Szilveszteri hagyományok: te tartod őket?

Szilveszteri hagyományok: te tartod őket?

Mint minden ünnepnek, a szilveszternek is vannak hagyományai. Sokkal több is, mint azt hinnénk. Cikkünkben összeszedtük a szerintünk legérdekesebbeket, amiket talán még tartani is érdemes, ha szerencsések, egészségesek szeretnénk jövőre is lenni, és akkor is, ha esetleg több pénzre tennénk szert az új évben. Szilveszteri hagyományok, amik tényleg jól jöhetnek.

Amilyen az újév napja olyan lesz az egész esztendő…

A fogadalmak ideje

Kép: canva.com

Az újév közeledtével mindenki számot vet az aktuális, és olykor az elmúlt néhány évet tekintve is. Visszanézzük, hogy mi volt jó, és mit csinálhattunk volna másképpen, és az utóbbiból születnek meg az újévi fogadalmak. Legtöbben tudjuk, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy minden fogadkozást betartsunk, de mégis elhatározzuk, hogy egészségesebben fogunk étkezni, többet fogunk mozogni, tanulunk valami újat, stb. A fogadalom bármi lehet, amit célul szeretnénk kitűzni. Tipp: vessük papírra, és úgy március magasságában vegyük elő a listát és nézzük át, hogy hol tartunk. Sosem késő betartani egy fogadalmat sem.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Laza és kényelmes: a munkavédelmi ing!

Amikor ingről van szó, viszonylag keveseknek jut eszébe a fizikai munka és a munkavédelem, pedig egy igazán laza, kényelmes, ugyanakkor praktikus és elegáns darabról van szó. Ezt a ruhadarabot akkor is bátran viselheted, ha egész nap kemény fizikai munkát végzel. Bár sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban, mégis nagyon hamar a szívéhez nő ez a viselet azoknak, akik egyszer kipróbálják. Ebben a bejegyzésben a munkás ingekkel kapcsolatos tévhitekkel foglalkozunk. Megmutatjuk, miről is van szó.

A purhab egészségre gyakorolt hatásai

Az üveggyapot mellett a purhab is évek óta beszédtémának számít. Vannak, akik azonnal menekülnek előle, mivel rákkeltőnek tartják, mások viszont szívesen használják. Kinek van ebben a konfliktusban igaza? Nézzük!

Miért szeretik a fiatal férfiak az idősebb nőket?

Miért szeretik a fiatal férfiak az idősebb nőket? Az természetes, ha egy férfi akár tíz, húsz évvel fiatalabb nővel randevúzik, azonban, ha ez fordítva történik, azaz a nő az idősebb, akkor a mai napig furcsán nézünk a párra. Ennek csupán a megszokás az oka, hiszen...

Divatbloggerek, akiket megéri követni, ha képben akarsz lenni a divattal

Divatbloggerek, akiket megéri követni, ha képben akarsz lenni a divattal Nincs egy rongyod sem, amit felvegyél, vagy pont, hogy túl sok van? Mindegy, hogyan érzed éppen bárkivel előfordulhat, hogy megtorpan és nem tudja, hogy milyen szettet húzzon fel reggel. Ilyenkor...