Otthonról dolgozol? Így csökkentheted a költségeidet

Otthonról dolgozol? Így csökkentheted a költségeidet

Ha otthonról dolgozunk ugyan megspóroljuk az irodábajáráshoz szükséges üzemanyag költségét, vagy a tömegközlekedés árát, de olyan észrevétlen kiadásokkal is csökkentjük a terheinket, mint a büfében vásárolt kávé, vagy a kész szendvicsek. Ellenben az otthon töltött idővel az otthonunk kiadásait növeljük. Ez eddig lehet, hogy nem tűnt számottevőnek, azonban az energiaárak elszabadulása és a rezsiköltségek növekedése miatt itt az ideje elgondolkodni azon, hogy hogyan spórolhatunk, akkor is, ha otthonról dolgozunk. Cikkünkben 7 tippet hoztunk a költségcsökkentés megvalósításához.

Laptop vagy asztali gép?

Kép: canva.com

Természetesen az, hogy milyen típusú gépet vásárolsz az leginkább a saját szokásaidon, és a munkád milyenségén múlik, azonban azt mindenképpen érdemes megnézni, hogy milyen energiafelhasználásra van szüksége a számítógépnek. Illetve megfelel-e bármilyen energia szabványnak. Amikor nem használod, akkor pedig kapcsold ki, ne csak alvó üzemódba tedd az eszközt.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Mire lesz szükségem, ha otthon szeretnék elkezdeni varrni?

A DIY az angol Do It Yourself kifejezés rövidítése, amelynek jelentése úgy foglalható össze: Csináld magad! A házi készítésű ruhák, dekorációs elemek sosem voltak ennyire népszerűek, megalkotásukhoz azonban a kézügyességen kívül sok másra is szükség lesz. Mutatjuk a legfontosabbakat!

A BRW konyhastúdió otthonába hozza álmai kanyhabútorát

Az álom konyha mindekinek mást jelent, de abban szinte minden nő egyetért, hogy a konyha az otthonunk egyik központja, az egyik legmeghatározóbb hely. Ezért az is nagyon fontos, hogy stílusban és színben egyaránt megfelelő konyhabútort válasszunk a konyhánkban.

Híres anyukák, akik akár a vörös szőnyegen is anyák maradnak

Híres anyukák, akik akár a vörös szőnyegen is anyák maradnak A vörös szőnyegen minden sztár a legjobb formáját igyekszik nyújtani, szebbnél szebb ruhákban, és kiegészítőkkel csillognak. Azonban néhány híresség arra sem fél kihasználni az alkalmat, hogy megmutassa...

Véget ér az Éjjel-Nappal Budapest

Véget ér az Éjjel-Nappal Budapest 2013. február 11-én indult útjának, és közel tízéves lesz amikor a tervezettek szerint idén novemberben véget ér az Éjjel-Nappal Budapest. Ez idő alatt szinte senkit nem kerülhetett el a fikciós realityt, még az is ismeri a...