Pizsamák a tökéletes alváshoz

Pizsamák a tökéletes alváshoz

 

Senkit sem kell emlékeztetni arra, hogy az alvás nagyon fontos. A kényelmes alváshoz és a megfelelő regenerációhoz nem csak a kényelmes ágy és a nyugodt légkör fontos, hanem. alvás közbeni kényelem is – ez az egyik tényező a sok közül, amely biztosítja, hogy frissen és tele energiával ébredj. Sok álmatlan éjszakád van? Fáradtnak érzed magad reggel energia helyett? Talán a kényelmetlen pizsama az oka. Ha eddig véletlenül választottál hálóruhát, ideje ezen változtatni. Ellenőrizze, hogy melyik pizsamában fekszik le, hogy hosszú, pihentető és mély alvást és jó közérzetet biztosítson másnap.

Pizsamák

Sok tényező befolyásolja az alvás minőségét. A kényelmes hálóruha mellett fontos a hálószoba klímája, a megfelelően kiválasztott matrac és az elalvás előtti hangulat is. Ne felejtsd el kiszellőztetni a szobát lefekvés előtt. Ügyelj arra is, hogy a helyiség hőmérséklete ne legyen túl magas. Az ágynemű minősége is nagyon fontos.

Miután gondoskodtál a hálószoba hangulatáról, a kényelmes ágyról és a tiszta ágyneműről, vizsgáld meg a pizsamádat is. Ez is lehet ugyanis az alvásproblémák forrása. Mindenekelőtt ügyelj az anyagára, méretére és stílusára. Válassz mindig az évszaknak megfelelő hálóruhát, hogy télen ne fázz meg, nyáron pedig ne izzadj bele. Ezzel az egyszerű módon javíthatja a pihenés minőségét. A Salala pizsama kínálatában található pizsamák maximális kényelmet és divatos megjelenést biztosítanak!

Kétrészes női pizsama – a klasszikusok szerelmeseinek

Az alvás közbeni kényelem alapja a kényelmes női pizsama. A klasszikus női pizsama mely laza szabású felsőből és laza szabású nadrágból álló kétrészes darab nem korlátozza a mozgást alvás közben. A női alak is sokkal előnyösen fest bennük, és ami a legfontosabb, a kényelmes is a pizsama nadrág rugalmas derékpánttal rendelkezik, amely nem nyom, de tökéletes illeszkedést biztosít. Oldalain sokszor praktikus zsebek találhatók, melyben elférnek a szükséges apróságok.

Az anyag mellett a női pizsama szabása nagyon fontos a kényelem és a megjelenés szempontjából. Itt érdemes az egyéni preferenciáit is követni.  A női kétrészes pizsamák érdekes alternatíva lehet a pántos pizsama overál is azok számára, akik ragaszkodnak a pizsamához, de mégis nőies holmira vágynak. A vékony pántos lévő felsővel kombinált rövidnadrág nem csak érzéki viselet, de ugyanolyan kellemes benne mozogni, mint egy klasszikus szabású elegáns női pizsamában.

A pizsama mérete is fontos

Úgy tűnhet, hogy a legjobb alvóruha a laza, pizsamának pedig tökéletesen megfelel egy hatalmas póló, pedig a túl bő hálóruha ugyanolyan kényelmetlen lehet, mint a túl szűk. A túl nagy pizsamák körbefonják a testet, és megnehezítik a pozícióváltást az ágyban. Ha viszont túl kicsi a pizsi akkor, nem fogsz tudni kényelmesen mozogni alvás közben. Az anyag és a méret mellett a varrás módja is számít. Lágynak és egyben szilárdnak kell lenniük, hogy biztosítsák a hálóruha tartósságát és kényelmességét is. használatát. Ha a pizsamában csipke részlet van, ügyelj arra, hogy puha legyen, és ne irritálja a bőrt.

A férfi pizsama otthoni viselet egyben

Sok férfi el sem tudja képzelni a jó alvást pizsama nélkül, éppúgy hozzátartozik az életükhöz, mint a kedvenc bögre vagy a köntösük. Nem csoda, hogy a kelleténél általában több pizsama is van a szekrényükben. Szerencsére a pizsama nem ment ki a divatból és a fiatalok ugyanúgy viselik őket, mint az idősebb korosztály. Manapság a vezető pizsamamárkák modern szabásvonalakat és egyedi mintákat kínálnak, melyek a legigényesebb vásárlóknak is megfelelnek.

A salala.hu férfi pizsama kollekciójában kényelmes hosszú vagy rövid ujjú pizsama felsőkből és rövin vagy hosszú nadrágokból álló, kényelmes pizsama szetteket találsz, amelyeket otthoni szettként is használhatsz, senkinek sem fog feltűnni, hogy valójában pizsamát viselsz. A többségük 100% pamutból készül, mely kellemes tapintású, tartós, hő- és nyúlásálló. Ráadásul képes felszívni a vizet – így megakadályozza az izzadás okozta kellemetlenségeket. Ezenkívül légáteresztő anyag, amely lehetővé teszi a szabad mozgást.

Az salala.hu férfi pizsama kollekciójában kényelmes hosszú vagy rövidujjú pizsama felsőkből és rövidn vagy hosszú nadrágokból álló, kényelmes pizsama szetteket találsz, amelyeket otthoni szettként is használhatsz, senkinek sem fog feltűnni, hogy valójában pizsamát viselsz. A többségük 100% pamutból készül, mely kellemes tapintású, tartós, hő- és nyúlásálló. Ráadásul képes felszívni a vizet – így megakadályozza az izzadás okozta kellemetlenségeket. Ezenkívül légáteresztő anyag, amely lehetővé teszi a szabad mozgást.

7 ÉRDEKESSÉG A PIZSAMÁRÓL

A hét témái

Kulcsár Edina: a lány, akit mindenki ismer, de vajon honnan?

Kulcsár Edina: a lány, akit mindenki ismer, DE vajon honnan? Az elmúlt hetekben Kulcsár Edina felrobbantotta a netet válásával. Éveken keresztül hittük, hogy boldog házasságban él Csutival, majd jött a hír, hogy válnak. "Nincs harmadik fél" - idővel (vagy idő előtt)...

Narancsbőr ellen

Mit tehetünk narancsbőr ellen? Összeszedtük a legjobb házi praktikákat narancsbőr ellen. A narancsbőr ellen számos egyszerű, otthon könnyen elvégezhető praktika létezik, de kezdjük az elejéről. Mi az a narancsbőr A narancsbőr egyfajta bőrelváltozást, ami nem más mint...

Juharszirup, az egészséges cukorpótló

  Juharszirup, az egészséges cukorpótló   Manapság már senki számára nem újdonság, hogy a hagyományos fehér cukor rendszeres fogyasztása nagy mennyiségben nem egészséges. Teljesen elkerülni szinte lehetetlen, hiszen majdnem minden ételben jelen van. (Még...

Velünk van, vagy ellenünk a ricinusolaj? Mutatjuk!

A ricinusolaj leginkább hashajtó hatása miatt került be a köztudatba, azonban sokunknak még csak sejtése sincs arról, hogy mi minden egyébre jó. Nem véletlen, hogy nagyanyáink korában minden háztartásban tartottak belőle legalább egy keveset, és előszeretettel használták nem kizárólag a székrekedés feloldására, de tucatnyi egyéb területen is.