Takarítócég vagy takarító?

Takarítócég vagy takarító?

Rend a lelke mindennek – szól a régi mondás. Az biztos, hogy a tisztaságtól illatozó otthon vagy éppen munkahely érzete utánozhatatlan és roppantul vonzó. Az azonban egy cseppet sem mellékes, hogy ki ragadja magához a porszívó csövét vagy a felmosófát. Mert a takarítás bizalmi kérdés, különösen akkor, amikor külsős személy vagy cég vállalja el.

Takarítócég

Mit tud egy takarítócég, amit más nem?

Manapság a közösségi oldalak bármelyikén néhány kattintás után simán találni legalább két-három embert, aki takarítást vállalna. A folyamat tehát egyszerű, de vajon a végeredmény nagyszerűsége is ennyire egyértelmű? Az esetek jelentékeny százalékában nem! A takarítás elsősorban ugyanis bizalmi kérdés. Ha nincsen bizalmi alap a megrendelő és a végrehajtó között, akkor eleve esélytelen a hatékony együttműködés. Az pedig végképp a végét jelenti a munkának, ha valamiért ez a bizalmi alap elreped. Egy ilyen törés nem hozható rendbe. Márpedig amikor a kellő gyakorlattal, tapasztalattal, erkölcsi bizonyítvánnyal nem rendelkező, vadidegen takarító hibákat követ el az bizony vitathatatlanul megalapozójává válhat a bizalom teljes elveszítésének.

Hogy melyek ezek az esetleges hibák, abba jobb nem belemenni. Az biztos, hogy egyetlen megbízó sem vágyik arra, hogy ne tudja magabiztos nyugodtsággal átadni az otthon vagy az iroda, üzlethelyiség kulcsait. Na, többek között ezért nem kérdéses, hogy a takarítócég megbízása a lehető legjobb megoldás. Hogy miért? A referenciákért például. Azokért a bizonyítékokért, amik szavak nélkül tanúskodnak a helytállóságról, a precizitásról és mindarról, ami elengedhetetlen a megingathatatlan bizalmi légkör megteremtéséhez, egyúttal megőrzéséhez.

A prémiumminőség az egyetlen, amit ismerünk!

A Korrekt takarítás nem véletlenül aposztrofálja úgy magát, hogy korrekt takarító cég. Mert a korrektség mindenre kihat. Náluk a maximális minőség az, ami az elfogadott. Innen indulunk. Ez megnyilvánul természetesen a takarításban, de helyet kap a kommunikációban, a kapcsolattartásban és magától értetődő módon a diszkrécióban is.

A KONYHAI ZSÍROLDÁS NEM LESZ RÉMÁLOM, HA EZEKRE FIGYELÜNK!

A hét témái

Tudtad? Ezek a frizurák már egyáltalán nem menők

Tudtad? Ezek a frizurák már egyáltalán nem menők Előfordul, hogy hiába igyekszünk lépést tartani a divattal a kényelem vagy a megszokás felülírja a legújabb trendeket. A frizuratrendek évszakról évszakra változnak, olykor követni is nehéz, hogy a következő hónapokban...

Szorít a nadrág … , huplik a combomon …

Szorít a nadrág … , huplik a combomon … Nem értjük; miért szorul a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár, és ki rakta ezt a kis úszógumit a derekamra? Mik ezek a huplik, gödröcskék a combunkon? OKE! – Az első gondolat: irány az edzőterem! Kezdjünk bele valami...

Pajzsmirigy alulműködés: menj orvoshoz, ha ezt tapasztalod!

A pajzsmirigy alulműködés nem csak hízással hívhatja fel magára a figyelmet. Milyen tünetekkel érdemes orvoshoz fordulni?

Mi az a kisajakplasztika és mikor lehet rá szükség?

Mi az a kisajakplasztika és mikor lehet rá szükség? Előfordul, hogy olyan problémákkal kell szembenéznünk, ami mások számára láthatatlan, és nem is szeretnénk, hogy lássák, vagy egyáltalán tudjanak róla. Ebben az esetben viszont egyedül maradunk a problémával, ami...