World megadja neked ehhez a kezdő löketet!

Készen állsz a legjobb önmagad lenni?

 

Irány a főoldal >>

A hét témái

A kávézacc valóban megmutatja a jövőt?

A kávé isteni zamata minden reggelt szebbé tesz, imádjuk az ízét és az illatát, és nem mellesleg élénkítő hatását is. Viszont minden főzés után ott marad a zacc, ami rendszerint megy a szemetesbe, pedig sokkal jobb dologra is lehetne használni. Például megnézni a segítségével, hogy mit hoz a jövő.

Mi minden érdemes tudni, ha orrplasztikán gondolkodsz?

Mi minden érdemes tudni, ha orrplasztikán gondolkodsz? Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben fontos, hogy tetsszen az arc, amely visszanéz ránk minden reggel a tükörből. Sokak számára egy apróbb deformitás sem fér bele, egy zavaró anyajegy, vagy a ferde orr...

15 Beauty Hacks – Szépségtrükkök Neked

15 Beauty Hacks - Szépségtrükkök Neked Találkozóra készülsz, de a beszáradt szempillaspirállal nem tudsz mit kezdeni? Vagy éppen a pirosítód döntött úgy, hogy öngyilkosságot kísérel meg? Ne aggódj! Mindenre van megoldás, ezekre a problémákra is és még jó néhány...

Imádni való állatok, de ha begurulnak, akár ölni is képesek

Imádni való állatok, de ha begurulnak, akár ölni is képesek Olvadozunk a képeiket látva, és egy alkalommal sem mulasztjuk el, ha elénk kerül a fotójuk valamelyik közösségi oldalon, hogy legalább egy lájkot, de gyakran még szívecskét is nyomjunk rá. A képeket nézve...