Takarítócég vagy takarító?

Takarítócég vagy takarító?

Rend a lelke mindennek – szól a régi mondás. Az biztos, hogy a tisztaságtól illatozó otthon vagy éppen munkahely érzete utánozhatatlan és roppantul vonzó. Az azonban egy cseppet sem mellékes, hogy ki ragadja magához a porszívó csövét vagy a felmosófát. Mert a takarítás bizalmi kérdés, különösen akkor, amikor külsős személy vagy cég vállalja el.

Takarítócég

Mit tud egy takarítócég, amit más nem?

Manapság a közösségi oldalak bármelyikén néhány kattintás után simán találni legalább két-három embert, aki takarítást vállalna. A folyamat tehát egyszerű, de vajon a végeredmény nagyszerűsége is ennyire egyértelmű? Az esetek jelentékeny százalékában nem! A takarítás elsősorban ugyanis bizalmi kérdés. Ha nincsen bizalmi alap a megrendelő és a végrehajtó között, akkor eleve esélytelen a hatékony együttműködés. Az pedig végképp a végét jelenti a munkának, ha valamiért ez a bizalmi alap elreped. Egy ilyen törés nem hozható rendbe. Márpedig amikor a kellő gyakorlattal, tapasztalattal, erkölcsi bizonyítvánnyal nem rendelkező, vadidegen takarító hibákat követ el az bizony vitathatatlanul megalapozójává válhat a bizalom teljes elveszítésének.

Hogy melyek ezek az esetleges hibák, abba jobb nem belemenni. Az biztos, hogy egyetlen megbízó sem vágyik arra, hogy ne tudja magabiztos nyugodtsággal átadni az otthon vagy az iroda, üzlethelyiség kulcsait. Na, többek között ezért nem kérdéses, hogy a takarítócég megbízása a lehető legjobb megoldás. Hogy miért? A referenciákért például. Azokért a bizonyítékokért, amik szavak nélkül tanúskodnak a helytállóságról, a precizitásról és mindarról, ami elengedhetetlen a megingathatatlan bizalmi légkör megteremtéséhez, egyúttal megőrzéséhez.

A prémiumminőség az egyetlen, amit ismerünk!

A Korrekt takarítás nem véletlenül aposztrofálja úgy magát, hogy korrekt takarító cég. Mert a korrektség mindenre kihat. Náluk a maximális minőség az, ami az elfogadott. Innen indulunk. Ez megnyilvánul természetesen a takarításban, de helyet kap a kommunikációban, a kapcsolattartásban és magától értetődő módon a diszkrécióban is.

A KONYHAI ZSÍROLDÁS NEM LESZ RÉMÁLOM, HA EZEKRE FIGYELÜNK!

A hét témái

Mit tartanak a férfiak vonzónak?

Mit tartanak a férfiak vonzónak?   A legtöbb ember számára kardinális kérdés, hogyan válhat vonzóbbá a lehetséges szerelmi partnerek szemében? De vajon mit tartanak a férfiak vonzónak? A legtöbb nő igyekszik megfejteni, mit tartanak a férfiak vonzónak, mi teszi...

Régi mesék, amiket ma is imádunk: neked melyik volt a kedvenced?

Régi mesék, amiket ma is imádunk: neked melyik volt a kedvenced? Lehet, hogy már feledésbe merült egy-két képkocka ezekből a régi mesékből, de ha az összeállításunkat végignézed, biztosan beugranak a szép emlékek. Imádtuk a szombat és a vasárnap reggeleket, és hiába...

20 csodás nő a világ különböző tájairól

Csodás nő: – A szépség nem azon múlik, hogy hol születik, vagy hol cseperedik nővé az ember lánya, amit Natalia Ivanova fotós, újságíró és producer több száz fotóval kíván bemutatni. A fotókon különböző etnikumú nők szerepelnek egészen közelről fotózva, kiemelve az adott népcsoport valódi szépségét.

Szerelmes versek

Szerelmes versek egy kötetben. Szerelmes versek segítenek a szivek meglágyításában. Találd meg a lenti szerelmes versek közül számodra a legszebbet. Összegyűjtöttük nektek a legszebb szerelmes verseket. A szerelmes verseket két csoportra osztottuk: rövid sms-ben...