Plasztikai műtét előtt ezt az 5 dolgot, gondold át, mielőtt kés alá fekszel

Plasztikai műtét előtt ezt az 5 dolgot, gondold át, mielőtt kés alá fekszel

Azt bizonyára te is tudod, hogy egy plasztikai beavatkozás, még akkor is, ha nem jár bemetszéssel (például ajakfeltöltés), komoly dolog, aminek hosszú távú következményei vannak, éppen ezért nem szabad alapos megfontolás nélkül kés alá feküdni.

Elég egészséges vagy a plasztikai műtéthez?

Mielőtt belevágnál a vágyott plasztikai műtétre, tedd fel magadnak a kérdést: elég egészséges vagy egy ilyen beavatkozás elvégzéséhez?  Szerencsére a plasztikai sebészet előtt, amennyiben ez indokolt rendszerint alkalmassági vizsgálatokat végeznek, annak érdekében, hogy feltátják, alkalmas vagy-e a műtét elvégzésre, ugyanis vannak olyan tényezők, amik meggátolják, a műtét elvégzését. Jobb előre ezeken elgondolkodni, mintsem a kivizsgálás után hallani az ítéletet, amikor már rég beleélted magad, esetleg már a tervek is megvannak.

Milyen kockázatokkal jár az eljárás?

Rögtön a következő dolog a műtétek kockázata, ami valamiyen formában összefügg az egészségügyi állapottal is. Általánosságban elmondható, hogy a plasztikai eljárások mindegyike nagyon biztonságos, csak kis százalékban fordulnak elő komplikációk, de mielőtt belevágsz, ismerned kell ezeket is, és ennek fejében mérlegelned. Kialakulhatnak fertőzések, allergiás reakciók, kisebb duzzanatok, véraláfutás, hegesedés vagy más ritka szövődmények. A legjobb, ha ezzel kapcsolatban kikéred orvosod szakértő véleményét, tanácsait! Illetve azzal a következménnyel is számolni kell, hogy nem biztos, hogy olyan elégedett leszel az eredménnyel, mint korábban remélted azt a műtét előtt.

Mit remélsz a műtétedtől?

Rögtön jön is a következő pont: mit vársz a műtéttől? Teljesen természetes, hogy azt várod, hogy a beavatkozás sikeres lesz, tehát nagyobb, kerekebb melleid lesznek, esetleg feszesebb homlokod, vagy teltebb ajkad, de mi lesz ez után. Miért szeretnéd, hogy ezeket elérd? Szeretnéd helyreállítani, vagy növelni az önbizalmadat, fiatalos megjelenésedet, esetleg munkahelyed miatt kell a megjelenésednek makulátlannak lenni, vagy valaki egészen másnak akarsz megfelelni? Mit, miért? Gondold át!

Mennyibe fog kerülni ez neked?

A plasztikai műtét nem olcsó, de sok esetben nagyon is megéri, neked megéri vajon, meg tudod fizetni? Sokak szerint a plasztikai sebészet egy jó befektetés, ami bizony a borsos ára ellenére is megtérül. Valamint azt is mondják, ha valamin, akkor ezen nagyon nem érdemes spórolni, hiszen az egészségünk a tét. Megfelelő minőségű eljárást, sebészetet kell választani, ahol bevizsgált alapanyagokkal, korszerű és biztonságos eljárásokat alkalmazva dolgoznak tapasztalt szakemberek, de az árak ennek ellenére nincsenek nagyon elszállva. Mutassunk egy ilyen helyet? A Bónusz Plasztikai Sebészetet tudjuk javasolni, nézzétek meg itt az árakat: plasztikai sebészet árak.

Tudsz megfelelő időt szakítani a felépülésre? | Plasztikai műtét

Az eljárástól függően napokra vagy akár hetekre is szükséged lehet a felépüléshez. Ez egy műtét, annak ellenére, hogy esztétikai célokkal végzik, így időt kell szakítani a felépülésre! Ebben az időszakban fájdalmaid is lehetnek, oda kell figyelned a sebekre, a kötésekre, óvatosan mozoghatsz csak, és bizonyos megkötésekhez kell tartanod magad, és bizony a munkából is ki esel vélhetőleg egy kis időre. Érdemes lehet olyan időszakra időzíteni a plasztikai beavatkozást, amikor nincsen olyan sok feladatod, például a munkában is kis visszaesés van.

 

A hét témái

A szem a személyiség tükre?

A szem a személyiség tükre? A világon 6 tiszta szemszín típust különböztetünk meg: barna, kék, zöld, szürke, arany és albínó. Ezeken kívül, természetesen számtalan árnyalatú szem "jöhet" szembe velünk az utcán. De vajon mennyiben határoz meg minket a szemünk színe? És...

Tudod, hogyan öltözz az alaktípusod szerint?

Tudod, hogyan öltözz az alaktípusod szerint? Sokszor ott csúszik el a tökéletes outfit, hogy nem vagyunk igazán tisztában azzal, hogy mi áll jól nekünk, mivel nem ismerjük pontosan, hogy melyik alaktípusba tartozunk. Körte, alma esetleg homokóra? Gyakran...

Miss Universe 2021: ez volt a szépségverseny 15 legszebb ruhája

Miss Universe 2021: ez volt a szépségverseny 15 legszebb ruhája [szerintünk] A Miss Universe szépségverseny komoly múltra tekint vissza, először ugyanis 1952-ben rendezték meg. A versenyző lányok miután a saját hazájuk a legszebbnek választotta őket világszinten is...

Divatos cipők bármely alkalomra – milyen cipőt érdemes mindenkinek beszereznie?

Divatos cipők bármely alkalomra – milyen cipőt érdemes mindenkinek beszereznie? A cipőtrendek nap, mint nap hatalmas változáson mennek keresztül. Számtalan különféle fazon megtalálható manapság a kínálatban, az egészen megszokottól az extravagáns darabokig. Így...