Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Nem értjük; miért szorul a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár, és ki rakta ezt a kis úszógumit a derekamra? Mik ezek a huplik, gödröcskék a combunkon?

OKE! – Az első gondolat: irány az edzőterem! Kezdjünk bele valami sportba, de sürgősen!

De hamar rájövünk, hogy a narancsbőr, a kis hasi zsírpárnák nem tűnnek el az első „Sziget-kör” után.  Jönnek a gyötrő diétás napok, de ez sem az igazi!

High Care Cosmetics®

Mit tehetünk még ilyenkor? – A legjobb, ha profikra bízzuk a megoldást. A High Care Cosmetics ® 30 éve van jelen a magyarországi kozmetikai piacon, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a High Care® franchise üzletei, a High Care® Centerek és High Care® Stúdiók azok, amelyek messzemenően a legjobb, leghatásosabb szolgáltatásokat nyújtják az egész hazai választékból. Szuper gépek, szuper kiszolgálás és szakértelem.

Az első és a legfontosabb az

, hogy egész egyszerűen ránk szabják a kezeléseket. Megvizsgálnak bennünket, felmérik az állapotunkat, a narancsbőr állapotát, bőrünk feszességét, kiszámolják a Body Mass Indexünket (BMI)  és ennek alapján javasolnak narancsbőr kezelési módszereket.

A High Care franchise kozmetikák az un. Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) módszereivel dolgoznak. Ezt dr. Rudolf Weyergans hívta életre, akit szakmai körökben a „cellulit pápájának” is neveznek. Négy kezelési cél érdekében megy a harc a High Care kozmetikákban (High Care Centerekben és Stúdiókban):

  • Salaktalanítják szervezetünket.
  • Fokozzák a zsíranyagcserét a depózsírok elégetését, melynek eredménye a súlycsökkenés lesz.
  • Feszesítik a bőrünket, kötőszövetünket és
  • javítják a vérkeringést, – ez ugyebár nagyon fontos! Akár még a seprűvénák állapotára is pozitív hatással van.

30 éves tapasztalat is garancia arra, hogy a javasolt kezelés eredményes lesz. Szépen „elolvadnak” a zsírpárnák, kisebbek lesznek a huplik, gödröcskék, javul a narancsbőr állapota. A kúra végére új kontúrokat rajzolhatunk magunknak plasztikai sebészi beavatkozás nélkül!

A High Care kozmetikákban a legmodernebb, az egészségünket is szolgáló gépekkel történik a kezelés. Biztosak lehetünk benne, hogy egyik High Care testkezelés sem fájdalmas vagy kellemetlen. Pihenünk, miközben szélünk. – Ez elég jó, nem? … és hogy hab is legyen a tortán: Nem csak narancsbőrrel, zsírpárnákkal vagy popó feszesítéssel foglalkoznak, hanem az arcbőrünket is szuper módon ápolják, ránctalanítják, hidratálják, vagy kezelik a pattanásainkat a High Care Cosmetics franchise kozmetikákban.

A High Care Centerekben/Stúdiókban találja meg a megfelelő professzionalizmust és szolgáltatást.

A hét témái

Biztonságosak a fogászati műtétek a terhesség során?

Biztonságosak a fogászati műtétek a terhesség során?   Egy várandós anyuka igyekszik mindent megtenni gyermeke biztonságáért és egészségért. Természetesen ehhez arra van szükség, hogy a várandósság során az anyuka is végig egészséges maradjon, és semmilyen...

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép]

Amikor egy gesztus többet mond ezer „szeretleknél” [19 kép] Nem lehet elégszer mondani, hogy „szeretlek”, de nem elég, ha mindig csak mondogatjuk és nincsenek mögötte tettek. Vannak olyan helyzetek, amikor sokkal többet mond el egy gesztus, egy ajándék vagy egy kedves...

Szerelem 30 éves kor alatt és felett? Ég és föld…

Ahogy az ember érettebb lesz, egyre inkább tekint más szemmel egy szituációra. Ezt igazolva 21 képregénybe illő történetet mutatunk nektek a Nőitémák.hu-n. Ezeken keresztül felfedezhetitek, mennyivel másképp értékelhetik a nők a szerelmet 30 éves kor alatt és felett!

Szépségápolási termékek, amik teljesen feleslegesek

Szépségápolási termékek, amik teljesen feleslegesek A reklámok szerint mindenfelé krémekre és smink termékekre szüksége van egy nőnek, amit rendszerint el is hiszünk hiszen szépek szeretnénk lenni, ami természetes úton nem mindig sikerül. Karikás szemek, sápadt bőr –...