Trendi lakás színek minden évszakra

Trendi lakás színek, amelyekkel az év bármely részében feldobhatjuk az otthonunkat

Otthonunk szerethetősége felértékelődött az elmúlt néhány évben. Még otthon voltunk a korona-vírus okozta felfordulás miatt bezárva legtöbbünknek megfordult a fejében egy laza lakásfelújítás. Volt, aki bele is kezdett, volt, aki az inger ellenére elengedte a gondolatot. Azonban ahhoz, hogy felfrissítsük az otthonunkat sokszor elég néhány apró módosítás, nem feltétlenül kell azonnal felverni a csempét, vagy más átépítésbe kezdeni. A legegyszerűbb változtatás a színek variálásával érhető el. Ehhez mutatjuk most, hogy melyek azok a trendi lakás színek, amelyekkel az év bármelyik részében feldobhatjuk az otthonunkat.

Napsárga

Kép: canva.com

A napsárga bármilyen mennyiségben megállja a helyét, éppen annyira feltűnő, ami nem zavaró, viszont bearanyozza a mindennapjainkat. A kis helyiségeket világos árnyalata miatt nagyobbá varázsolja, nagyobb helyiségekben pedig egyszerűen vidám hangulatot teremt. A befektetni kívánt munka függvénye, hogy a falakat színezzük át, vagy simán beszerzünk néhány napsárga párnahuzatot és függönyt. Mindkettő szuper hangulatot teremt.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

A hét témái

12 dolog, ami megtalálható minden női táskában

Hihetetlen mi minden fér el egy női táskában. A következő 12 dolog szinte az összesben megtalálható. A tiédben is?

16 esküvői fotó, amin nyoma sincs a visszafogottságnak

Az utóbbi években útjára indult egy trend, aminek a lényege, hogy minél provokatívabb és merészebb fotók készüljenek az esküvőn – leginkább a móka kedvéért. Ki-ki maga dönti el, hogy lecseréli-e a megszokott esküvői fotókat vagy inkább duplán dolgoztatja a fotóst. Mindenesetre mi most összegyűjtöttünk 16 igazán pajzán esküvői képet, hátha többen kedvet kapnak egy ilyen fotózáshoz is.

Húgyúti fertőzések, felfázás? Így strandoljunk okosan

Húgyúti fertőzések, felfázás? Így strandoljunk okosan A strandszezonnak a felhőtlen szórakozásról és a pihenésről kellene szólnia, mégis előfordul – sajnos gyakrabban, mint bárki szeretné –, hogy ehelyett inkább olyan egészségügyi gondokkal kell szembenéznünk, mint a...

Bundáskenyér a világ különböző tájairól

Bundáskenyér a világ különböző tájairól Néhány tojás és kenyér, ami akár a kétnapos száraz is lehet, hiszen a tojás elfedi és frissé teszi. Sőt, igazából vétek lenne a friss kenyérből készíteni. Az egyik legegyszerűbb ételünk, mégis a legfinomabb az egész világon. Egy...