Rövid női frizurák – Milyen lesz az idei trend?

Rövid női frizurák – Milyen lesz az idei trend?

 

Rövid női frizurák

 

Ha eleged van az egyhangú frizura viseléséből, és a hosszú fürtök nem szeretnének egy összetett csokorban találkozni, miért ne döntenél radikális változtatás mellett? Nagyszerű lehetőség – rövid frizura.

 

Ez a frizura egy magabiztosabb hölgy választása, aki nem csak a definícióját ismeri, hanem a megvalósításukhoz szükséges egyértelmű stratégiát is.

Nézzük, milyen rövid frizura stílusokat viselhetünk

A stílusos bob újra divatba jött

Ez a rövid frizura szinte mindenhez passzol. A nyírási technika a hagyományos rendszeren és a haj mennyiségének fokozatos szűkítésén alapul.

 

Ha figyelembe vesszük a barlangfestményeket, az ókori egyiptomiak sem idegenkedtek a bob kipróbálásától, ezzel a frizurával a piramisok falán ábrázolják őket.

 

A modern lányok a praktikum miatt kedvelik Bobot. A frizura frufruval vagy anélkül is elkészíthető. A hossza és a kalibrálás mértéke az ügyfél és a kreatív fodrász kívánságaitól függően változik.

 

A hajformázót a megmosott fürtök formázására szolgáló eszközökre alkalmazzák és szárítják. Ha a frizura helyesen van elkészítve, lenyűgöző térfogat érhető el a kívánt területen.

 

A frizuramodell plusz abban rejlik, hogy bármilyen hajtípushoz alkalmas. És a göndör, az egyenes és a göndör jól fog kinézni, ha a mester teljesíti az összes szükséges manipulációt, és létrehozza a fej igazi remekművét.

Aszimmetria

A természetben semmi sem tökéletes, és a tökéletlensége vonz minket. Bármilyen furcsán is hangzik, a legszebb emberről kiderül, hogy „hibás” vagy inkább élvezettel – a szemem túl közel van az orrhoz, magas a homlokom.

 

De ettől olyan izgalmasak.

 

Ezen elv alapján a művészet mesterfodrásza különleges frizurastílust – aszimmetriát – hozott létre. Ez a perspektíva különösen lenyűgöző a nők fején.

 

A fiatal lányok egyre gyakrabban választanak szabálytalan frizurát. Szokatlan módon formálják az arc kontúrjait, és lehetővé teszik az egyéniség hangsúlyozását. Az ilyen frizura egyetlen hátránya, hogy állandó gondozást és formázást igényel, viszont előnyös lehet, mint menyasszonyi frizura.

Pixie | Rövid női frizurák

A Pixie egyértelmű kedvence a következő szezonban. A tarkó rövidsége és a frufru kinyitja az arcot, kiemeli a szemet, érzékenyebbé teszi a tekintetet.

 

Ez a frizura tetszeni fog neked, mint egy öltönyös hölgynek és a buzgó lányoknak, akik megszokták, hogy felsőben és farmerben pompáznak.

Rövid és göndör

A göndör haj a retró frizurák felé is visszarepít minket az időben, de ma is aktuális. Kitekerve vagy becsavarva – ez a nő preferenciája szerint történik. Ennek a frizurának illeszkednie kell az arc formájához – ha kerek arcunk van, akkor egy ilyen frizura még kerekebbé teszi.

 

Végül, de nem utolsósorban, az idei évben is érdemes odafigyelnünk a hajszínekre is. Divatban vannak a meleg szőke árnyalatok és a szőkéknek szánt aranyszínű kiemelések. A jégszőke is nagyon releváns, ami rózsaszín vagy kék árnyalatú lehet.

 

Bármelyik frizurát is választjuk, a legfontosabb, hogy hajunk tiszta és fényes legyen.

 

És ne feledd – a mosoly és a haj a legerősebb fegyvered!

Új hajszínen gondolkodsz? 9 hajszíntrend idén tavaszra és nyárra

A hét témái

Ez az 5 dolog lenne a boldogság titka?

Ez az 5 dolog lenne a boldogság titka? A boldogság, és így a boldogság titka is mindenkinek mást jelent, így nehéz hozzá mindenkire érvényes általános szabályokat felállítani. Ám mégis vannak olyan dolgok, amelyeket érdemes szokássá tennünk annak érdekében, hogy...

5 tipp az egészségesen szép lábfejért

5 tipp az egészségesen szép lábfejért Felmérések szerint a felnőttek háromnegyedének van valamilyen problémája a lábfejével. Van, aki esztétikailag nincs vele kibékülve, de olyan is, akit állandó fájdalom gyötör. Mégis ez a testrészünk kapja a legkevesebb figyelmet:...

Újragondolt gyermekkor: 17 fotó régen és most

Újragondolt gyermekkor: 17 fotó régen és most Néhány éve egy új hóbort ütötte fel a fejét, és népszerűsége a mai napig sem csökken. Időről időre szeretünk újra a kamera elé állni, bemutatni az idő múlását, vagy csak újra alkotni egy-egy pillanatot. A népszerű jelenség...

5 tipp, hogy felismerd az igaz szerelmet

5 tipp, hogy felismerd az igaz szerelmet Az igaz szerelem nem mindenkinek jön szembe már a középiskolában, van, akinek többet kell rá várnia, és ahogy telik az idő egyre nehezebb felismerni. Olyan kapcsolatokba kavarodunk bele, amiről később azt valljuk, hogy talán...