Takarítócég vagy takarító?

Takarítócég vagy takarító?

Rend a lelke mindennek – szól a régi mondás. Az biztos, hogy a tisztaságtól illatozó otthon vagy éppen munkahely érzete utánozhatatlan és roppantul vonzó. Az azonban egy cseppet sem mellékes, hogy ki ragadja magához a porszívó csövét vagy a felmosófát. Mert a takarítás bizalmi kérdés, különösen akkor, amikor külsős személy vagy cég vállalja el.

Takarítócég

Mit tud egy takarítócég, amit más nem?

Manapság a közösségi oldalak bármelyikén néhány kattintás után simán találni legalább két-három embert, aki takarítást vállalna. A folyamat tehát egyszerű, de vajon a végeredmény nagyszerűsége is ennyire egyértelmű? Az esetek jelentékeny százalékában nem! A takarítás elsősorban ugyanis bizalmi kérdés. Ha nincsen bizalmi alap a megrendelő és a végrehajtó között, akkor eleve esélytelen a hatékony együttműködés. Az pedig végképp a végét jelenti a munkának, ha valamiért ez a bizalmi alap elreped. Egy ilyen törés nem hozható rendbe. Márpedig amikor a kellő gyakorlattal, tapasztalattal, erkölcsi bizonyítvánnyal nem rendelkező, vadidegen takarító hibákat követ el az bizony vitathatatlanul megalapozójává válhat a bizalom teljes elveszítésének.

Hogy melyek ezek az esetleges hibák, abba jobb nem belemenni. Az biztos, hogy egyetlen megbízó sem vágyik arra, hogy ne tudja magabiztos nyugodtsággal átadni az otthon vagy az iroda, üzlethelyiség kulcsait. Na, többek között ezért nem kérdéses, hogy a takarítócég megbízása a lehető legjobb megoldás. Hogy miért? A referenciákért például. Azokért a bizonyítékokért, amik szavak nélkül tanúskodnak a helytállóságról, a precizitásról és mindarról, ami elengedhetetlen a megingathatatlan bizalmi légkör megteremtéséhez, egyúttal megőrzéséhez.

A prémiumminőség az egyetlen, amit ismerünk!

A Korrekt takarítás nem véletlenül aposztrofálja úgy magát, hogy korrekt takarító cég. Mert a korrektség mindenre kihat. Náluk a maximális minőség az, ami az elfogadott. Innen indulunk. Ez megnyilvánul természetesen a takarításban, de helyet kap a kommunikációban, a kapcsolattartásban és magától értetődő módon a diszkrécióban is.

A KONYHAI ZSÍROLDÁS NEM LESZ RÉMÁLOM, HA EZEKRE FIGYELÜNK!

A hét témái

Formálódó testünk – Milyen változásokon esik át egy kismama a várandósság alatt?

Formálódó testünk – Milyen változásokon esik át egy kismama a várandósság alatt?   A várandósság az egyik legcsodálatosabb időszak a nők életében. Azonban ilyenkor a női test számos változáson megy keresztül, hogy támogassa a baba növekedését és fejlődését. Az...

Terhesség első jelei

Terhesség első jelei   Vajon mik a terhesség első jelei? A terhesség első jelei egyértelműen árulkodóak.  De vajon akkor is felismerjük a várandósság jeleit.  Ha készületlenül ér bennünket, ha már egy ideje álmodunk róla, egy nőnek a terhesség jeleire mindig oda...

7 divatbaki, amit minden nőnek el kellene kerülnie

7 divatbaki, amit minden nőnek el kellene kerülnie Divatbaki! Mindenhol azt halljuk, hogy „valósítsd meg önmagad”, „légy egyedi”, „találd meg a saját stílusod”. Ez így igaz, azonban vannak olyan hibák, amelyeket soha nem lenne szabad elkövetnie egyetlen nőnek sem....

Fájdalmas és veszélyes: így jelentkezik a hasnyálmirigy-gyulladás

A hasnyálmirigy-gyulladás akár életveszélyes állapotot is előidézhet, ráadásul rendkívül fájdalmas tünetekkel hívja fel magára a figyelmet.