Sztárok, akik érdekes módot választottak a tetoválásuk elrejtéséhez

7 sztár, akik érdekes módot választottak a tetoválásuk eltüntetéséhez

Egy tetoválás számtalan okból kerülhet az ember testére, amit később könnyen lehet, hogy megbánunk. Lehet egy szerelem emléke, amire évek elteltével mégsem akarunk már emlékezni, vagy egy rosszul megválasztott szimbólum is. A tetoválás viszont egy életre szól, így okozhat némi fejtörést, ha már nem akarjuk viselni. Ezek a sztárok is így jártak, viszont nagyon trükkös módon mégis megoldották, hogy ne látszódjon a már nem kívánt tetoválás. Mutatjuk, hogyan „tüntette el” többek között Jessica Alba vagy Johnny Depp a megunt tetoválását.

Jessica Alba

Kép: © Shutterstock

A színésznő két olyan tetoválást is magára varratott 17 évesen, amit felnőttfejjel megbánt. Az egyik egy pillangó, ami szerencsére kevésbé látványos helyet kapott Jessica Alba testén, így azzal nem sokat törődik. Viszont a másik, egy virág a nyakára került, ami feltűzött hajnál nagyon jól látszik. Valódi eltüntetésében azonban a lézeres kezelések sem segítettek, így Jessica egyszerűen alapozóval teszi láthatatlanná a tetoválást, amikor nem akarja, hogy bárki is lássa.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

Egy profi akkus csavarozó mindig jól jön a háznál

Egy profi akkus csavarozó mindig jól jön a háznál A profik, a szakemberek, az építőiparban dolgozók, nagyon is jól tudják, hogy mennyire fontos a megbízható és profi szerszám, így az akkus csavarozó sem lehet akármilyen. Ma már sokan barkácsolnak az otthonukban is,...

22 megdöbbentő kép, ami felnyitja a szemed, hogy milyen is a társadalmunk

Nagyon erős, vizuális társadalomkritikát mutatunk nektek, ezúttal egy francia művész, Dran jóvoltából eszmélhetünk rá, hogy milyen rossz irányba is megy az emberiség. Megdöbbentő milyen kifejezőek ezek a rajzok!

Kicsi a gyerekszoba? Így rendezd be helytakarékosan

Kicsi a gyerekszoba? Így rendezd be helytakarékosan Egy gyermeknél is problémás lehet a kis méretű gyerekszoba praktikus elrendezése, több apróságnál pedig valódi fejtörést okozhat. De aggodalomra semmi ok, mindenre lehet megoldást találni és az egészen kis...

Egy nőnek mindenre van megoldása – 20 kép, ami ezt be is mutatja

Az igazi nő nem hátrál meg semmitől, és ha a helyzet úgy kívánja igazán leleményes. Nőként olyan egyedi kihívásokkal kell szembenéznünk, mint például a gyermeknevelés mellett megőrizni a nőiességünket, úgy, hogy közben egyensúlyban tartjuk a család érdekeit, és a saját vágyainkat. Mindemellett pedig olykor még nyolc órát is sikerül aludni. Ezekután már semmi nem jelenthet akadályt. A férfiak pedig bármit is mondanak imádják, ha egy nő megáll a saját lábán is.