Palacsintarecept: mitől lesz igazán finom a palacsinta?

Így süsd ki a palacsintákat!

Képek forrása: canva.com

A palacsintasütőt néhány másodperc alatt forrósítsd fel, majd önts bele néhány csepp olajat vagy zsírt. Gondoskodj róla, hogy az egész serpenyőt befedje a zsiradék, például kend szét egy sütőecsettel. Majd merőkanállal annyi tésztát merj a serpenyőbe, hogy az szép vékonyan terüljön el. Érdemes közepére önteni, és onnan a serpenyő forgatásával egyenletesen szétfolyatni. Majd, amikor a tészta széle elkezd szárazzá válni, és már a közepe is szilárdul, óvatosan nyúlj alá egy szilikon vagy fa lapáttal és egy határozott mozdulattal fordítsd meg a tésztát. Innen már nagyon gyorsan kész, úgyhogy készülhetsz arra, hogy átcsúsztatód az odakészített tányérra.

Hogyan nem ragad le a palacsinta?

A hét témái

Mire jó a jojó?

Ki ne ismerné ezt a kedves kis apró játékot? A jojó évszázadokkal ezelőtt hódította meg Európát és azóta töretlen a sikere. Minden háztartásban van belőle legalább egy. A gyerekek örömmel játszanak vele, azonban azt kevesen tudják, hogy a jojó a felnőttek számára is hasznos játék. Hogy miért? Cikkünkből kiderül.

Te mit nézel meg egy pasin először? 15 vonás, amire tuti felfigyelsz

A tökéletes pasi fehér paripán érkezik, szőke hajú és kék szemű, odaadó, figyelmes és elhalmoz minden széppel és jóval! Legalábbis a Disney mesékben 😉 De viccet félretéve, vajon meg lehet határozni ilyen pontosan, hogy milyen az ideális férfi? 

Kislányként valóban a szőke hercegre várunk, sőt van, aki még felnőttként is reménykedik benne, de általánosságban ahogy egyre érettebb lesz egy nő úgy alakulnak át az elképzelései a nagy Ő-vel kapcsolatban. Viszont néhány „összetevő” sosem változik – melyek ezek? 

Összeszedtünk 15 olyan jellemzőt, ami bármelyik nő szívét rabul ejti! Vigyázat! Többsége a külsőségeken alapszik.

Divathóbortok, amik szinte észrevétlenül jönnek és mennek időről időre

Divathóbortok, amik szinte észrevétlenül jönnek és mennek időről időre A divat folyton változik, ezt már megszoktuk. Azonban arra még mindig rácsodálkozunk, hogy vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amik időről időre visszatérnek, mégsem maradnak velünk túl...

A csillámos körömlakk idén is hódít

A csillámos körömlakk idén is hódít! Mutatjuk, hogyan használd otthon Volt idő, amikor úgy éreztük, hogy eltűnik a palettáról, de egyre inkább úgy fest, hogy a csillámos körömlakk nem megy ki a divatból. Viszont nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy melyik divathullám...