Pumped Gabo kiáll a környezetvédelem mellett

Pumped Gabo kiáll a környezetvédelem mellett

Instagram oldalán folyamatosan követhetjük Pumped Gabo mindennapjait, ahogy az influenszerként ma már el is várható tőle. Ha egy-két nap kimarad, máris a halálhírét keltik az embernek, pedig csak egy kis pihenésre vágyik, ahogy ez Gaboval is történt néhány hete. De gyorsan reagált, és megnyugtatott mindenkit, hogy jól van, csak egy kis nyugalomra vágyott.

Kép: @pumped_gabo

Gabo 2015-ben robbant be a köztudatba a 2015-ös Balaton Sound elektronikus zenei fesztiválon, ahol a fitneszbajnokság két versenyszámban is negyedik helyezett lett. Egy igazi jelenség a srác, tökéletes testtel, és igazi szókimondó stílussal. Így nem véletlen, hogy felbukkanása után egyből lecsapott rá a TV2 és beszervezte az Ezek megőrültek című műsorába, ahol Gáspár Evelinnel és az Irigy Hónaljmirigy-es, Kabai Lászlóval került egy csapatba.

Közben pedig a UPC is felkérte reklámarcnak, így akár onnan is ismerős lehet sokaknak. Persze ezzel nem állt meg a tévés karrierje, hiszen később is olyan műsorokba hívták, mint a Gyertek át, vagy a Playback Párbaj, de az Észbontók című műsorban is feltűnt egy alkalommal. Mindezt megkoronázva pedig az RTL Spike-on saját műsort is kapott Pumpedék címmel. A reality show mindösszesen két évadot élt meg.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

A lányok, akik kódolnak – digitális térben tartotta meg első közös workshopját az Asura Technologies és a Skool

„2004-es indulásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk a lányok elérésére és inspirálására, hiszen Magyarországon ma a technológiai szakemberek mindössze 10-15%-a nő, így a társadalmunk felét jelentő nők alig vannak jelen a jelenünket és a jövőnket alakító szakmákban.”

Ékszerdivat: ezek az ékszerek hódítanak idén nyáron

Ékszerdivat: ezek az ékszerek hódítanak idén nyáron A kiegészítőknek és az ékszereknek nagyon fontos szerepe van az öltözködés során. Sokszor a legegyszerűbb szettet is varázslatossá teheti egy jól kiválasztott nyaklánc, de éppúgy el is ronthatja egy rossz választás....

3+1 zseniális túrógombóc recept

3+1 zseniális túrógombóc recept Nem túlzás azt mondani, hogy egyszerűen zseniális étel. Ehető főételnek, de desszertnek sem utolsó. Az elkészítésére pedig ma már tucatnyi módszer létezik. De a lényeg, hogy az íze, na és az állaga mindig fenséges legyen. A túrógombócot...

Laza és kényelmes: a munkavédelmi ing!

Amikor ingről van szó, viszonylag keveseknek jut eszébe a fizikai munka és a munkavédelem, pedig egy igazán laza, kényelmes, ugyanakkor praktikus és elegáns darabról van szó. Ezt a ruhadarabot akkor is bátran viselheted, ha egész nap kemény fizikai munkát végzel. Bár sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban, mégis nagyon hamar a szívéhez nő ez a viselet azoknak, akik egyszer kipróbálják. Ebben a bejegyzésben a munkás ingekkel kapcsolatos tévhitekkel foglalkozunk. Megmutatjuk, miről is van szó.