„Párizsi szépség” sztároktól

„Párizsi szépség” sztároktól

Párizsi szépség A francia nők híresek a bőrápolás iránti szeretetükről és a mindig tökéletes „párizsi” szépségükről. Rövid cikkünkben szereplő négy francia híresség megosztja velünk, mit találnak fontosnak a szépségápolásban, mire kell odafigyelnünk  ha mi is, ilyen hibátlanul szeretnénk kinézni, mint ők.

  1. Carine Roitfeld 97e76cf4468b6af0_carinecover.xxxlarge_1

Carine a hangsúlyos, mégsem eltúlzott smink híve. A képen is látható, hogy csak szemét festette ki erősebben, a szája és sminkje többi része, teljesen natur maradt. Az Ő külalakja, nem éppen a letisztultság mintaképe, hűen tükrözi felfogását a sminkről:

„Szeretem, csak magában hordani a piros rúzst. Nem tetszik, ha egy sminken látszik, hogy mennyire próbálkoztak jól eltalálni. Azt szeretem, ha az süt a sminkemről, hogy volt más fontosabb dolgom is, mint a tükörbe nézegetni magam. Mintha más dolgom is lett volna, mint a sminkemet megcsinálni!”

 

  1.  Charlotte Gainsbourg charlotte

Charlotte szereti a természetes, diszkrét sminket. Ezt a vonalat képviseli, amikor a vörös szőnyegen , fotósok előtt pózol.

„A 60-as, 70-es években az édesanyám, mindig nagyon kihúzta feketével a szemét, aztán ahogy nőttem, úgy ment vett ebből vissza. Mindig azt mondta nekem, hogy legyek egyszerű, nincs jobb annál, mint amikor nem viselek sminket. Bárcsak kipróbáltam volna a sminkelést, mint a mai fiatal lányok. Tehát, most kipróbálom. Olyan egyszerű dolgokat, mint például a szempillaspirál. Kipróbáltam már a nagyon erős piros rúzst is, de egyszerűen nem illik hozzám. Minden, amit egy sminken kitűnik, már túl harsánynak számít nekem. Szeretek diszkrét maradni, amennyire csak tudok.”

  1. Eva Green |Párizsi szépségPárizsi szépség

Eva számára a legfontosabb a hidratálás. Sminkjében, azonban nem áll tőle messze a vadító piros ajakrúzs és a füstös szemek sem.

„Mindig egy bögre forró citromos vízzel kezdem a napot. Segít a tisztulásban és a hidratálásban. Nagyon érzékeny és száraz bőröm van, ezért vigyáznom kell, hogy mit kenek az arcomra.”

  1.  Vanessa Paradis  |Párizsi szépség

     Párizsi szépség

Vanessa szereti, ha egy krém „multifunkciós”, de a hangsúlyt a tisztításra helyezi. Több eseményen is láthatjuk, ahogy piros rúzzsal emeli ki ajkait, azonban sminkje többi része szigorúan natur marad.

Nagyon sokszor változtatom a szokásaimat, de mindig olyan krémet keresek, ami egyaránt jó az arcbőrnek,de a test más részein is működik. Azonban a legfontosabb dolog,hogy mindig alaposan tisztítsuk meg a bőrünket a szennyeződésektől!”

Magyarországon is minden évben díjazzák a divat szakma jeles képviselőit.

A hét témái

Mire vágyik a férfi?

Egy férfinak fontos a kaland, a férfias nagy tettek, a küzdelem, a vetélkedés, a győzelem íze. Egy férfi mindig győzni akar. El akar jutni a Holdra, fel akar fedezni új kontinenseket, nyerni akar csatákban, szörnyű kilométereket akar leküzdeni hófödte vadonokban, és...

7 dolog, amit te is megtehetsz a környezetedért

7 dolog, amit te is megtehetsz a környezetedért Egyre többen ülnek biciklire, vagy választják a sétát még a nagy városokban is. De vajon mit tehetünk azon túl a környezetünkért, hogy minél kevesebbet ülünk autóba, vagy egészen egyszerűen nem dobáljuk el a szemetet? Ma...

Hírességek, akikről kevesen tudják, hogy testvérek

Hírességek, akikről kevesen tudják, hogy testvérek Hollywood hírességei között még mindig akadnak olyan családi szálak, melyekről csak kevesen tudnak. Pedig egymás mellett látva ezeket a sztárokat teljesen egyértelmű, hogy egyébként testvérek, ez a tény mégis gyakran...

Egy csók, ami mindent elárul

Egy csók, ami mindent elárul Egyetlen csók, és mégis akár az egész kapcsolat jövőjét megtudhatod belőle. Ez nagyon spirituálisan hangzik, de gondold csak végig, hogy mennyit számít, hogy milyen az első csók a másikkal… Egyes tanulmányok szerint átlagosan egy nő...