Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

Sztárok akik nincsenek kisminkelve – Felismered őket?

Sztárok smink nélkül – Felismered őket? A vörös szőnyegen ragyognak, csillognak, ám a sztárok is emberek, hétköznapjaikban ők is jobban szeretik középpontba helyezni a saját természetes szépségüket. Nézd meg a képeket, ha smink nélkül akarod látni a celebeket! Felismernéd őket, ha szembe jönnének veled az utcán?

Jessica Alba

alba

Balra: Útban egy hétköznapi találkozóra, 2014. április 3, Beverly Hills.
Jobbra: A 2014-es MTV Movie Awards filmművészeti díjátadón, április 13-án.

Uma Thurman

umat

Balra: A JFK Nemzetközi Repülőtéren, 2014 március 17-én.
Jobbra: A 67. Brit Filmes Akadémiai Díjátadón, 2014. február 16-án.

 Jennifer Love Hewitt | Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

jess

Balra: Vásárlás a Kitsonban, Beverly Hillsben, 2013. április 16-án.
Jobbra: Részvétel a The Client List’s Valentin napi eseményén. a Mel’s Dinerben, Nyugat-Hollywoodban, 2013. február 14-én.

 

20 színésznő, aki totálisan felismerhetetlen smink nélkül

15 nő és egy sminkmester – mutatjuk az eredményt

Persze ízlések és pofonok, de tucatnyi alkalommal találkozunk olyan lánnyal, akár élőben akár csak fotón, aki jobban tette volna, ha negyed annyi festéket kent volna magára. A legtöbb nőnek van egy hosszabb vagy rövidebb korszaka, amikor túlzásba viszi a sminkelést, próbálgatja a szárnyait, és legfőképpen azt, hogy mi áll jól neki. Ezzel semmi gond, hiszen ezekből a próbákból lehet tanulni. Probléma akkor van, ha senki nem jelez vissza, hogy nem ez a jó irány, vagy nem vesszük figyelembe, amit mások mondanak. Ennek a 15 lánynak is sikerült kissé túllőni a célon, egy természetes sminkkel sokkal szebb lenne bármelyikük.

A smink ereje: Miért tűnnek felismerhetetlenek a sztárok smink nélkül?

Hogyan lehet megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat?

A sztárok élete tele van nagy nyilvánossággal, amelyet nehéz elkerülni. Azonban amikor smink nélkül látjuk őket, nehéz felismerni őket. Mi lehet az oka ennek?

A sminknek hatalmas hatása van az emberek arckifejezésére és személyiségére. Az alaposan felvitt smink elrejtheti a hibákat és a bőrhibákat, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy teljesen más karaktert jelenítsenek meg. Az átalakítás drasztikus lehet, különösen ha a sztárok szakmai segítséget kapnak a sminkeléshez.

De mi a helyzet a természetes szépséggel? Sok ember úgy gondolja, hogy a smink nélküli arcok unalmasak és jelentéktelenek. Azonban, amikor az emberek elfogadják a hibáikat, és megtanulják szeretni a természetes szépséget, akkor olyanok lehetnek, mint a sztárok.

Hogyan befolyásolja a smink az emberek arckifejezését és személyiségét?

A smink nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük magunkat, és érzékenyebbek legyünk a külvilágra. Azonban, amikor túlzásba visszük, könnyen elfelejthetjük, hogy az igazi szépség az önbizalomtól függ, és nem attól, hogy milyen profin tudunk sminkelni.

Végül, fontos megjegyezni, hogy bármilyen különleges alkalomra is készülünk, a legfontosabb, hogy az ember önmaga legyen. A smink csak egy eszköz, amely segít kiemelni a természetes szépséget. Ha képesek vagyunk szeretni magunkat smink nélkül, akkor valódi önbizalmat érzünk és igazán ragyogóak lehetünk.

Hogyan lehet megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat?

Összefoglalva, a sminknek hatalmas hatása van az emberek arckifejezésére és személyiségére. Azonban, amikor a sztárok smink nélkül jelennek meg, megmutatják a valódi arcukat, amely hiteles és magával ragadó lehet. Fontos megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat.

 

16 esküvői fotó, amin nyoma sincs a visszafogottságnak

A hét témái

Figyeljünk oda egymásra! Partidrogok, amik ma is köztünk „járnak”

Figyeljünk oda egymásra! Partidrogok, amik ma is köztünk „járnak” Csinos lány a pultnál, lefedetlen pohár ital mellette. Teljes kánaán annak, aki csábításra, netán kábításra készül. Napjainkban már nem beszélünk róla annyit, de a jelenség ennek ellenére nem szűnt meg...

Mit tartanak a férfiak vonzónak?

Mit tartanak a férfiak vonzónak?   A legtöbb ember számára kardinális kérdés, hogyan válhat vonzóbbá a lehetséges szerelmi partnerek szemében? De vajon mit tartanak a férfiak vonzónak? A legtöbb nő igyekszik megfejteni, mit tartanak a férfiak vonzónak, mi teszi...

9 dolog – ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül

9 dolog - ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül Ezt csinálja a barátnőd otthon egyedül.: Álmaidban talán az a kép élhet, hogy előveszi a titkos játékszereit és egy kicsit befekszik az ágyba egyedül. Esetleg vesz egy forró fürdőt. Erre is van esély, de a következő 9...

Ezek lesznek idén a legtrendibb plasztikai beavatkozások

Ezek lesznek idén a legtrendibb plasztikai beavatkozások A plasztikai sebészet ma már a mindennapjaink része, nem kell hozzá se celebnek, se milliárdosnak lenni, hogy sebészkés alá feküdjön valaki, ha nem tetszik valamelyik testrésze. Sok esetben elegendő az...