Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

Sztárok akik nincsenek kisminkelve – Felismered őket?

Sztárok smink nélkül – Felismered őket? A vörös szőnyegen ragyognak, csillognak, ám a sztárok is emberek, hétköznapjaikban ők is jobban szeretik középpontba helyezni a saját természetes szépségüket. Nézd meg a képeket, ha smink nélkül akarod látni a celebeket! Felismernéd őket, ha szembe jönnének veled az utcán?

Jessica Alba

alba

Balra: Útban egy hétköznapi találkozóra, 2014. április 3, Beverly Hills.
Jobbra: A 2014-es MTV Movie Awards filmművészeti díjátadón, április 13-án.

Uma Thurman

umat

Balra: A JFK Nemzetközi Repülőtéren, 2014 március 17-én.
Jobbra: A 67. Brit Filmes Akadémiai Díjátadón, 2014. február 16-án.

 Jennifer Love Hewitt | Sztárok smink nélkül – Felismered őket?

jess

Balra: Vásárlás a Kitsonban, Beverly Hillsben, 2013. április 16-án.
Jobbra: Részvétel a The Client List’s Valentin napi eseményén. a Mel’s Dinerben, Nyugat-Hollywoodban, 2013. február 14-én.

 

20 színésznő, aki totálisan felismerhetetlen smink nélkül

15 nő és egy sminkmester – mutatjuk az eredményt

Persze ízlések és pofonok, de tucatnyi alkalommal találkozunk olyan lánnyal, akár élőben akár csak fotón, aki jobban tette volna, ha negyed annyi festéket kent volna magára. A legtöbb nőnek van egy hosszabb vagy rövidebb korszaka, amikor túlzásba viszi a sminkelést, próbálgatja a szárnyait, és legfőképpen azt, hogy mi áll jól neki. Ezzel semmi gond, hiszen ezekből a próbákból lehet tanulni. Probléma akkor van, ha senki nem jelez vissza, hogy nem ez a jó irány, vagy nem vesszük figyelembe, amit mások mondanak. Ennek a 15 lánynak is sikerült kissé túllőni a célon, egy természetes sminkkel sokkal szebb lenne bármelyikük.

A smink ereje: Miért tűnnek felismerhetetlenek a sztárok smink nélkül?

Hogyan lehet megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat?

A sztárok élete tele van nagy nyilvánossággal, amelyet nehéz elkerülni. Azonban amikor smink nélkül látjuk őket, nehéz felismerni őket. Mi lehet az oka ennek?

A sminknek hatalmas hatása van az emberek arckifejezésére és személyiségére. Az alaposan felvitt smink elrejtheti a hibákat és a bőrhibákat, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy teljesen más karaktert jelenítsenek meg. Az átalakítás drasztikus lehet, különösen ha a sztárok szakmai segítséget kapnak a sminkeléshez.

De mi a helyzet a természetes szépséggel? Sok ember úgy gondolja, hogy a smink nélküli arcok unalmasak és jelentéktelenek. Azonban, amikor az emberek elfogadják a hibáikat, és megtanulják szeretni a természetes szépséget, akkor olyanok lehetnek, mint a sztárok.

Hogyan befolyásolja a smink az emberek arckifejezését és személyiségét?

A smink nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük magunkat, és érzékenyebbek legyünk a külvilágra. Azonban, amikor túlzásba visszük, könnyen elfelejthetjük, hogy az igazi szépség az önbizalomtól függ, és nem attól, hogy milyen profin tudunk sminkelni.

Végül, fontos megjegyezni, hogy bármilyen különleges alkalomra is készülünk, a legfontosabb, hogy az ember önmaga legyen. A smink csak egy eszköz, amely segít kiemelni a természetes szépséget. Ha képesek vagyunk szeretni magunkat smink nélkül, akkor valódi önbizalmat érzünk és igazán ragyogóak lehetünk.

Hogyan lehet megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat?

Összefoglalva, a sminknek hatalmas hatása van az emberek arckifejezésére és személyiségére. Azonban, amikor a sztárok smink nélkül jelennek meg, megmutatják a valódi arcukat, amely hiteles és magával ragadó lehet. Fontos megtanulni szeretni a természetes szépséget, és elfogadni a hibákat.

 

16 esküvői fotó, amin nyoma sincs a visszafogottságnak

A hét témái

Így neveld a gyereked már babakorától az egészséges életmódra

Sportos életmódot élsz, és szeretnéd, ha gyermeked is követne majd?   Fontos számodra az egészséged megőrzése és boldoggá tenne, ha ezt a szemléletet neki is átadhatnád? Nem lehet elég korán kezdeni, de ezzel az eszközzel még élvezni is fogjátok! | Sport...

Kreatív DIY ötletek egyszerűen mindenkinek!

Kreatív DIY ötletek, amelyek nem igényelnek nagy kézügyességet, így bárki el tudja készíteni őket akár ajándék gyanánt, akár a saját lakás díszítésére.  Kreatív DIY ötletek otthonra Íme egy pár ehyszerű, kreatív, könnyen megvalósítható DIY ötlet otthonra. Saját...

15 lány, aki sokkal szebb lenne természetes sminkkel

15 lány, aki sokkal szebb lenne természetes sminkkel Persze ízlések és pofonok, de tucatnyi alkalommal találkozunk olyan lánnyal, akár élőben akár csak fotón, aki jobban tette volna, ha negyed annyi festéket kent volna magára. A legtöbb nőnek van egy hosszabb vagy...

Álomfejtés: ezek az álmok nagy bevételt ígérnek!

Az álomfejtés tudománya szerint komoly bevételre számíthatsz a közeljövőben, ha ezekkel az állatokkal álmodsz.