Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

Sztárok akik nincsenek kisminkelve – Felismered őket?

Sztárok smink nélkül – Felismered őket? A vörös szőnyegen ragyognak, csillognak, ám a sztárok is emberek, hétköznapjaikban ők is jobban szeretik középpontba helyezni a saját természetes szépségüket. Nézd meg a képeket, ha smink nélkül akarod látni a celebeket! Felismernéd őket, ha szembe jönnének veled az utcán?

Jessica Alba

alba

Balra: Útban egy hétköznapi találkozóra, 2014. április 3, Beverly Hills.
Jobbra: A 2014-es MTV Movie Awards filmművészeti díjátadón, április 13-án.

Uma Thurman

umat

Balra: A JFK Nemzetközi Repülőtéren, 2014 március 17-én.
Jobbra: A 67. Brit Filmes Akadémiai Díjátadón, 2014. február 16-án.

 Jennifer Love Hewitt | Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

jess

Balra: Vásárlás a Kitsonban, Beverly Hillsben, 2013. április 16-án.
Jobbra: Részvétel a The Client List’s Valentin napi eseményén. a Mel’s Dinerben, Nyugat-Hollywoodban, 2013. február 14-én.

 

20 színésznő, aki totálisan felismerhetetlen smink nélkül

15 nő és egy sminkmester – mutatjuk az eredményt

Persze ízlések és pofonok, de tucatnyi alkalommal találkozunk olyan lánnyal, akár élőben akár csak fotón, aki jobban tette volna, ha negyed annyi festéket kent volna magára. A legtöbb nőnek van egy hosszabb vagy rövidebb korszaka, amikor túlzásba viszi a sminkelést, próbálgatja a szárnyait, és legfőképpen azt, hogy mi áll jól neki. Ezzel semmi gond, hiszen ezekből a próbákból lehet tanulni. Probléma akkor van, ha senki nem jelez vissza, hogy nem ez a jó irány, vagy nem vesszük figyelembe, amit mások mondanak. Ennek a 15 lánynak is sikerült kissé túllőni a célon, egy természetes sminkkel sokkal szebb lenne bármelyikük.

A smink ereje: Miért tűnnek felismerhetetlenek a sztárok smink nélkül?

Hogyan lehet megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat?

A sztárok élete tele van nagy nyilvánossággal, amelyet nehéz elkerülni. Azonban amikor smink nélkül látjuk őket, nehéz felismerni őket. Mi lehet az oka ennek?

A sminknek hatalmas hatása van az emberek arckifejezésére és személyiségére. Az alaposan felvitt smink elrejtheti a hibákat és a bőrhibákat, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy teljesen más karaktert jelenítsenek meg. Az átalakítás drasztikus lehet, különösen ha a sztárok szakmai segítséget kapnak a sminkeléshez.

De mi a helyzet a természetes szépséggel? Sok ember úgy gondolja, hogy a smink nélküli arcok unalmasak és jelentéktelenek. Azonban, amikor az emberek elfogadják a hibáikat, és megtanulják szeretni a természetes szépséget, akkor olyanok lehetnek, mint a sztárok.

Hogyan befolyásolja a smink az emberek arckifejezését és személyiségét?

A smink nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük magunkat, és érzékenyebbek legyünk a külvilágra. Azonban, amikor túlzásba visszük, könnyen elfelejthetjük, hogy az igazi szépség az önbizalomtól függ, és nem attól, hogy milyen profin tudunk sminkelni.

Végül, fontos megjegyezni, hogy bármilyen különleges alkalomra is készülünk, a legfontosabb, hogy az ember önmaga legyen. A smink csak egy eszköz, amely segít kiemelni a természetes szépséget. Ha képesek vagyunk szeretni magunkat smink nélkül, akkor valódi önbizalmat érzünk és igazán ragyogóak lehetünk.

Hogyan lehet megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat?

Összefoglalva, a sminknek hatalmas hatása van az emberek arckifejezésére és személyiségére. Azonban, amikor a sztárok smink nélkül jelennek meg, megmutatják a valódi arcukat, amely hiteles és magával ragadó lehet. Fontos megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat.

 

16 esküvői fotó, amin nyoma sincs a visszafogottságnak

A hét témái

9 tinifilm, amire ma is nosztalgiával gondolunk

9 tinifilm, amire ma is nosztalgiával gondolunk A tinédzserkor az életünk egyik legmeghatározóbb szakasza. Gyerekből felnőtté cseperedünk, de egy jó darabig sehová sem tartozunk igazán. Már nem érezzük magunkat teljesen gyereknek, de még nem kezelnek felnőttként....

Beauty Hacks- Szépségtrükkök Neked

Beauty Hacks - Szépségtrükkök Neked Beauty Hacks- Szépségtrükkök Neked! Ezúttal, pár igen hasznos trükköt hoztunk el Nektek, melyekkel megkönnyíthetitek a reggeli készülődést vagy éppen tartósabbá tehetitek frizurátokat, sminketeket.  Ezekkel a kis praktikákkal időt,...

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel?

Hogyan teremtsünk meleg, kényelmes otthont pihe-puha ágyneműkkel? Az, hogy lakásunk berendezése otthonos és kényelmes legyen, főleg a téli hónapokban értékelődik fel, amikor a kinti hideg, borús, ködös időjárás elől gyakrabban menekülünk a nappalink kedvenc zugába...

Velünk van, vagy ellenünk a ricinusolaj? Mutatjuk!

A ricinusolaj leginkább hashajtó hatása miatt került be a köztudatba, azonban sokunknak még csak sejtése sincs arról, hogy mi minden egyébre jó. Nem véletlen, hogy nagyanyáink korában minden háztartásban tartottak belőle legalább egy keveset, és előszeretettel használták nem kizárólag a székrekedés feloldására, de tucatnyi egyéb területen is.