Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Nem értjük; miért szorul a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár, és ki rakta ezt a kis úszógumit a derekamra? Mik ezek a huplik, gödröcskék a combunkon?

OKE! – Az első gondolat: irány az edzőterem! Kezdjünk bele valami sportba, de sürgősen!

De hamar rájövünk, hogy a narancsbőr, a kis hasi zsírpárnák nem tűnnek el az első „Sziget-kör” után.  Jönnek a gyötrő diétás napok, de ez sem az igazi!

High Care Cosmetics®

Mit tehetünk még ilyenkor? – A legjobb, ha profikra bízzuk a megoldást. A High Care Cosmetics ® 30 éve van jelen a magyarországi kozmetikai piacon, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a High Care® franchise üzletei, a High Care® Centerek és High Care® Stúdiók azok, amelyek messzemenően a legjobb, leghatásosabb szolgáltatásokat nyújtják az egész hazai választékból. Szuper gépek, szuper kiszolgálás és szakértelem.

Az első és a legfontosabb az

, hogy egész egyszerűen ránk szabják a kezeléseket. Megvizsgálnak bennünket, felmérik az állapotunkat, a narancsbőr állapotát, bőrünk feszességét, kiszámolják a Body Mass Indexünket (BMI)  és ennek alapján javasolnak narancsbőr kezelési módszereket.

A High Care franchise kozmetikák az un. Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) módszereivel dolgoznak. Ezt dr. Rudolf Weyergans hívta életre, akit szakmai körökben a „cellulit pápájának” is neveznek. Négy kezelési cél érdekében megy a harc a High Care kozmetikákban (High Care Centerekben és Stúdiókban):

  • Salaktalanítják szervezetünket.
  • Fokozzák a zsíranyagcserét a depózsírok elégetését, melynek eredménye a súlycsökkenés lesz.
  • Feszesítik a bőrünket, kötőszövetünket és
  • javítják a vérkeringést, – ez ugyebár nagyon fontos! Akár még a seprűvénák állapotára is pozitív hatással van.

30 éves tapasztalat is garancia arra, hogy a javasolt kezelés eredményes lesz. Szépen „elolvadnak” a zsírpárnák, kisebbek lesznek a huplik, gödröcskék, javul a narancsbőr állapota. A kúra végére új kontúrokat rajzolhatunk magunknak plasztikai sebészi beavatkozás nélkül!

A High Care kozmetikákban a legmodernebb, az egészségünket is szolgáló gépekkel történik a kezelés. Biztosak lehetünk benne, hogy egyik High Care testkezelés sem fájdalmas vagy kellemetlen. Pihenünk, miközben szélünk. – Ez elég jó, nem? … és hogy hab is legyen a tortán: Nem csak narancsbőrrel, zsírpárnákkal vagy popó feszesítéssel foglalkoznak, hanem az arcbőrünket is szuper módon ápolják, ránctalanítják, hidratálják, vagy kezelik a pattanásainkat a High Care Cosmetics franchise kozmetikákban.

A High Care Centerekben/Stúdiókban találja meg a megfelelő professzionalizmust és szolgáltatást.

A hét témái

Állásinterjú előtt állsz? Ezeket a ruhákat jobb, ha inkább nem veszed fel

Állásinterjúra készülsz? Ezeket a ruhákat jobb, ha inkább nem veszed fel az interjún Az állásinterjú célja (általában), hogy jó benyomást keltsünk az interjúztatóban és megkapjuk a munkát, amire jelentkeztünk. Azonban naivitás azt gondolni, hogy csupán a tapasztalat,...

21 legszebb tavaszi dekoráció, amit akár magad is elkészíthetsz

21 legszebb tavaszi dekoráció, amit akár magad is elkészíthetsz Az otthonunk dekorálása minden évszakban izgalmas, de a tavaszban mégis van valami különleges. Megújul a természet, az újrakezdés illata pedig belengi az otthonunkat. Gyakori, hogy ilyenkor nem is csak a...

7+1 tipp a valódi kikapcsolódáshoz

A valódi kikapcsolódás sokszor nehezebb, mint hinnénk! 7+1 tipp, hogy egyszerűbb legyen a lazítás Elmenni egy vagy két hét szabadságra, úgy, hogy közben magunk mögött hagyjuk a hétköznapokat, nem is biztos, hogy olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Sokszor nehéz...

Mit hoz 2022 a kínai horoszkóp szerint?

Vajon mit hoz a kínai horoszkóp egyes jegyeinek a 2022-es év, amely a Víz Tigris éve lesz? Mi vár rád a munkában és a szerelemben?