Rövid női frizurák – Milyen lesz az idei trend?

Rövid női frizurák – Milyen lesz az idei trend?

 

Rövid női frizurák

 

Ha eleged van az egyhangú frizura viseléséből, és a hosszú fürtök nem szeretnének egy összetett csokorban találkozni, miért ne döntenél radikális változtatás mellett? Nagyszerű lehetőség – rövid frizura.

 

Ez a frizura egy magabiztosabb hölgy választása, aki nem csak a definícióját ismeri, hanem a megvalósításukhoz szükséges egyértelmű stratégiát is.

Nézzük, milyen rövid frizura stílusokat viselhetünk

A stílusos bob újra divatba jött

Ez a rövid frizura szinte mindenhez passzol. A nyírási technika a hagyományos rendszeren és a haj mennyiségének fokozatos szűkítésén alapul.

 

Ha figyelembe vesszük a barlangfestményeket, az ókori egyiptomiak sem idegenkedtek a bob kipróbálásától, ezzel a frizurával a piramisok falán ábrázolják őket.

 

A modern lányok a praktikum miatt kedvelik Bobot. A frizura frufruval vagy anélkül is elkészíthető. A hossza és a kalibrálás mértéke az ügyfél és a kreatív fodrász kívánságaitól függően változik.

 

A hajformázót a megmosott fürtök formázására szolgáló eszközökre alkalmazzák és szárítják. Ha a frizura helyesen van elkészítve, lenyűgöző térfogat érhető el a kívánt területen.

 

A frizuramodell plusz abban rejlik, hogy bármilyen hajtípushoz alkalmas. És a göndör, az egyenes és a göndör jól fog kinézni, ha a mester teljesíti az összes szükséges manipulációt, és létrehozza a fej igazi remekművét.

Aszimmetria

A természetben semmi sem tökéletes, és a tökéletlensége vonz minket. Bármilyen furcsán is hangzik, a legszebb emberről kiderül, hogy „hibás” vagy inkább élvezettel – a szemem túl közel van az orrhoz, magas a homlokom.

 

De ettől olyan izgalmasak.

 

Ezen elv alapján a művészet mesterfodrásza különleges frizurastílust – aszimmetriát – hozott létre. Ez a perspektíva különösen lenyűgöző a nők fején.

 

A fiatal lányok egyre gyakrabban választanak szabálytalan frizurát. Szokatlan módon formálják az arc kontúrjait, és lehetővé teszik az egyéniség hangsúlyozását. Az ilyen frizura egyetlen hátránya, hogy állandó gondozást és formázást igényel, viszont előnyös lehet, mint menyasszonyi frizura.

Pixie | Rövid női frizurák

A Pixie egyértelmű kedvence a következő szezonban. A tarkó rövidsége és a frufru kinyitja az arcot, kiemeli a szemet, érzékenyebbé teszi a tekintetet.

 

Ez a frizura tetszeni fog neked, mint egy öltönyös hölgynek és a buzgó lányoknak, akik megszokták, hogy felsőben és farmerben pompáznak.

Rövid és göndör

A göndör haj a retró frizurák felé is visszarepít minket az időben, de ma is aktuális. Kitekerve vagy becsavarva – ez a nő preferenciája szerint történik. Ennek a frizurának illeszkednie kell az arc formájához – ha kerek arcunk van, akkor egy ilyen frizura még kerekebbé teszi.

 

Végül, de nem utolsósorban, az idei évben is érdemes odafigyelnünk a hajszínekre is. Divatban vannak a meleg szőke árnyalatok és a szőkéknek szánt aranyszínű kiemelések. A jégszőke is nagyon releváns, ami rózsaszín vagy kék árnyalatú lehet.

 

Bármelyik frizurát is választjuk, a legfontosabb, hogy hajunk tiszta és fényes legyen.

 

És ne feledd – a mosoly és a haj a legerősebb fegyvered!

Új hajszínen gondolkodsz? 9 hajszíntrend idén tavaszra és nyárra

A hét témái

10 lépés, hogy szakítás után könnyebben talpra állj

10 lépés, hogy szakítás után könnyebben talpra állj Egy szakítás egyik félnek sem könnyű, annak sem, aki meghozta a döntést, és annak sem, akit sok esetben hideg zuhanyként ér a másik döntése. Persze, akkor sem jobb a helyzet, ha számít rá az ember, hiszen akkor is el...

Az önismeret fejlesztése 5 egyszerű lépésben

Az önismeret fejlesztése 5 egyszerű lépésben Érezted már úgy, hogy fényévekre vagy önmagadtól, nem ismered a saját határaidat, nem látod a cselekedeteid, érzéseid mögött a miérteket? Az önismeret fejlesztésével egy csodás utazásra indulhatsz, amivel egyre közelebb és...

5 dolog, amire figyelj oda, ha kezdő futó vagy

Mire figyelj, ha kezdő futó vagy? Cikkünkben olvashatsz a helyes légzésről és a tehermentesítő melltartó is szóba kerül. A lehető legjobb választás, ha futásra adod a fejed, hiszen azok közé a sportok közé tartozik, amit akár teremben, de a szabadban is tudsz végezni....

3+1 finomság, ami megóv az őszi depressziótól

3+1 finomság, ami megóv az őszi depressziótól A varázslatos napsütésből és hőségből egyik napról a másikra hűvös, szeles, esős napok lettek? Nem csoda, hogy az ősz rányomja a bélyegét a hangulatunkra, hiszen a meleg és a rengeteg nyári program is hamar a múltba vész,...