Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Nem értjük; miért szorul a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár, és ki rakta ezt a kis úszógumit a derekamra? Mik ezek a huplik, gödröcskék a combunkon?

OKE! – Az első gondolat: irány az edzőterem! Kezdjünk bele valami sportba, de sürgősen!

De hamar rájövünk, hogy a narancsbőr, a kis hasi zsírpárnák nem tűnnek el az első „Sziget-kör” után.  Jönnek a gyötrő diétás napok, de ez sem az igazi!

High Care Cosmetics®

Mit tehetünk még ilyenkor? – A legjobb, ha profikra bízzuk a megoldást. A High Care Cosmetics ® 30 éve van jelen a magyarországi kozmetikai piacon, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a High Care® franchise üzletei, a High Care® Centerek és High Care® Stúdiók azok, amelyek messzemenően a legjobb, leghatásosabb szolgáltatásokat nyújtják az egész hazai választékból. Szuper gépek, szuper kiszolgálás és szakértelem.

Az első és a legfontosabb az

, hogy egész egyszerűen ránk szabják a kezeléseket. Megvizsgálnak bennünket, felmérik az állapotunkat, a narancsbőr állapotát, bőrünk feszességét, kiszámolják a Body Mass Indexünket (BMI)  és ennek alapján javasolnak narancsbőr kezelési módszereket.

A High Care franchise kozmetikák az un. Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) módszereivel dolgoznak. Ezt dr. Rudolf Weyergans hívta életre, akit szakmai körökben a „cellulit pápájának” is neveznek. Négy kezelési cél érdekében megy a harc a High Care kozmetikákban (High Care Centerekben és Stúdiókban):

  • Salaktalanítják szervezetünket.
  • Fokozzák a zsíranyagcserét a depózsírok elégetését, melynek eredménye a súlycsökkenés lesz.
  • Feszesítik a bőrünket, kötőszövetünket és
  • javítják a vérkeringést, – ez ugyebár nagyon fontos! Akár még a seprűvénák állapotára is pozitív hatással van.

30 éves tapasztalat is garancia arra, hogy a javasolt kezelés eredményes lesz. Szépen „elolvadnak” a zsírpárnák, kisebbek lesznek a huplik, gödröcskék, javul a narancsbőr állapota. A kúra végére új kontúrokat rajzolhatunk magunknak plasztikai sebészi beavatkozás nélkül!

A High Care kozmetikákban a legmodernebb, az egészségünket is szolgáló gépekkel történik a kezelés. Biztosak lehetünk benne, hogy egyik High Care testkezelés sem fájdalmas vagy kellemetlen. Pihenünk, miközben szélünk. – Ez elég jó, nem? … és hogy hab is legyen a tortán: Nem csak narancsbőrrel, zsírpárnákkal vagy popó feszesítéssel foglalkoznak, hanem az arcbőrünket is szuper módon ápolják, ránctalanítják, hidratálják, vagy kezelik a pattanásainkat a High Care Cosmetics franchise kozmetikákban.

A High Care Centerekben/Stúdiókban találja meg a megfelelő professzionalizmust és szolgáltatást.

A hét témái

Tudtad? Ezek a frizurák már egyáltalán nem menők

Tudtad? Ezek a frizurák már egyáltalán nem menők Előfordul, hogy hiába igyekszünk lépést tartani a divattal a kényelem vagy a megszokás felülírja a legújabb trendeket. A frizuratrendek évszakról évszakra változnak, olykor követni is nehéz, hogy a következő hónapokban...

Nagy kedvencek – a reborn babák

Nagy kedvencek - a reborn babák Mi másra is vágynának a gyerekek, mint egy játékokkal és kalandokkal teli gyerekszobára? A szülők pedig mindent megtesznek azért, hogy ezt meg is adják a kicsiknek, hiszen az ő boldogságuk a legfontosabb. Azonban a jól megválasztott...

Egészségmegőrzés egyszerűen – három lépésben

Ha életmódot váltunk, ne a fogyás legyen a cél, hanem az egészségünk megőrzése. Ennek persze fontos összetevője a súlyvesztés, amely hatalmas lépés az optimális életvitel kialakításához. Az egészség eléréséhez elég három egyszerű lépést betartani, ezeket vesszük végig.

Hidd el, téged is fognak még jól szeretni!

Hidd el, téged is fognak még jól szeretni! A mai társadalomban, ahol folyamatosan kitettek minket irreális szépségszabványoknak, nehéz lehet szeretni és elfogadni magunkat olyannak, amilyenek valójában vagyunk. Könnyű beleesni abba a tévhitbe, hogy bizonyos módon kell...